Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 18:50)
nu vadinasi darai jį teisingai kaip ir, tas aliejus ten reikšmės gal ir neturi, tai kas pasidaro Tau paskui su juo... aš einu link to, kad kočiojime lyg ir kažkas ne taip tada  rolleyes.gif subrandinus neatšildai ir kočioji??? kame šaknys??? nes dengime vaizdas paprastai ne toks būna  4u.gif

kocelas pas mane labai prastas blush2.gif ... bet jau kaupiuosi pirkti gera kocela
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 10 04, 18:52)
kocelas pas mane labai prastas  blush2.gif ... bet jau kaupiuosi pirkti gera kocela

aš ir misliju kame šaknys, nu laukiam tada naujo pirkinio bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
maciau kazkieno grazu torta- saule smile.gif Gal kokia nuoroda zinot? wink.gif
Atsakyti
kad nebutu cia taip liudna atnesu tortuka,dariau du tokius-tik vienas su raudonu akcentu,kitas su melynu mirksiukas.gif,tad idesiu viena is ju,kad nesikartot...
Tortas-mascarpones,saldainiu mase smile.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=Solen,2010 10 04, 18:23]
kad nebutu cia taip liudna atnesu tortuka,dariau du tokius-tik vienas su raudonu akcentu,kitas su melynu mirksiukas.gif,tad idesiu viena is ju,kad nesikartot...
Tortas-mascarpones,saldainiu mase smile.gif smile.gif

Labai fainas torciukas. thumbup.gif
Atsakyti
Kokio dydzio torta galima apdengti su viena sokoladines saldainiu mases norma?
Atsakyti
Laba diena,

atnesu pora parastuciu

"Varskinis gaivumelis",pastiliazas,grietinele
user posted image

"Trapios teslos tortas su ivairiais kremias",pastiliazas ir nevykusi beze
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 05 spalio 2010 - 09:59
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 18:53)
aš ir misliju kame šaknys, nu laukiam tada naujo pirkinio  bigsmile.gif  4u.gif

Esu atvira konsultacijoms del sito daikto. Koks yra geras, kokybiskas, patogus ir tt? Galvoju apie TW.. ar gera linkme galvoju ?
Atsakyti
ikisiu savo trigrasi - man patogiausias yra medinis nestoras kocelas, visas vieno storio.. Kiek maciau tai filmuotoj medziagoj naudoja irgi tokiu plonesnius.. O TW as atsikraciau - jis man perstoras, kietesne mase sunkiai kocioja..
Atsakyti
Turiu medini ir Tuperware kocela,mases kocioju tik su tuperware o medinukas gal butu ir neblogas bet jis trumpas ir poalieka tokiu dryziu ant mases ax.gif
Atsakyti
turiu aš seną paprastą medinį kočėlą ir po kol kas man viskas labai gerai smile.gif aišku kai labai didelės masės tai aišku norisi daug ilgesnio, bet kad kainuoja nemažai normalus kočėlas, tai užtenka ką turiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 10 05, 11:19)
Turiu medini ir Tuperware kocela,mases kocioju tik su tuperware o medinukas gal butu ir neblogas bet jis trumpas ir poalieka tokiu dryziu ant mases  ax.gif

pas mane tai su viena nuluzusia rankena ir iskiles hihihi.gif isivaizduoji kiek dryziu... praktiskai iskarto su tekstura eina mase doh.gif
Atsakyti