aš pas jus su klausymėliu Adriu: pamenu pas tave buvo torčiukas:
Gal galėtum apsakyti tie salotiniai drugeliai su kokiais dažais dažyti?
Migle, na tavo tortai visad pakeri
Atnešu savo torčiuką.
Jogurtinis su bananais ir vyšniomis, pastilažas, aisingas.
Atnešu savo torčiuką.
Jogurtinis su bananais ir vyšniomis, pastilažas, aisingas.
Neli, saunuoliu saunuole tu! superinis tortas
QUOTE(airius @ 2010 10 06, 10:06)
SVEIKA, glicerina vaistineje perka, apie 5lt kainuoja
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 06, 10:06)
Nedek to glicerino... papildomai aliejuko ipilk..
aciu
neli, super tortukas, super
mano keli. darbo daug, bet nesimato kad tiek dirbau ...
ricotos su vyšniom, pastiliažas:
o šitas tai iš viso nžn kaip jį čia padariau vargau sunku, bet kažkas gavosi, realybėj man tai tikrai visai fainas, nenusifotkino normaliai
maskarponė su persikais ir t.t. pastiliažas, svoris 4kg, atrodo fotikas gigantas )
mano keli. darbo daug, bet nesimato kad tiek dirbau ...
ricotos su vyšniom, pastiliažas:
o šitas tai iš viso nžn kaip jį čia padariau vargau sunku, bet kažkas gavosi, realybėj man tai tikrai visai fainas, nenusifotkino normaliai
maskarponė su persikais ir t.t. pastiliažas, svoris 4kg, atrodo fotikas gigantas )
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 06, 13:34)
atrodo fotikas gigantas )
kaip tik po ranka gulėjo mano nikonas super labai tikroviškas šauniai padirbėta
neli, kaip gaila kad mano vaikų gimdieniai jau tik kitais metais... visai norėčiau kažką tokio šaunaus ir gražaus padaryt labai fainas tortas
Sveikutės
kuo piešėte?
Dar prie to pačio klausimėlis. Dariau šokoladinę saldainių masę, gavosi trapi, neelastinga visai, vos ne vos uždėjau ant torto (džiaugiuosi, kad bandžiau ant torto naminiam vartojimui). Kas galėjo būti ne taip?
Ačiū už atsakymus
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 06, 00:47)
piesinukas
kuo piešėte?
Dar prie to pačio klausimėlis. Dariau šokoladinę saldainių masę, gavosi trapi, neelastinga visai, vos ne vos uždėjau ant torto (džiaugiuosi, kad bandžiau ant torto naminiam vartojimui). Kas galėjo būti ne taip?
Ačiū už atsakymus
Koks fotikas
Papildyta:
Gal per daug cukraus pudros
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2010 10 06, 13:59)
Gal per daug cukraus pudros
kokie tortai Super, iš vis ir be jų būčiau atėjus parašyti pareiškimą ir Jums pakelti nuotaikos, galit didžiuotis savimi ir vaikščioti aukštai pakeltomis nosimis, nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau aš Jumis didžiuojuos, nei viena konditerė profė neprilygsta Jūsų šedevrams
QUOTE(Olesta @ 2010 10 06, 14:31)
kokie tortai Super, iš vis ir be jų būčiau atėjus parašyti pareiškimą ir Jums pakelti nuotaikos, galit didžiuotis savimi ir vaikščioti aukštai pakeltomis nosimis, nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau aš Jumis didžiuojuos, nei viena konditerė profė neprilygsta Jūsų šedevrams
oho, na tikrai pakėlei nuotaiką Et, žinia, pramoniniais tortai ir yra pramoniniai, ten gi niekas laiko neturi figūrėlėms lipdyti O ir skoniai su naminiais nesulyginami
QUOTE(Olesta @ 2010 10 06, 14:31)
nes aš šiandien turėdama laiko truputį pasivaikščiojau po cukraines ir t.t. niekas man negalėjo padaryti vienetinio torto, mase dengtų vienas kitas, apačios netvarkytos, pagal individualius užsakymus negamina, kainos mase dengtų nuo 45 lt, bet celiulitiniai ir nesutvarkytomis apačiomis, tai kadangi man niekas negalėjo įtikti, apsisukau ant kulno ir išėjau
kokiam mieste čia tokia situacija nes kaune tai jau tikrai ne taip prastai.. o ir klaipėdoj tikrai yra viena kepyklėlė kur padarys ką tik nori... ir kaina ne tokia
aš nepuolu, bet vienareikšmiškai negalima tvirtint
o kad čia visos saunuolės tai seniai aišku
QUOTE(neli @ 2010 10 06, 14:44)
ten gi niekas laiko neturi figūrėlėms lipdyti
vienoj firmoj tai sėdi dvi moterėlės ir užsiima tik lipdymu visokių grožių pridaro.. ir toooooookių figūrėlių, kad mmmdaaaaaa
aš čia už Panevėžį taip nu nedaro niu tik tai kas kataloge, o tame kataloge nėr ko žiūrėt...