merginos SOS,reikia labai skubiai,koks adresas parduotuves,kur intern.,,kulinarijos menas,,?berods ji Kaune?o adresiukas?
www.kulinarijosmenas.visiems.lt
o jei Arevitos įranga Kaune tai adreso nežinau, bet tinklapy turėtų būti adresas www.arevitosiranga.lt
o jei Arevitos įranga Kaune tai adreso nežinau, bet tinklapy turėtų būti adresas www.arevitosiranga.lt
Mergos
Atidarom kukliu tortu tema
QUOTE(Olesta @ 2010 10 03, 12:49)
www.kulinarijosmenas.visiems.lt
as zinau arevitos,bet sita intern.parduotuve(kulinarijos menas) ar turi normalia parduotuve ir koks adresas.
kazkokia yra kaune pilies gatvej lygtais.
Asseni
nežinau aš tokios parduotuvės
nežinau aš tokios parduotuvės
Labos
Asseni, nuostabus tortas
Gal wingailės tas karamelines rožės reiktų įdėt į viršutinę temą, kad nepasimestų Kas čia atsakinga ?
eda.dita, labai labai žavus tortukas
Ten man rodos ar ne gertrūdos g.? Yra Kaune, tik nežinau kieno ji Ji yra važiuojant nuo pilies aikštelės link centro, tokia truma gatvelė ant kampo matosi geltonas užrašas ,,Kepėjas"
Asseni, nuostabus tortas
Gal wingailės tas karamelines rožės reiktų įdėt į viršutinę temą, kad nepasimestų Kas čia atsakinga ?
eda.dita, labai labai žavus tortukas
QUOTE(vinesa @ 2010 10 03, 13:55)
kazkokia yra kaune pilies gatvej lygtais.
Ten man rodos ar ne gertrūdos g.? Yra Kaune, tik nežinau kieno ji Ji yra važiuojant nuo pilies aikštelės link centro, tokia truma gatvelė ant kampo matosi geltonas užrašas ,,Kepėjas"
Tie patys teletabiai Snikerso ir, baltas biskvitai, su grietinėlės - varškės sūrelio kremu, kriaušės, ananasai, beze, figūrėlės - pastilažas. (nežinau, kaip jums, bet man ta beze tiek kimšo antgalį, kad jau verkti norėjosi, nnn kartų valiau )
koks smagus torciukas
Labu
Žinau, kad ne visai į temą braunuos, bet gal kas galėtų atsakyt - ar realu iš snikerso suformuot Barbės tortą? ir ar užtenka tų 4 biskvitų iš vienos normos?
Žinau, kad ne visai į temą braunuos, bet gal kas galėtų atsakyt - ar realu iš snikerso suformuot Barbės tortą? ir ar užtenka tų 4 biskvitų iš vienos normos?
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 03, 20:19)
Labu
Realu ,man is vienos normos sociai pakako,tik as kepiau palaipsniui mazejancius biskvitus
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 03, 19:26)
Realu ,man is vienos normos sociai pakako,tik as kepiau palaipsniui mazejancius biskvitus
Labai ačiū. O kiek jų iš viso iškepėt? nes iš manęs tortų kepėja tokia pat kaip kaip ir balerina, o dukra užsiprašė, tai keliais alkūnėm bandysim lipdyt