O is kur jus perkat tas visas formeles gelytem, drugeliam ir panasiai? Kaip suprantu, tai dalis siuntesi. O lietuvoj ar yra kazko panasaus uz normalia kaina? Nes as tai buvau radus kazkur, bet 4 gelytes vos ne 70lt kainavo
gal kam pravers
drąsiausioms
barbarizmas
Papildyta:
kad dauguma siunčiasi, nes jau užsieny gerų firmų ir kokybiškos pakankamai nepigios gaunasi
drąsiausioms
barbarizmas
Papildyta:
QUOTE(vaitkute @ 2010 10 04, 12:40)
O is kur jus perkat tas visas formeles gelytem, drugeliam ir panasiai? Kaip suprantu, tai dalis siuntesi. O lietuvoj ar yra kazko panasaus uz normalia kaina? Nes as tai buvau radus kazkur, bet 4 gelytes vos ne 70lt kainavo
kad dauguma siunčiasi, nes jau užsieny gerų firmų ir kokybiškos pakankamai nepigios gaunasi
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 12:49)
Na sitoks veiksmas man visai nesuprantamas Kazkaip man cia didziausia nepagarba maistui ir zmoniu darbui
oi, mergsites, sedziu siuriu i jusu tortus ir baltas pavydas ima.Cia as juokais zinoma
As si savaitgali bandziau krepseli daryti. Pavyko viskas puikiai iskyrus rankena. Buvau isanksto pasidariusi is cukrines mases rankenos imitacija ir paskui kai puosiau torta ja apvyniojau sokoladine saldainiu mase. Tai zinokit vakre man ta rankena suluzo PAsidalikit patirimi, kaip jus darote tas rankenas. Nenoriu kita karta vel vargti, o rezultate visai ka kitka tureti
As si savaitgali bandziau krepseli daryti. Pavyko viskas puikiai iskyrus rankena. Buvau isanksto pasidariusi is cukrines mases rankenos imitacija ir paskui kai puosiau torta ja apvyniojau sokoladine saldainiu mase. Tai zinokit vakre man ta rankena suluzo PAsidalikit patirimi, kaip jus darote tas rankenas. Nenoriu kita karta vel vargti, o rezultate visai ka kitka tureti
barbarizmas
Papildyta:
nesamone, stovi jaunoji durnu veidu ir laukia kol suskaiciuos iki 3, kad sudauzyti toki grozi
Snikersas, pastiliazas, aisingas
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 04, 15:04)
oi, mergsites, sedziu siuriu i jusu tortus ir baltas pavydas ima.Cia as juokais zinoma
As si savaitgali bandziau krepseli daryti. Pavyko viskas puikiai iskyrus rankena. Buvau isanksto pasidariusi is cukrines mases rankenos imitacija ir paskui kai puosiau torta ja apvyniojau sokoladine saldainiu mase. Tai zinokit vakre man ta rankena suluzo PAsidalikit patirimi, kaip jus darote tas rankenas. Nenoriu kita karta vel vargti, o rezultate visai ka kitka tureti
As si savaitgali bandziau krepseli daryti. Pavyko viskas puikiai iskyrus rankena. Buvau isanksto pasidariusi is cukrines mases rankenos imitacija ir paskui kai puosiau torta ja apvyniojau sokoladine saldainiu mase. Tai zinokit vakre man ta rankena suluzo PAsidalikit patirimi, kaip jus darote tas rankenas. Nenoriu kita karta vel vargti, o rezultate visai ka kitka tureti
iš vaikystės pamenu, jog krepšelio lankas buvo su vielute.
gal meduolinė tešla tiktų , o vėliau su aisingu.
Papildyta:
o gal tas teroristinis išpuolis prieš tortą yra paprotys? kažkodėl susidaro įspūdis, jog žmonės žinojo ir laukė to veiksmo.
Sveikos merginos noriu isbandti sokoladine saldainiu mase, perskaiciau tikrai ne viena tema, bet nors uzmuskit nepamenu, ar reikia ja brandinti ar ne? Aciu, kas atsakys
Karapuzike, papasakok man, kaip darai pastiliažą
p.s. bet jaunieji kažko tai nelabai jautė malonumo iš to veiksmo
saldaininę geriausia pasidaryti iš vakaro
p.s. bet jaunieji kažko tai nelabai jautė malonumo iš to veiksmo
saldaininę geriausia pasidaryti iš vakaro
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 18:11)
Karapuzike, papasakok man, kaip darai pastiliažą
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui
1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .
Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą
as asmeniskai alieju pilu i zalatina ir tada viska supilu ir pudra su krakmolu ir medum ir minkau
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 18:11)
aš irgi nesidžiaugčiau, jei tektų daužyt tortą jiems ten parodė, kaip daužti
jau paplepėjimas gaunasi.
p.s. rytdienai kepiau Tavo apelsininį suflė. liko papuošt.
nu vadinasi darai jį teisingai kaip ir, tas aliejus ten reikšmės gal ir neturi, tai kas pasidaro Tau paskui su juo... aš einu link to, kad kočiojime lyg ir kažkas ne taip tada subrandinus neatšildai ir kočioji??? kame šaknys??? nes dengime vaizdas paprastai ne toks būna