eiwile, grazios tavo gelytes ypac su tom kuokelem man tik daugiau bezo noretusi ant virsaus, kad nesviestu.
Iskilo klausimelis gal kas pagelbes vakar mokytojo dienos proga dariau sausainukus puostus ir isbandziau juoda spalva, nu realiai tai as jos ten daug nedaziau ( futbolo kamuolys) nu bet kaip liezuvi dazo net sirdi skauda, vaikas isnese i mokykla, o man is galvos neiseina gal kaip nors ta spalva reikia stabilizuoti ( pamasciau kai siulus dazai, reikia acto pilti , ar ko ten..), nes esu macius tortu, kur papuosimo labai net nemazai juodu detaliu kaip darot?
dazus uzsisakiau is naito
QUOTE(karapuzike @ 2010 10 05, 11:23)
praktiskai iskarto su tekstura eina mase
nėra to blogo kas neišeitų į gera
aš turiu medinį nemažą kočėlą ir kažkodėl jokio nuajo man nesinori
Sveikos, merginos,
atnešiau tortuką:
Saulutė:
Viduje - šokoladinis tortas. Papuošiami - morenginis sviestinis kremas pagal Meian, pastilažas.
atnešiau tortuką:
Saulutė:
Viduje - šokoladinis tortas. Papuošiami - morenginis sviestinis kremas pagal Meian, pastilažas.
QUOTE(DONRA @ 2010 10 05, 11:40)
Iskilo klausimelis gal kas pagelbes
vat del tu dažu juodu ir atsisakiau daryti šiam savaitgaliui torta-mašinos rata...nes ysivaizuoju kiek ten reik nudažyt juodai ir kaip paskui žmones baliui atrodys..... sutarem kita varianta.....
Migle,labai miela saulyte
QUOTE(Migle79 @ 2010 10 05, 12:05)
Sveikos, merginos,
atnešiau tortuką:
Saulutė:
atnešiau tortuką:
Saulutė:
nu va, koks grazus torciukas kaip tau aciu uz ideja
labutis oi kaip privargau su tuo tortuku ziauriai
Rafaleo svajone dengta mmg
o pries tai buvo dengtas Beze bet nesupratau kodel sukrito visas ant ryto nors buvo oi kaip graziai padarytas gal gali kas isvardinti ko bijo beze sikart torta aptepiau sviesto ir kondensuotu misiniu kad sakau tvirciau butu bet va kas gavosi bezei nepatiko gal, oi varkstu
Rafaleo svajone dengta mmg
o pries tai buvo dengtas Beze bet nesupratau kodel sukrito visas ant ryto nors buvo oi kaip graziai padarytas gal gali kas isvardinti ko bijo beze sikart torta aptepiau sviesto ir kondensuotu misiniu kad sakau tvirciau butu bet va kas gavosi bezei nepatiko gal, oi varkstu
QUOTE(karapuzike @ 2010 10 04, 18:14)
o kiek laiko brandinat pastiliaza? galiu ryta pasidarau - vakare puosiu? As tortus tik vakare galiu puostis, kada vaikas miega.
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 05, 13:43)
o kiek laiko brandinat pastiliaza? galiu ryta pasidarau - vakare puosiu? As tortus tik vakare galiu puostis, kada vaikas miega.
si karta koki pusvalandi, ikisu i maisiuka ir i spintute.. Gal ne taip brandinu
Dar vienas
Tomas ir Džeris paplūdimyje:
Viduje- Snikersas. Papuošimai - bezė, trupiniai, aisingas, pastilažas.
Tomas ir Džeris paplūdimyje:
Viduje- Snikersas. Papuošimai - bezė, trupiniai, aisingas, pastilažas.
Migle tortai tobuli kaip visada o spalvos tai laabai grazios, ryskios
Ačiū labai, merginos, už pagyriamuosius žodžius
Įdedu dar vieną:
Rudeninis "Ratų" gimtadienis:
Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - bezė, marcipanas, pastilažas.
Įdedu dar vieną:
Rudeninis "Ratų" gimtadienis:
Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - bezė, marcipanas, pastilažas.