Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Nuostabus derinys - grietinele, baltas sokoladas ir kokosas.. Uzsirasom smile.gif

Pratesiant karameles tema lotuliukas.gif Kad pusti stikla ar karamele nereikia jokio kompresoriaus - simtus metu juk pute burna per vamzduka.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 24 rugsėjo 2010 - 10:35
QUOTE(Asseni @ 2010 09 24, 10:25)

O as vis bandau naujas geles. Si kart krokusai.
........................

Per paskutinius pora menesiu prilipdziau tiek geliu, kad turbut per metus tiek nesu padarius  doh.gif

Bet ziuriu tavo geliu ziedlapeliai itin ploni, beveik persvieciami thumbup.gif
Neisivaizduoju is kur tiek laiko tureti ar greitai lipdyti, kad daug geliu prilipdyt? Gal cia tiesiog igudimo reikia? g.gif
Saunu!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 24, 11:59)
Bet ziuriu tavo geliu ziedlapeliai itin ploni, beveik persvieciami  thumbup.gif
Neisivaizduoju is kur tiek laiko tureti ar greitai lipdyti, kad daug geliu prilipdyt? Gal cia tiesiog igudimo reikia?  g.gif
Saunu!!! drinks_cheers.gif

Tokias geles dariau pirma karta. 7 krokusus lipdziau 2 valandas, cia be zaliu lapeliu.

Man patinka geles, bet nelabai megstu daryt, nes noriu, kad jau geles bent kiek i geles butu panasus, o tas labai priklauso nuo ziedlapiu storio. Vat ir zaidziu sedziu. O kai kas nors gaunasi, tai toks pasitenkinimas
Atsakyti
asseni, man ir labai gražus nors ir paprastas.
ir mano paskutiniai
kirbės maskarponė, pastiliažas, marcipanas aisingas
user posted image
maskarponė su persikais, pastiliažas ir aisingas
user posted image
nu ir dabar reiks eit namų tvakytis, bardakėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 24, 11:25)

Kai kas nors pasako "paprastas tortukas...", tai norisi kaukt doh.gif man atvirai pasakius, taip puosti tortai patys nepaprasciausi, skaniausiai ir valgomiausiai atrodantys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 24, 12:34)
asseni, man ir labai gražus nors ir paprastas.
ir mano paskutiniai

tortukai dailūs, kaip visada, bet dabar rugsėjis g.gif
Atsakyti
zuliaska, o tu ten data rasydama nesuklydai ax.gif ?... Juk dabar rugsejo 25 bus, o ne spalio 25, o galtu menesi laiko tortus laikysi biggrin.gif

Beje klausimas kaip jus kaspinus taip graziai uzrisat ax.gif jus ten susiunat ar aisingu priklijuojat? Gal galit nufotkinti is arciau ax.gif

O kas del karameliniu geliu tai as jau cream of tartar uzsisakiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 24 rugsėjo 2010 - 11:49
eda.dita labai labai gražus man, toks prabangus 4u.gif

akvilyte, jau toks man jis šiltas šiltas wub.gif

Asseni, nuostabios gėlės wub.gif

zuliaska, visi man labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 12:42)
Kai kas nors pasako "paprastas tortukas...", tai norisi kaukt  doh.gif man atvirai pasakius, taip puosti tortai patys nepaprasciausi, skaniausiai ir valgomiausiai atrodantys tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS

žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt g.gif bet niekada nedažius unsure.gif kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help blush2.gif
Atsakyti
Na noriu pirmiausiai visas kepėjėles pagirti... nuostabūs visų tortukai... bet labiausiai įsiminė zaliuskos krikštynų auksinis wub.gif ....eda.itos su orchidėjom thumbup.gif .. įdomi idėja krikštynom akvilytės ax.gif

Manęs tai tos karamelinės gėlės nesužavėjo, nes ten jau "aukštasis pilotažas" lotuliukas.gif , man dar toli gražu .. kol išmoksiu bent jau gražiai mases dengti... nes šį kartą... nesuprantu... labai trapios gavosi.. tiek pestiliažas tiek dengimo masė.... gal sakau proporciju nesilaikiau.. gal cukraus pudra kalta.... doh.gif , o gal tiesiog aš žiopla lotuliukas.gif
Na , bet padengiau šiaip ne taip..... papuošiau:
Snikersas, medutis ,cukrinė dengimo mase , pestiliazas puoštas naktį... kai vaikinukas užmigo lotuliukas.gif
user posted image

atsibundu ryte.. pasižiūriu... jau taip nepatiko... papuošimas... perdariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (tik nežinau ar į gerąją pusę lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 24 rugsėjo 2010 - 14:09
QUOTE(Atize @ 2010 09 24, 12:48)
zuliaska, o tu ten data rasydama nesuklydai  ax.gif ?... Juk dabar rugsejo 25 bus, o ne spalio 25, o galtu menesi laiko tortus laikysi  biggrin.gif

Beje klausimas kaip jus kaspinus taip graziai uzrisat  ax.gif  jus ten susiunat ar aisingu priklijuojat? Gal galit nufotkinti is arciau  ax.gif

O kas del karameliniu geliu tai as jau cream of tartar uzsisakiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi žinau, net vos nenugriuvau kai pažįstama jau pasiimė ir sako, taigi klaida smile.gif) ir abiejuose taip užrašiau smile.gif man jau spalis smile.gif))
o kaspiną aš surišu ranka ir aisingu priklijuoju ir viskas
Atsakyti