[quote=Pjuvena po krūmu,2010 10 01, 18:32]
man iki Bilkos tolokai, tai vien del zelatinos nevaziuosiu
Taigi, dariau PIRMA savo gyvenime torta, kaip ir reikejo tiketis - nenusiseke
Kepiau Meduti cipciuko. Tai mazoj virtuvelej kaip pirma karta biskiuka uzsiknisau su tais lakstais
Antra karta bus lengviau
Pertepti nebuvo problemu, bet jau su puosyba.... Puse nepadariau ko norejau, nes ir laiko nelabai turejau, nes 6men dukryte demesio vis reikalauja. Padengimo mase, speju, privariau beminkydama per daug cukraus pudros, nes iskociojus vos atlupau no stalo, nors ir pabarscius gausiai buvau, vos danesiau iki torto, nes plysti pradejo
Icing'a is pradziu padariau per skysta, tai apacia apvariau skystai
Paskui biskiuka apsitaisiau. Na tikiuosi kitas blynas nebus toks prisviles, cia kaip mums triju asmenu seimai sau vakare gimtadieniui suvalgyt torta, bus gerai
P.S. Neziurekit i apacia
ar ziureti ar neziureti i apacia tas tortas nuostabus, pamatytum tu mano pirma torta tai is juoko butum nukritus. aisku tuomet as dar cia nesilankiau, tik nesigavus keletui tortui pradejau skaitineti ir nebyliai analizuoti, o dar po nemazo laiko tarpo nusprendziau prisijungti ir nesigailiu , nes cia tokiu nuostabiu patarimu ir nuostabiu kepeju tortu prisiziuri, kad net sirdis apsala
Papildyta:
Kirbes man ir labai nuostabus torciukai, ypac tas sokoladinis ir tas su pedutem.
siteik daug torciuku padarote, tai kiek laiko virtuvej reik prasedeti?