Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

merginos SOS,reikia labai skubiai,koks adresas parduotuves,kur intern.,,kulinarijos menas,,?berods ji Kaune?o adresiukas?
Atsakyti
www.kulinarijosmenas.visiems.lt

o jei Arevitos įranga Kaune tai adreso nežinau, bet tinklapy turėtų būti adresas 4u.gif www.arevitosiranga.lt 4u.gif
Atsakyti
laugh.gif
Mergos
Atidarom kukliu tortu tema
laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 03 spalio 2010 - 12:54
QUOTE(Olesta @ 2010 10 03, 12:49)
www.kulinarijosmenas.visiems.lt

o jei Arevitos įranga Kaune tai adreso nežinau, bet tinklapy turėtų būti adresas  4u.gif www.arevitosiranga.lt  4u.gif

as zinau arevitos,bet sita intern.parduotuve(kulinarijos menas) ar turi normalia parduotuve ir koks adresas.
kazkokia yra kaune pilies gatvej lygtais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 03 spalio 2010 - 12:56
Asseni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nežinau aš tokios parduotuvės 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Asseni, nuostabus tortas bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

Gal wingailės tas karamelines rožės reiktų įdėt į viršutinę temą, kad nepasimestų g.gif Kas čia atsakinga bigsmile.gif ?

eda.dita, labai labai žavus tortukas bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(vinesa @ 2010 10 03, 13:55)
kazkokia yra kaune pilies gatvej lygtais.

Ten man rodos ar ne gertrūdos g.? Yra Kaune, tik nežinau kieno ji g.gif Ji yra važiuojant nuo pilies aikštelės link centro, tokia truma gatvelė smile.gif ant kampo matosi geltonas užrašas ,,Kepėjas" 4u.gif
Atsakyti
Tie patys teletabiai smile.gif Snikerso ir, baltas biskvitai, su grietinėlės - varškės sūrelio kremu, kriaušės, ananasai, beze, figūrėlės - pastilažas. (nežinau, kaip jums, bet man ta beze tiek kimšo antgalį, kad jau verkti norėjosi, nnn kartų valiau doh.gif )

user posted image
Atsakyti
koks smagus torciukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasirodau savo paskutini tortuka smile.gif . Medutis su persikiniu ir kavos pertepimu, marcipanas, salotes kremas, karvytes irgi marcipanines smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 03 spalio 2010 - 19:04
Labu 4u.gif

Žinau, kad ne visai į temą braunuos, bet gal kas galėtų atsakyt - ar realu iš snikerso suformuot Barbės tortą? unsure.gif ir ar užtenka tų 4 biskvitų iš vienos normos? g.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 03, 20:19)
Labu  4u.gif

Žinau, kad ne visai į temą braunuos, bet gal kas galėtų atsakyt - ar realu iš snikerso suformuot Barbės tortą?  unsure.gif  ir ar užtenka tų 4 biskvitų iš vienos normos?  g.gif  4u.gif  4u.gif

Realu mirksiukas.gif ,man is vienos normos sociai pakako,tik as kepiau palaipsniui mazejancius biskvitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 03, 19:26)
Realu  mirksiukas.gif ,man is vienos normos sociai pakako,tik as kepiau palaipsniui mazejancius biskvitus  smile.gif

Labai ačiū. O kiek jų iš viso iškepėt? g.gif nes iš manęs tortų kepėja tokia pat kaip kaip ir balerina, o dukra užsiprašė, tai keliais alkūnėm bandysim lipdyt blush2.gif
Atsakyti