Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

4u.gif O is kur jus perkat tas visas formeles gelytem, drugeliam ir panasiai? ax.gif Kaip suprantu, tai dalis siuntesi. O lietuvoj ar yra kazko panasaus uz normalia kaina? Nes as tai buvau radus kazkur, bet 4 gelytes vos ne 70lt kainavo doh.gif
Atsakyti
gal kam pravers smile.gif
drąsiausioms smile.gif
barbarizmas blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vaitkute @ 2010 10 04, 12:40)
4u.gif  O is kur jus perkat tas visas formeles gelytem, drugeliam ir panasiai?  ax.gif  Kaip suprantu, tai dalis siuntesi. O lietuvoj ar yra kazko panasaus uz normalia kaina? Nes as tai buvau radus kazkur, bet 4 gelytes vos ne 70lt kainavo  doh.gif

kad dauguma siunčiasi, nes jau užsieny gerų firmų ir kokybiškos pakankamai nepigios gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 spalio 2010 - 11:48
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 12:49)

Na sitoks veiksmas man visai nesuprantamas doh.gif Kazkaip man cia didziausia nepagarba maistui ir zmoniu darbui schmoll.gif
Atsakyti
oi, mergsites, sedziu siuriu i jusu tortus ir baltas pavydas ima.Cia as juokais zinoma biggrin.gif
As si savaitgali bandziau krepseli daryti. Pavyko viskas puikiai iskyrus rankena. Buvau isanksto pasidariusi is cukrines mases rankenos imitacija ir paskui kai puosiau torta ja apvyniojau sokoladine saldainiu mase. Tai zinokit vakre man ta rankena suluzo doh.gif PAsidalikit patirimi, kaip jus darote tas rankenas. Nenoriu kita karta vel vargti, o rezultate visai ka kitka tureti
Atsakyti

barbarizmas
Papildyta:
nesamone, stovi jaunoji durnu veidu ir laukia kol suskaiciuos iki 3, kad sudauzyti toki grozi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 04 spalio 2010 - 15:53
user posted image
Snikersas, pastiliazas, aisingas
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 04, 15:04)
oi, mergsites, sedziu siuriu i jusu tortus ir baltas pavydas ima.Cia as juokais zinoma biggrin.gif
As si savaitgali bandziau krepseli daryti. Pavyko viskas puikiai iskyrus rankena. Buvau isanksto pasidariusi is cukrines mases rankenos imitacija ir paskui kai puosiau torta ja apvyniojau sokoladine saldainiu mase. Tai zinokit vakre man ta rankena suluzo doh.gif  PAsidalikit patirimi, kaip jus darote tas rankenas. Nenoriu kita karta vel vargti, o rezultate visai ka kitka tureti

iš vaikystės pamenu, jog krepšelio lankas buvo su vielute. mirksiukas.gif
gal meduolinė tešla tiktų g.gif , o vėliau su aisingu.
Papildyta:
o gal tas teroristinis išpuolis prieš tortą yra paprotys? kažkodėl susidaro įspūdis, jog žmonės žinojo ir laukė to veiksmo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 04 spalio 2010 - 16:43
Sveikos merginos smile.gif noriu isbandti sokoladine saldainiu mase, perskaiciau tikrai ne viena tema, bet nors uzmuskit nepamenu, ar reikia ja brandinti ar ne? Aciu, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Karapuzike, papasakok man, kaip darai pastiliažą 4u.gif

p.s. bet jaunieji kažko tai nelabai jautė malonumo iš to veiksmo g.gif

saldaininę geriausia pasidaryti iš vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 18:11)
Karapuzike, papasakok man, kaip darai pastiliažą  4u.gif

PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .

Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą

as asmeniskai alieju pilu i zalatina ir tada viska supilu ir pudra su krakmolu ir medum ir minkau
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 04, 18:11)

p.s. bet jaunieji kažko tai nelabai jautė malonumo iš to veiksmo  g.gif

aš irgi nesidžiaugčiau, jei tektų daužyt tortą doh.gif jiems ten parodė, kaip daužti g.gif

jau paplepėjimas gaunasi. biggrin.gif

p.s. rytdienai kepiau Tavo apelsininį suflė. liko papuošt. doh.gif
Atsakyti
nu vadinasi darai jį teisingai kaip ir, tas aliejus ten reikšmės gal ir neturi, tai kas pasidaro Tau paskui su juo... aš einu link to, kad kočiojime lyg ir kažkas ne taip tada rolleyes.gif subrandinus neatšildai ir kočioji??? kame šaknys??? nes dengime vaizdas paprastai ne toks būna 4u.gif
Atsakyti