Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(dangiuk @ 2010 10 03, 20:33)
Labai ačiū. O kiek jų iš viso iškepėt?  g.gif nes iš manęs tortų kepėja tokia pat kaip kaip ir balerina, o dukra užsiprašė, tai keliais alkūnėm bandysim lipdyt  blush2.gif

Is 6 4u.gif ,du ydarai kartojosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2010 10 03, 19:55)

uj koks nuotaikingas thumbup.gif wub.gif o karvytės kokios fainos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 03, 20:07)
Is 6  4u.gif ,du ydarai kartojosi  smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
skaitau skaita i jau pasimeciau visai tarp tu masiu doh.gif blush2.gif

gal galite man merginos patarti kokia mase paprasciausiai gaminti, ir kuri graziausiai atrodo torto apdengimui? ar cukraus, ar pastiliazas, ar dar kokia kita?
esu dirbusi tik su wiltono zagatovkem blush2.gif

ir dar klausimas, ka jus tepate pries ta mase, na tarkime cukraus ar pastiliaza? nes as praeita karta dariau meduti aptepiau ji visa ta pacia grietinele, uzdejau cukraus pudros mase, o kita diena man pabego biski balu is apacios.. kazi kodel taip? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 03, 20:35)
skaitau skaita i jau pasimeciau visai tarp tu masiu doh.gif  blush2.gif

gal galite man merginos patarti kokia mase paprasciausiai gaminti, ir kuri graziausiai atrodo torto apdengimui? ar cukraus, ar pastiliazas, ar dar kokia kita?
esu dirbusi tik su wiltono zagatovkem blush2.gif

ir dar klausimas, ka jus tepate pries ta mase, na tarkime cukraus ar pastiliaza? nes as praeita karta dariau meduti aptepiau ji visa ta pacia grietinele, uzdejau cukraus pudros mase, o kita diena man pabego biski balu is apacios.. kazi kodel taip? ax.gif  blush2.gif

Butina aptepti pries dengima sviestiniu kremu(i ta pati krema dar idejus trupinuku biskvito isvis graziai issilygina),siaip dauguma man atrodo aptepam sarlot kremu,o kokia mase patart g.gif Del grozio visos graziai atrodo,jei lygiai apdengta,man lengviausia pastilazas,bet mmg skanesne,sokoladine saldainiu mase dar skanesne,taip kad pabandyk,kuria nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 10 03, 21:43)
Butina aptepti pries dengima sviestiniu kremu(i ta pati krema dar idejus trupinuku biskvito isvis graziai issilygina),siaip dauguma man atrodo aptepam sarlot kremu,o kokia mase patart  g.gif Del grozio visos graziai atrodo,jei lygiai apdengta,man lengviausia pastilazas,bet mmg skanesne,sokoladine saldainiu mase dar skanesne,taip kad pabandyk,kuria nors 4u.gif

aciu 4u.gif
tai gietinele aptepinet netinka g.gif matyt ir pabego man tas tortas, nes grietinele aptepiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 03 spalio 2010 - 21:47
Asseni, labai labai grazus su rozem, labai subtilus ir skoningas smile.gif zinau pagal save kaip yra sunku laiku sustoti, rodos nu dar drugeli moku , dar gal boruzele, dar si... dar ana...o cia tiesiog meno kurinys ir atliktas nepriekaistingai 4u.gif

eda.dita labai gera ideja su saldainiais 4u.gif grazu ir idomu 4u.gif jei nieko pries tikrai pasinaudosiu kada. nu labai labai...
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 03, 22:46)
aciu 4u.gif
tai gietinele aptepinet netinka g.gif  matyt ir pabego man tas tortas, nes grietinele aptepiau g.gif

per daug drėgmės nuo grietinėlės, būtina aptepti sviestiniu kremu, jei norit gražaus, lygaus, tobulo torto smile.gif kuri masė geriausia, pajusit išbandžiusi kelias skirtingas, jei padės apsiprėęsti, mano einamiausios yra pastiliažas ir Meian masė su gliukozė, visas jas rasite viršutinėje papuošimų temoje be komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 03, 22:09)
jei nieko pries tikrai pasinaudosiu kada. nu labai labai...

Be abejo, kad nieko pries, juk su tokiu tikslu ir dedam cia savo tortukus, kad ne tik ivertintu, bet ir pasidalinti idejomis ir patarimais. As pati ketinu is vienos forumietes kopinti Pelenes ideja ax.gif , aisku su jos zinia, bet juk vistiek nebus ji identiska smile.gif ir leles Pelenes negavau, tai kitokia naudosiu, bet gal tiks smile.gif Treciadieni imesiu paziuret kas gausis smile.gif
Aciu visoms mergaitems, kurios pastebejo ir ivertino mano tortuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pamaniau pasirodysiu su savo tortukais, nors pries jusu sedevrus cie ner ka puikuotis, bet as kai naujoke - darau 1 kart metuose dukrytei tik, tai man cia paisekimas tongue.gif Cia mano dukros gimtadieniui abu dariau si savaitgali. Vidus - biskvitai balti pertepti grietinele ir kondensuotu pienu su avietem svieziom, o virsu dariau is kremo milteliu su pienu ir sviestu, o daziau su grenadinu (ruzava) ir su kakava (ruda).

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidele: 03 spalio 2010 - 23:14
user posted image as cia pusrytukams atnesu triufeli su kavos likeriuku,kad diena geriau eitus sokiai.gif tongue.gif
Atsakyti
vo čia tai gėris wub.gif nu malačius Tu, kaip tik kavel geriu, man tiktų labai ax.gif
Atsakyti