Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

meduolyte gražūs tortukai,karapuzike, tas pirmas tai labai gražus, o kiti paprastučiai ir gerai wink.gif
mano snikersas ir maskarponė su persikais, pastiliažas marcipanas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 23, 21:44)

Grazu bigsmile.gif o auksu viirsu dazei ar mase dazei? bet jei mase dazei tai toks jausmas kad visa buteliuka supylei kad kaip tikras auksas atrodo g.gif
ir idomu kokie ten vardai uzrasyti? rolleyes.gif
Atsakyti
aišku dažiau, nes tik aukso dulkes tas turiu... nu ne tiek ir daug sunaudojau, bet sunaudojau smile.gif) skiedžiau su vandeniu ir tepliojau. o užrašas Philippos Eleonoros krikštas smile.gif ten mergaitė trijų tautybių, lietuvė, norvegė ir dar lyg australė, nu aš nežinau smile.gif tiesiog buvo prašymas aukso spalva ir tokie atributai
Atsakyti
zuliaska, labai grazu wub.gif O kaip kaspinelius tvirtinai ? knygoje pas mane tokie dalykai parodyta kad tvirtinasi su dantu krapstukais, bet as nemegstu jokiu nevalgomu detaliu tortuose, tai gal ka kitaip esi sugalvojusi ?
Atsakyti
niekuo aš ten netvirtinu, vienam torte tai paprastai vandeniu, o šitam tai aisingu. ką aš žinau, viskas ten man laikosi. aišku tvirčiau su krapštukais, bet kad nereik manau
Papildyta:
ir tą tortą į vilnių šiandien nuvežiau, visi bantukai laikėsi. tai vat, manau nereikia jokių pagaliukų
Atsakyti
Na, pagaliau baiget su karamele. laugh.gif
Bet jau viena kita torta idejot.
Atsakyti
zuliaska - labai grazus tortas smile.gif
Beje, mano mama darydavo karamelinius saldainius, kai dirbo fabrike, o paskui per atlaidus pridarydavo karameles mums: pypkiu visokiu, gaideliu, rozeliu. Pamenu ji karamele kazkaip darydavo kaitindama ant keptuves cukru su vandeniu, paskui virs salto vandens voneles ji su pincetu tampydavo ta karamele, paskui minkydavo - ilgas procesas, bet jei idomu, galeciau pasiklausti kaip ji ten dare smile.gif

Ikeliu savo vakar dienos tortuka triju metu bendro gyvenimo proga.
Tortas - pirmas aukstas Ferrero Rocher, o antras - Rafaelo Svajone.
Puosimas - dengimo mase (pagal knyga), geles is geliu mase (pagal knyga) ir aisingas.

Beje, masiu receptai pasiteisino 100 proc.

user posted image

Laukiu kritikos, nors zinau, kad kruostumo man laaabai truksta irsirdeliu spalva - rekianti, kita syk svelnesnes daryciau, bet stengiausi tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 23, 22:21)
Ikeliu savo vakar dienos tortuka triju metu bendro gyvenimo proga.
Tortas - pirmas aukstas Ferrero Rocher, o antras - Rafaelo Svajone.
Puosimas - dengimo mase (pagal knyga), geles is geliu mase (pagal knyga) ir aisingas.

Man super grazus tortukas, labai grazus padeklo apipavidalinimas ir spalva labai romantiska, tik virsuj ten kazkas neaiskaus, kur trejetukas, bet uztat geles wub.gif wub.gif O as taip stipriai ruosiausi torta daryt savaitgaliui drauges mergytes gimtadieniui, visus produktus supirkau, jau zadejau siandien mase dengimui daryt, o pasirodo susirgo seimynele ir sventes nebus sad.gifsad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 23, 22:34)
Man super grazus tortukas, labai grazus padeklo apipavidalinimas ir spalva labai romantiska, tik virsuj ten kazkas neaiskaus, kur trejetukas, bet uztat geles  wub.gif  wub.gif  O as taip stipriai ruosiausi torta daryt savaitgaliui drauges mergytes gimtadieniui, visus produktus supirkau, jau zadejau siandien mase dengimui daryt, o pasirodo susirgo seimynele ir sventes nebus sad.gifsad.gif

Rutele, ten dvi sirdutes, bet spalva tamsoka, todel ir nelabai aisku, bet cia tik nuotraukoje ne itin aisku smile.gif Aciu uz ivertinima 4u.gif

O tai gal atidejo mergytes gimtadienio sventima, juk prasirgs ir galima butu svesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 23, 23:01)
Rutele, ten dvi sirdutes, bet spalva tamsoka, todel ir nelabai aisku, bet cia tik nuotraukoje ne itin aisku smile.gif Aciu uz ivertinima  4u.gif

O tai gal atidejo mergytes gimtadienio sventima, juk prasirgs ir galima butu svesti wink.gif

Na, ziuresim, labai daznai buna, kad atsvesim veliau virsta kitais metais smile.gif Jauciu jau reiks siaip kokia proga tortui galvot, nes jau ir konditerini maiseli nusipirkau, reikes gal siaip pasizaist, o tai jauciu vis tiek is pirmo karto nesigaus.
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 23, 23:21)
Beje, masiu receptai pasiteisino 100 proc.

tai gal galima detaliau bigsmile.gif

nes šiaip tai laaaabai laaaabai wub.gif o orchidėjos tai galvojau kad tikros wub.gif
Atsakyti
eda.dita bigsmile.gif saunuole!MAN TAI LABAI GRAZU,IR VISKAS TAIP SUDERINTA thumbup.gif pirmas ispudis buvo,kad cia puosta gyvom gelem wub.gif
Atsakyti