Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

aš pas jus su klausymėliu Adriu: pamenu pas tave buvo torčiukas:
user posted image
Gal galėtum apsakyti tie salotiniai drugeliai su kokiais dažais dažyti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 06 spalio 2010 - 11:19
Migle, na tavo tortai visad pakeri bigsmile.gif wub.gif

Atnešu savo torčiuką.
Jogurtinis su bananais ir vyšniomis, pastilažas, aisingas.
user posted image
Atsakyti
Neli, saunuoliu saunuole tu! thumbup.gif superinis tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 06, 10:06)
SVEIKA, glicerina vaistineje perka, apie 5lt kainuoja ax.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 06, 10:06)
Nedek to glicerino... papildomai aliejuko ipilk..

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 06 spalio 2010 - 12:31
neli, super tortukas, super smile.gif
mano keli. darbo daug, bet nesimato kad tiek dirbau ...
ricotos su vyšniom, pastiliažas:
user posted image
o šitas tai iš viso nžn kaip jį čia padariau smile.gif vargau smile.gif sunku, bet kažkas gavosi, realybėj man tai tikrai visai fainas, nenusifotkino normaliai
maskarponė su persikais ir t.t. pastiliažas, svoris 4kg, atrodo fotikas gigantas smile.gif)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 06, 13:34)
atrodo fotikas gigantas smile.gif)

kaip tik po ranka gulėjo mano nikonas biggrin.gif super thumbup.gif labai tikroviškas bigsmile.gif šauniai padirbėta bigsmile.gif

neli, kaip gaila kad mano vaikų gimdieniai jau tik kitais metais... visai norėčiau kažką tokio šaunaus ir gražaus padaryt bigsmile.gif labai fainas tortas wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 06, 00:47)
piesinukas smile.gif

kuo piešėte?

Dar prie to pačio klausimėlis. Dariau šokoladinę saldainių masę, gavosi trapi, neelastinga visai, vos ne vos uždėjau ant torto (džiaugiuosi, kad bandžiau ant torto naminiam vartojimui). Kas galėjo būti ne taip? g.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Koks fotikas bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2010 10 06, 13:59)
Dar prie to pačio klausimėlis. Dariau šokoladinę saldainių masę, gavosi trapi, neelastinga visai, vos ne vos uždėjau ant torto (džiaugiuosi, kad bandžiau ant torto naminiam vartojimui). Kas galėjo būti ne taip? g.gif

Gal per daug cukraus pudros g.gif
Atsakyti
kokie tortai blink.gif blink.gif blink.gif Super, iš vis ir be jų būčiau atėjus parašyti pareiškimą ir Jums pakelti nuotaikos, galit didžiuotis savimi ir vaikščioti aukštai pakeltomis nosimis, nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau lotuliukas.gif aš Jumis didžiuojuos, nei viena konditerė profė neprilygsta Jūsų šedevrams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 06, 14:31)
kokie tortai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Super, iš vis ir be jų būčiau atėjus parašyti pareiškimą ir Jums pakelti nuotaikos, galit didžiuotis savimi ir vaikščioti aukštai pakeltomis nosimis, nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau  lotuliukas.gif  aš Jumis didžiuojuos, nei viena konditerė profė neprilygsta Jūsų šedevrams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oho, na tikrai pakėlei nuotaiką thumbup.gif Et, žinia, pramoniniais tortai ir yra pramoniniai, ten gi niekas laiko neturi figūrėlėms lipdyti biggrin.gif O ir skoniai su naminiais nesulyginami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 06, 14:31)
nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau  lotuliukas.gif

kokiam mieste čia tokia situacija g.gif nes kaune tai jau tikrai ne taip prastai.. o ir klaipėdoj tikrai yra viena kepyklėlė kur padarys ką tik nori... ir kaina ne tokia tongue.gif

aš nepuolu, bet vienareikšmiškai negalima tvirtint ax.gif

o kad čia visos saunuolės tai seniai aišku wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(neli @ 2010 10 06, 14:44)
ten gi niekas laiko neturi figūrėlėms lipdyti biggrin.gif 

vienoj firmoj tai sėdi dvi moterėlės ir užsiima tik lipdymu mirksiukas.gif visokių grožių pridaro.. ir toooooookių figūrėlių, kad mmmdaaaaaa swoon.gif
Atsakyti
aš čia už Panevėžį taip blush2.gif nu nedaro niu lotuliukas.gif tik tai kas kataloge, o tame kataloge nėr ko žiūrėt...
Atsakyti