Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 10 06, 15:02)
aš čia už Panevėžį taip  blush2.gif nu nedaro niu  lotuliukas.gif tik tai kas kataloge, o tame kataloge nėr ko žiūrėt...

na panevėžys nėr iš tų mažesnių miestų g.gif

o kataloguose tai daug kur sudėta caro rūriko laikų tortai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 06, 14:31)
kokie tortai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Super, iš vis ir be jų būčiau atėjus parašyti pareiškimą ir Jums pakelti nuotaikos, galit didžiuotis savimi ir vaikščioti aukštai pakeltomis nosimis, nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau  lotuliukas.gif  aš Jumis didžiuojuos, nei viena konditerė profė neprilygsta Jūsų šedevrams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu labai faina smile.gif pas mu sukmergėj taip pat situacija tokia būtų.
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 06, 16:46)
nu labai faina smile.gif pas mu sukmergėj taip pat situacija tokia būtų.

ir utenoj tas pats lotuliukas.gif o tortukai mergaitės jusu tikrai nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
Uz tat Vilniuj tai visko daug, aisku, kainos irgi nemenkos.
Atsakyti
Kokiu idomiu ideju atneset thumbup.gif

As su savo Pelene ateinu.
Svoris 5kg. Pirmas aukstas baltas biskvitas su pauksciu pienu ir braskemis. Antras - baltas biskvitas su varskes-grietineles kremu, aguonomis ir zele gabaliukais. Dengimo mase ir pastiliazas (buvau sioje temoje idejus receptus, pagal kuriuos darau).
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 06 spalio 2010 - 19:51
labai labai graži barbė, būtinai išsisaugau
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 10 06, 13:59)
kuo piešėte?

na fotkej matosi kuom piesiau, desinaim kampe mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 06, 19:48)
na fotkej matosi kuom piesiau, desinaim kampe mirksiukas.gif

o kur tokiu yra pirkti? ax.gif
Atsakyti
eda.dita- wau kokia grazi pelenė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki mamukai, na jau groziu groziu cia prideta. thumbup.gif
ateinu ieskoti cia pagalbos. arteja mano aukselio gimtadienis ir pamacius vienos mamytes foto tortuko pagalvojau kad gal paciai reiktu tortuka gimtadieniui pagaminti, bet va cia ir kilo daugybe klausimu:
pirmiausia tai del pastilazo:
recepta radau kaip ta mase darosi bet va kur klausimas: kokia zelatina naudojat ir isminkius mase ja reikia dar palaikyti siltai/saltai ir po to kokiu storiu kocioti? kokia forma kocioti kad graziai apvalus tortukas apsitrauktu? kad krastai graziai apsigaubtu be rauksleliu?
del pacio tortuko - cia vis rasot kad darot rafaelo ir snikersa. ar galima butu ju receptukus ir ant kurio geriau deti pastilaza.

is anktso labai dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
Aciu zuliaska ir wingaile ir pagyrimus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(millamia @ 2010 10 06, 20:52)
sveiki mamukai, na jau groziu groziu cia prideta.  thumbup.gif
ateinu ieskoti cia pagalbos. arteja mano aukselio gimtadienis ir pamacius vienos mamytes foto tortuko pagalvojau kad gal paciai reiktu tortuka gimtadieniui pagaminti, bet va cia ir kilo daugybe klausimu:
pirmiausia tai del pastilazo:
recepta radau kaip ta mase darosi bet va kur klausimas: kokia zelatina naudojat ir isminkius mase ja reikia dar palaikyti siltai/saltai ir po to kokiu storiu kocioti? kokia forma kocioti kad graziai apvalus tortukas apsitrauktu? kad krastai graziai apsigaubtu be rauksleliu?
del pacio tortuko - cia vis rasot kad darot rafaelo ir snikersa. ar galima butu ju receptukus ir ant kurio geriau deti pastilaza.

is anktso labai dekui uz ats  4u.gif

Del pastiliazo gal atsakys kas kitas, nes as dengiu kita mase.
O snikerso su ganasu receptas cia: Snikersas su ganasu

Cia Rafaelo svajone (fantastiskas tortas)

Olestos Rafaelo svajone
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2010 10 06, 20:49)
o kur tokiu yra pirkti? ax.gif

maximoje smile.gif

merginos kaip ten su tom sokoladinem rozem, man jos limpa ir lydosi lipdant blink.gif nesuprantu ka daryt??
Atsakyti