Nuostabus derinys - grietinele, baltas sokoladas ir kokosas.. Uzsirasom
Pratesiant karameles tema Kad pusti stikla ar karamele nereikia jokio kompresoriaus - simtus metu juk pute burna per vamzduka..
QUOTE(Asseni @ 2010 09 24, 10:25)
O as vis bandau naujas geles. Si kart krokusai.
........................
Per paskutinius pora menesiu prilipdziau tiek geliu, kad turbut per metus tiek nesu padarius
Bet ziuriu tavo geliu ziedlapeliai itin ploni, beveik persvieciami
Neisivaizduoju is kur tiek laiko tureti ar greitai lipdyti, kad daug geliu prilipdyt? Gal cia tiesiog igudimo reikia?
Saunu!!!
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 24, 11:59)
Bet ziuriu tavo geliu ziedlapeliai itin ploni, beveik persvieciami
Neisivaizduoju is kur tiek laiko tureti ar greitai lipdyti, kad daug geliu prilipdyt? Gal cia tiesiog igudimo reikia?
Saunu!!!
Saunu!!!
Tokias geles dariau pirma karta. 7 krokusus lipdziau 2 valandas, cia be zaliu lapeliu.
Man patinka geles, bet nelabai megstu daryt, nes noriu, kad jau geles bent kiek i geles butu panasus, o tas labai priklauso nuo ziedlapiu storio. Vat ir zaidziu sedziu. O kai kas nors gaunasi, tai toks pasitenkinimas
QUOTE(Asseni @ 2010 09 24, 11:25)
Kai kas nors pasako "paprastas tortukas...", tai norisi kaukt man atvirai pasakius, taip puosti tortai patys nepaprasciausi, skaniausiai ir valgomiausiai atrodantys
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 24, 12:34)
tortukai dailūs, kaip visada, bet dabar rugsėjis
zuliaska, o tu ten data rasydama nesuklydai ?... Juk dabar rugsejo 25 bus, o ne spalio 25, o galtu menesi laiko tortus laikysi
Beje klausimas kaip jus kaspinus taip graziai uzrisat jus ten susiunat ar aisingu priklijuojat? Gal galit nufotkinti is arciau
O kas del karameliniu geliu tai as jau cream of tartar uzsisakiau
Beje klausimas kaip jus kaspinus taip graziai uzrisat jus ten susiunat ar aisingu priklijuojat? Gal galit nufotkinti is arciau
eda.dita labai labai gražus man, toks prabangus
akvilyte, jau toks man jis šiltas šiltas
Asseni, nuostabios gėlės
zuliaska, visi man labai gražūs
akvilyte, jau toks man jis šiltas šiltas
Asseni, nuostabios gėlės
zuliaska, visi man labai gražūs
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 12:42)
Kai kas nors pasako "paprastas tortukas...", tai norisi kaukt man atvirai pasakius, taip puosti tortai patys nepaprasciausi, skaniausiai ir valgomiausiai atrodantys
SOS SOS SOS
žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt bet niekada nedažius kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help
žiūriu chaki spalvos normalios man išgaut neija.. nes išgavau skystu pavidalu aš ją... tai galvoju gal ant viršaus dažyt bet niekada nedažius kaip skiest??? dabar su vandeniu praskydinau, bet tai ar išdžius??? plyyyyz help
Na noriu pirmiausiai visas kepėjėles pagirti... nuostabūs visų tortukai... bet labiausiai įsiminė zaliuskos krikštynų auksinis ....eda.itos su orchidėjom .. įdomi idėja krikštynom akvilytės
Manęs tai tos karamelinės gėlės nesužavėjo, nes ten jau "aukštasis pilotažas" , man dar toli gražu .. kol išmoksiu bent jau gražiai mases dengti... nes šį kartą... nesuprantu... labai trapios gavosi.. tiek pestiliažas tiek dengimo masė.... gal sakau proporciju nesilaikiau.. gal cukraus pudra kalta.... , o gal tiesiog aš žiopla
Na , bet padengiau šiaip ne taip..... papuošiau:
Snikersas, medutis ,cukrinė dengimo mase , pestiliazas puoštas naktį... kai vaikinukas užmigo
atsibundu ryte.. pasižiūriu... jau taip nepatiko... papuošimas... perdariau (tik nežinau ar į gerąją pusę )
Manęs tai tos karamelinės gėlės nesužavėjo, nes ten jau "aukštasis pilotažas" , man dar toli gražu .. kol išmoksiu bent jau gražiai mases dengti... nes šį kartą... nesuprantu... labai trapios gavosi.. tiek pestiliažas tiek dengimo masė.... gal sakau proporciju nesilaikiau.. gal cukraus pudra kalta.... , o gal tiesiog aš žiopla
Na , bet padengiau šiaip ne taip..... papuošiau:
Snikersas, medutis ,cukrinė dengimo mase , pestiliazas puoštas naktį... kai vaikinukas užmigo
atsibundu ryte.. pasižiūriu... jau taip nepatiko... papuošimas... perdariau (tik nežinau ar į gerąją pusę )
QUOTE(Atize @ 2010 09 24, 12:48)
zuliaska, o tu ten data rasydama nesuklydai ?... Juk dabar rugsejo 25 bus, o ne spalio 25, o galtu menesi laiko tortus laikysi
taigi žinau, net vos nenugriuvau kai pažįstama jau pasiimė ir sako, taigi klaida ) ir abiejuose taip užrašiau man jau spalis ))
o kaspiną aš surišu ranka ir aisingu priklijuoju ir viskas