Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 02, 21:08)
O to triufelinio kremo recepto taip nieks ir neatskleide...

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 02, 21:12)

Labai aciu uz ivertinima mano tikrai kuklaus tortuko.

seniai neteko matyti tokio kuklaaaaaaaaaaaus torto mega_shok.gif mega_shok.gif swoon.gif

fantastika,nepasakysi,kad cia tortas first.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 02, 21:29)

mastau.gif
Atsakyti
Edita.dita, tikrai apie Tavo tortą čia aš taip wub.gif

Asseni, tokio kuklaus savo vestuvėms aš nenorėčiau schmoll.gif bet aš esu aš, na ir kuklumas tų šiuolaikinių jaunųjų ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 02, 22:51)
Edita.dita, tikrai apie Tavo tortą čia aš taip  wub.gif

Asseni, tokio kuklaus savo vestuvėms aš nenorėčiau schmoll.gif bet aš esu aš, na ir kuklumas tų šiuolaikinių jaunųjų  ph34r.gif

o tu nevertink pagal save mirksiukas.gif . Man labai patiko ideja ir mielai as ja realizavau. O noreciau sau tokio ar ne, tai koks skirtumas. As visada i torta ziuriu ne is savo puses. Ir kada rasau apie kitus, visada ivertinu technika, o patinka, nepatinka.......
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 02, 22:51)
Asseni, tokio kuklaus savo vestuvėms aš nenorėčiau schmoll.gif

čia kuris kuklus??? g.gif tas vieno ar trijų aukštų???
nes tas trijų man visai nekuklus blink.gif žiauriai skoningas ir subtilus... ech, kad kad atsuktų laiką atgal... kau tekėjau tai visokių cackių pacackių norėjos o ir tokių kaip dabar dar niekas nedarė.. ech.... na bet juk ne torte esmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 02, 23:45)
o tu nevertink pagal save  mirksiukas.gif . Man labai patiko ideja ir mielai as ja realizavau. O noreciau sau tokio ar ne, tai koks skirtumas. As visada i torta ziuriu ne is savo puses. Ir kada rasau apie kitus, visada ivertinu technika, o patinka, nepatinka.......

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 03, 07:52)
čia kuris kuklus???  g.gif  tas vieno ar trijų aukštų???
nes tas trijų man visai nekuklus  blink.gif 

tortai nerealus rolleyes.gif
Olestos zinuteje as perskaiciau toki maziuka sveika ironizavima ax.gif atsaka i Asseni pavadinta torta "kuklus" ax.gif ar as klystu?...
Atsakyti
tikrai taip, Asseni taip jau visada tą „kuklus“ parašo, lyg čia nieko tokio nepadarius, 5 minutes dirbus irnesakyk.gif o iš tikrųjų kaip atneša, tai taip ir lieki išsižiojęs iš nuostabos thumbup.gif visai jis nekuklus, prabangus net savo išvaizda thumbup.gif 70 rožių nelabai kukliu „buketu“ pavadinsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laugh.gif
Tai gi as pati su ironija parasiau, kad kuklus. kabuciu tik neuzdejau. O jus cia uz gryna piniga priemet smile.gif

Viskas gerai, mergaites, aciu
Atsakyti
eda,dita ,kokia faina ideja..... thumbup.gif šaunus tortas.... 4u.gif
Asseni ,abu labai gražus tortai......pirmasis tikrai toks kuklesnis,bet ne kiek ne prasčiau atrodo,o antrasis laaaabai prabangus.......rožes labao gražios.....padirbeta puikiai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 03 spalio 2010 - 08:38
atnesu ir as savo kuklu torta mirksiukas.gif -Kirbes medutis,saldainiu mase.
Atsakyti
[quote=eda.dita,2010 10 02, 19:12]
NEREALU!!!! FANTASTISKA !!!!! ISPUDINGA !!!!!
Noreciau tokio savo vestuvems blush2.gif

Asseni, o gal kur esi imetusi sito sokoladinio su vysniomis ir triufelio kremu torto receptuka? ax.gif Taip skaniai nuskambejo smile.gif

Labai aciu uz ivertinima mano tikrai kuklaus tortuko.

Na kur jau kuklaus, tortas tortui nelygu priklausomai nuo temos, bet tavo tortukas kaip tu vadini 'kuklutis' tai toks ispudingas ir savitas, ideja nuostabi tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti