Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Asseni @ 2010 09 23, 23:36)
Na, pagaliau baiget su karamele. laugh.gif
Bet jau viena kita torta idejot.

cha, tik nereikia dirol.gif šiand nusipirkau cukraus termometrą, silicono patiesaliuką, aliuminio vonelę ir puodą būtent karamelei virti new_russian.gif
aišku, šūdas gausis, kaip visada, ale aš svajoju cool.gif

QUOTE(kice @ 2010 09 24, 12:34)
  Pratesiant karameles tema lotuliukas.gif Kad pusti stikla ar karamele nereikia jokio kompresoriaus - simtus metu juk pute burna per vamzduka..  smile.gif

ooo, gera mintis. Aš pataupysiu plaučius, bo kompresorių tai turiu. Auksas , kice, už mintį oro_buckis.gif

QUOTE(Atize @ 2010 09 24, 13:48)
O kas del karameliniu geliu tai as jau cream of tartar uzsisakiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tipo VARŠKĖS?
man atrodo, tą cream of tartar tai deda kai verda irisus.. na gal aš čia batoną trupinu, bet man taip atrodo.

o va norint karamelines gėles daryt, tai eina cukrus, vanduo, sirupas, dažai ir DARBAS.

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 24, 15:01)
SOS SOS SOS

žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt  g.gif  bet niekada nedažius  unsure.gif  kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help  blush2.gif

Tu vėėėėėėėėėėėjoooo paklausk, Tau vėėėėėėėėėėėėėjas atsakys, ....

Papildyta:
Zuliaska, Tavo tortai nuostabūs... na bet datos - dar nuostabesnės wub.gif
Atsakyti
Beje .. vis pamirštu paklausti... o kur jūs marcipaninės masės gaunate? blush2.gif
Atsakyti
merginos, ech Jūs merginos, nu kol nedirbu dar kartą parašysiu, marcipaną perkam Dasitoje (www.dasita.com), tinklapy nerasit, reikia skambintis regiono vadybininkui ir suokti, kad Jums labai reikia smile.gif marcipano LIPDYMUI 4u.gif

merginos kokie tortai wub.gif Zuliaska užjaučiu dėl datos, ale kur taip skubini gyventi blink.gif čia žinai kaip man panašiai, o tai tortas ne rožinis turėjo būti, tuo momentu maniauu širdis sustos kaip bloga pasidarė, gavau dviejų aukštų tortą perpuošti iš žydros į rožinę doh.gif

Naitai, sėkmės bandymuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim rezultato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 24, 10:25)

Viduje sokoladinis riesutinis tortas su vysniomis ir riesutais. papuosimai baltas sokoladas, grietinele,kokoso drozles, geles - pastilazas

Labai grazios gelytes. Turiu klausima, kaip jus padarote balto sokolado tvorele? Nes as kai lydziau man tas baltas sokoladas kaip koks sviestas gavosi, nesigavo skystas, tai paskui teko is juodo sokolado daryt, tada jau viskas buvo gerai.

Akvilyte labai nuostabus krikstynu tortas, taip dailiai ir kruopsciai viskas padaryta, spalvu gama tokia gaivi, labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 24, 15:23)
cha, tik nereikia dirol.gif šiand nusipirkau cukraus termometrą, silicono patiesaliuką, aliuminio vonelę  ir puodą būtent karamelei virti new_russian.gif
aišku, šūdas gausis, kaip visada, ale aš svajoju cool.gif
ooo, gera mintis. Aš pataupysiu plaučius, bo kompresorių tai turiu. Auksas , kice, už mintį oro_buckis.gif
tipo VARŠKĖS?
man atrodo, tą cream of tartar tai deda kai verda irisus.. na gal aš čia batoną trupinu, bet man taip atrodo.

o va norint karamelines gėles daryt, tai eina cukrus, vanduo, sirupas, dažai ir DARBAS.
Tu vėėėėėėėėėėėjoooo paklausk, Tau vėėėėėėėėėėėėėjas atsakys, ....
Papildyta:
Zuliaska, Tavo tortai nuostabūs... na bet datos - dar nuostabesnės  wub.gif

Eik kakot naitai.. lotuliukas.gif prajuokini tu cia.

O dar buna ir cukraus termometrai? Vyras suzinotu, kad as toki daikta nusipirkus (kolkas dar ne, bet jei), tai sakytu paskutine stadija... stupid.gif

Nu bet koks geris tas voliukas rastams daryti... bigsmile.gif isbandziau siaip, nu nerealiai..
Atsakyti
Kaip manes siandien neklause rankos... Klevo formos lapas panasus i suplesyta popiergali.... Taip degiau isbandyti tuos lapukus, bet perdegiau matyt... doh.gif

Ikeliu Jusu teismui. Baisiai nesupykit, kad neypatingai grazus, neprilygstantis jusiskiams, taciau 5nio vakaro proga sulipdytas.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 24, 13:23)

tipo VARŠKĖS?
man atrodo, tą cream of tartar tai deda kai verda irisus..

cream of tartar yra vyno rugstis,as jos dedu kartais del viso pikto ,kad baltymai issiplaktu geriau,bet nera tas pats,kas citrinos rugsteles ideti,tikrai stovi labai labai kieti.
Ir tikrai nieko bendro neturi nei su varske,nei grietine,o irisus gal deda ,nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 24, 15:23)
Zuliaska, Tavo tortai nuostabūs... na bet datos - dar nuostabesnės  wub.gif

oi kaip prajuokinai smile.gif)) negaliu smile.gif svarbu kad aš laiku tas datas pataisiau, niekaip tikrai nesuprantu iš kur ištraukiau kad ten turi būt 10mėn smile.gif))))))) nu ką lekiu į sodybėlę. lauksiu jūsų tortukų, labai smagu sekmadienį būna apžiūrėt wink.gif
Atsakyti
niu judinam temą, prisidėsiu kuklučiais svočios tortuku, Kirbės medutis, pastiliažas ir aisingas su dekoregliu...

user posted image

user posted image

ir vaikiškas tortas broliukams, apačioj Rafaelo biskvitai su karameliniu snikerso kremu ir grietinėle su persikais, antras aukštas trapusis su džiovintų vaisių kremais ir persikais... pastiliažas, marcipano mašinytės, žolytė aisingas su dekorgeliu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 16:55)
O dar buna ir cukraus termometrai? Vyras suzinotu, kad as toki daikta nusipirkus (kolkas dar ne, bet jei), tai sakytu paskutine stadija...  stupid.gif

yra cukraus termometrai. Manasis matuoja nuo 80 iki 200 laipsnių C.
Per paskutinę naktį tieeeeek apie termometrus sužinojau. Pati nesitikėjau, kad yra tokių variacijų - pienui, šokoladui, cukrui, dirvožemiui, kompostui, .. rektaliniai laugh.gif

QUOTE(anber @ 2010 09 24, 17:25)
Ikeliu Jusu teismui. Baisiai nesupykit, kad neypatingai grazus, neprilygstantis jusiskiams, taciau 5nio vakaro proga sulipdytas..  4u.gif

nu va. Už ką darom tortą - už penktadienį. Ryt - už ką darom tortą? Už šeštadienį biggrin.gif

Labai gražūs lapai wub.gif

QUOTE(emiga @ 2010 09 24, 17:35)
cream of tartar yra vyno rugstis,as jos dedu  kartais del viso pikto ,kad baltymai issiplaktu geriau,bet nera tas pats,kas citrinos rugsteles ideti,tikrai stovi labai  labai kieti.
Ir tikrai nieko bendro neturi nei su varske,nei grietine,o irisus gal deda ,nezinau  g.gif

che che, atsiprašau. Tabalavo mano liežuvis visai be reikalo. Vyno akmuo, ar kaip jis ten, tas tartar.

QUOTE(Olesta @ 2010 09 24, 19:43)
niu judinam temą, prisidėsiu kuklučiais svočios tortuku, Kirbės medutis, pastiliažas ir aisingas su dekoregliu...

kuklučiai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 24, 19:38)
kuklučiai irnesakyk.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Svocios tortas labai mielas.. wub.gif taures atrodo kaip apserksnije... wub.gif

Tortas "Snickers", pastilazas.
Norejau isbandyt kaspina-isbandziau. Tas baltas viduj realiai taip nekrenta i akis...

user posted image
Atsakyti