QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 03, 20:35)
skaitau skaita i jau pasimeciau visai tarp tu masiu
gal galite man merginos patarti kokia mase paprasciausiai gaminti, ir kuri graziausiai atrodo torto apdengimui? ar cukraus, ar pastiliazas, ar dar kokia kita?
esu dirbusi tik su wiltono zagatovkem
ir dar klausimas, ka jus tepate pries ta mase, na tarkime cukraus ar pastiliaza? nes as praeita karta dariau meduti aptepiau ji visa ta pacia grietinele, uzdejau cukraus pudros mase, o kita diena man pabego biski balu is apacios.. kazi kodel taip?
Butina aptepti pries dengima sviestiniu kremu(i ta pati krema dar idejus trupinuku biskvito isvis graziai issilygina),siaip dauguma man atrodo aptepam sarlot kremu,o kokia mase patart
Del grozio visos graziai atrodo,jei lygiai apdengta,man lengviausia pastilazas,bet mmg skanesne,sokoladine saldainiu mase dar skanesne,taip kad pabandyk,kuria nors