Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

čia beskaitant pasijaučiau nenormali rolleyes.gif visai manęs ta karamelė nesužavėjo tongue.gif

klausimux, kaip išgaut ale chaki spalvą... kareiviškos unifotmos??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 23, 11:35)
nežinau...  reiktų gal.. bet dėl sirupo..  unsure.gif  nugi išsivirk iš miltelių...

o ksip ten virti tą sirupą? gal kas žino tikslesnes proporcijas ir laiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 09 23, 17:42)
o ksip ten virti tą sirupą? gal kas žino tikslesnes proporcijas ir laiką g.gif

apsėstoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 23, 17:47)
apsėstoji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu gal sulauksim meno kurinių g.gif biggrin.gif
a tamsta visą dieną nesirodėt,mažum virė sirupėlį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 09 23, 17:48)
nu gal sulauksim meno kurinių g.gif  biggrin.gif
a tamsta visą dieną nesirodėt,mažum virė sirupėlį cool.gif

mano protas vis dar vietoje laugh.gif
Atsakyti
ar galiu ant mases vietoj aisingo paišyt su šarlotes kremu??? neišsileis???
Atsakyti
jei sarlote neissilieja po mase, tai gal ir ant virsaus neissilies? bet kol nepabandysi - nesuzinosi smile.gif
Atsakyti
nu ziuriu nauju bajeriu mokotes ax.gif Jau issisaugojau karameles recepta. Va kai nebeturesiu ka veikti... jauciu meginsiu blush2.gif ( tik reikes termometra isigyti tada ) Siaip as is karameles kartais vaikams "ciupaciupsus" padarau ( kai depiliacijos mase perverdu hihihi.gif), tai jauciu kazkas panasaus turetu buti g.gif
katik baigiau lipdyti 3 tortus .. nu bet jau kaip nesiseke tai sakes... lyginau lyginau. keliose vietose plyso, susirukslejo.. nu zodziu.. slepiau defektus... ant paskutiniojo ( naminiam valgymui) isvis dengimo mases pritrukau, tai neudengtas vietas slepia aisingo dzipukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
snikersas, pastiliazas, aisingas
user posted image
Rafaelas, pastiliazas, aisingas
user posted image
kazkas panasaus i persikini... pastiliazo likuciai ir aisingas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 rugsėjo 2010 - 19:43
pirmas tortas graziai atrodo.. toks lygus lygus smile.gif antras - jei neblizgetu, gal tu nelygumu taip nesimatytu.. O trecias irgi visai nieko atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 09 23, 20:51)
pirmas tortas graziai atrodo.. toks lygus lygus smile.gif antras - jei neblizgetu, gal tu nelygumu taip nesimatytu.. O trecias irgi visai nieko atrodo smile.gif

praeita penktadieny pirma karta ismeginau pastiliaza, tai tik tik apdengus ir papuosus labai blizgejo, bet pabuves pusdieni ir sustinges visas nebeblizgejo visai. Tai manau sitie irgi isdzius iki rytojaus
Nors man graziau, kai blizga blush2.gif .. tokie kaip porcelianiniai (karameliniai hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 rugsėjo 2010 - 20:03
Man jei jau sudregsta (blizga), tai saldytuve sustingsta, o isemus vel uzrasoja...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 23, 21:08)
Man jei jau sudregsta (blizga), tai saldytuve sustingsta, o isemus vel uzrasoja...

as matai, istiklintam balkone laikiau ir buvo salta. Tai gal ten isdziovino
Atsakyti