QUOTE(Asseni @ 2010 09 23, 23:36)
cha, tik nereikia


aišku, šūdas gausis, kaip visada, ale aš svajoju

QUOTE(kice @ 2010 09 24, 12:34)
Pratesiant karameles tema
Kad pusti stikla ar karamele nereikia jokio kompresoriaus - simtus metu juk pute burna per vamzduka.. 


ooo, gera mintis. Aš pataupysiu plaučius, bo kompresorių tai turiu. Auksas , kice, už mintį

QUOTE(Atize @ 2010 09 24, 13:48)
tipo VARŠKĖS?
man atrodo, tą cream of tartar tai deda kai verda irisus.. na gal aš čia batoną trupinu, bet man taip atrodo.
o va norint karamelines gėles daryt, tai eina cukrus, vanduo, sirupas, dažai ir DARBAS.
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 24, 15:01)
SOS SOS SOS
žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt
bet niekada nedažius
kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help 
žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt



Tu vėėėėėėėėėėėjoooo paklausk, Tau vėėėėėėėėėėėėėjas atsakys, ....
Papildyta:
Zuliaska, Tavo tortai nuostabūs... na bet datos - dar nuostabesnės
