QUOTE(Asseni @ 2010 09 23, 23:36)
cha, tik nereikia šiand nusipirkau cukraus termometrą, silicono patiesaliuką, aliuminio vonelę ir puodą būtent karamelei virti
aišku, šūdas gausis, kaip visada, ale aš svajoju
QUOTE(kice @ 2010 09 24, 12:34)
Pratesiant karameles tema Kad pusti stikla ar karamele nereikia jokio kompresoriaus - simtus metu juk pute burna per vamzduka..
ooo, gera mintis. Aš pataupysiu plaučius, bo kompresorių tai turiu. Auksas , kice, už mintį
QUOTE(Atize @ 2010 09 24, 13:48)
O kas del karameliniu geliu tai as jau cream of tartar uzsisakiau
tipo VARŠKĖS?
man atrodo, tą cream of tartar tai deda kai verda irisus.. na gal aš čia batoną trupinu, bet man taip atrodo.
o va norint karamelines gėles daryt, tai eina cukrus, vanduo, sirupas, dažai ir DARBAS.
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 24, 15:01)
SOS SOS SOS
žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt bet niekada nedažius kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help
žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt bet niekada nedažius kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help
Tu vėėėėėėėėėėėjoooo paklausk, Tau vėėėėėėėėėėėėėjas atsakys, ....
Papildyta:
Zuliaska, Tavo tortai nuostabūs... na bet datos - dar nuostabesnės