Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 10 01, 13:02)
nu va irgi įdomus  4u.gif reikia gal laiko ilgiau, man vakar kai kurių tortų nerodė, vėliau pasižiūrėjau, jau buvo  wub.gif

Adriu, aš ir žiūriu, vakar idėjau, tai Editai tik užkliuvo, visos kitos praignoravo  lotuliukas.gif  maždaug ką čia beatneši, vis tiek nebenustebinsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif arba labai baisus buvo  blush2.gif

Kur ten baisus toki grazuciai, nudailinti. man ypac su tais kastonais grazus. wub.gif wub.gif wub.gif nors is tiesu ne prie vieno nera ko prikibti, o tortus taip islyginti tai mano svajone.
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 10 01, 20:32)
Taigi, dariau PIRMA savo gyvenime torta,

nu bet kaip pirmas tai pritrenkiantis bigsmile.gif prie aisingo dzibukų galima pasikabinėt.. gal ir gadina kažkiek vaizdą, bet visumoj tai FANTASTIKA thumbup.gif šaunuolė!!!!
Atsakyti
[quote=Pjuvena po krūmu,2010 10 01, 18:32]
man iki Bilkos tolokai, tai vien del zelatinos nevaziuosiu blush2.gif
Taigi, dariau PIRMA savo gyvenime torta, kaip ir reikejo tiketis - nenusiseke biggrin.gif
Kepiau Meduti cipciuko. Tai mazoj virtuvelej kaip pirma karta biskiuka uzsiknisau su tais lakstais biggrin.gif Antra karta bus lengviau blush2.gif Pertepti nebuvo problemu, bet jau su puosyba.... Puse nepadariau ko norejau, nes ir laiko nelabai turejau, nes 6men dukryte demesio vis reikalauja. Padengimo mase, speju, privariau beminkydama per daug cukraus pudros, nes iskociojus vos atlupau no stalo, nors ir pabarscius gausiai buvau, vos danesiau iki torto, nes plysti pradejo doh.gif Icing'a is pradziu padariau per skysta, tai apacia apvariau skystai biggrin.gif Paskui biskiuka apsitaisiau. Na tikiuosi kitas blynas nebus toks prisviles, cia kaip mums triju asmenu seimai sau vakare gimtadieniui suvalgyt torta, bus gerai blush2.gif

P.S. Neziurekit i apacia doh.gif

ar ziureti ar neziureti i apacia tas tortas nuostabus, pamatytum tu mano pirma torta tai is juoko butum nukritus. aisku tuomet as dar cia nesilankiau, tik nesigavus keletui tortui pradejau skaitineti ir nebyliai analizuoti, o dar po nemazo laiko tarpo nusprendziau prisijungti ir nesigailiu , nes cia tokiu nuostabiu patarimu ir nuostabiu kepeju tortu prisiziuri, kad net sirdis apsala drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kirbes man ir labai nuostabus torciukai, ypac tas sokoladinis ir tas su pedutem. wub.gif
siteik daug torciuku padarote, tai kiek laiko virtuvej reik prasedeti?
Atsakyti
Kirbes kaip visada , tortukai nuostabus wub.gif ir karamelinių roziu nereikia mirksiukas.gif
Pjuvena po krūmu- tikrai nuostabus ,kaip pirmas tortas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 02 spalio 2010 - 08:35
Jau atskirai net nevardinsiu. visu tortai pasakisko grozio. Net neradau negrazaus doh.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 01, 20:33)
nu bet nebeįdomu čia... nėr prie ko pasikabinėt.... nieko lievo nepadarot.. padėklų irgi lievų nebededat.. nu visai  cool.gif

nu ok ok .. idedu as savo, kad ant tiek viskas tobula cia neatrodytu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Snikersas, pastiliazas, aisingas... Tortas apdengtas ir pauostas per 15 minuciu, nes buvau tik tik aptepusi sviestiniu kremu, kaip paskambino drauge ir pasake, kad pasikeite planai ir tuoj tuoj atvaziuos pasiimti torto...o as visa susivelusi dar kava geriau doh.gif
user posted image

Irgi labai ant greicio reikejo pagaminti. Snikersas, pastiliazas, aisingo plaukai. Kazkaip lyg ausis viena auksciau kita zemiau atrodo.. nors realiai nepastebejau... Gal tikrai .. is skubejimo g.gif
user posted image
Atsakyti
Kirbes tortukai thumbup.gif zinau kiek darbo ir pastangu tiek padaryti thumbup.gif
toks klausimukas iskilo- o su kokiu flamasteriu rasai i knyga ir kodel ne aisingu?

karapuzike man tas veidukas tai labai prikolnas lotuliukas.gif jauciu tik tuoj pasipils-- kaip ji valgyti blink.gif

As torta lyginu lygiai kaip OLESTA, tik mases storis ne tas, tame ir problema -- priejau isvados blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 02, 10:36)
karapuzike man tas veidukas tai labai prikolnas lotuliukas.gif  jauciu tik tuoj pasipils-- kaip ji valgyti blink.gif

tai kad zinok as irgi taip paklausiau.. kaip jie ruosiasi ji valgyti, kai paprase garbanoto berniuko doh.gif doh.gif doh.gif kam nosyte? kam akyte?... kanibalizmas.. nu bet baisiai jau to berniuko reikejo... tai nebesigincyjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 02, 10:36)
Kirbes tortukai  thumbup.gif  zinau kiek darbo ir pastangu tiek padaryti thumbup.gif
toks klausimukas iskilo- o su kokiu flamasteriu rasai i knyga ir kodel ne aisingu?

]

rašau su juodais dažais ir teptuku......kodel ne aisingu?todel ,kad tekstas man atrodo tikroviškiau taip užrašytas......

karapuzike ,nu tas veidukas kos ydomus...man patiko ideja......aš ne iš tu ,kurios negaletu pjauti tokio torto...man tortas yra tortas,kad ir kaip jis atrodo...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 02 spalio 2010 - 09:43
mama mija. nei savaite nebuvau, o kiek cia GEEEEEEEEEEEEEEErio. Ojoj.
Nezinau nuo kokio puslapio pradetis ziuret bigsmile.gif

Kirbe, labai idomus muzikinis tortas. Nemanai, jeigu butum mases gabaliukus dejus, butu buve dailiau? Violetinio spalva puikiai atitaikyta.
DONRA, super, labai viskas patiko. Ypac visciukas lotuliukas.gif
Olesta, labai viskas paprasta, kuklu, bet ne prasta. Auksaranke tu musu darbstuole 4u.gif
wingaile, AUKSAS ant torto bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . Prasom placiau apie ta karamele. Kaip gaminai, ka dejai. Atrodo nuostabiai, pasakiskai, beprotiskai, fantastiskai. Zinai, galvoju, gal ja labiau dar patampyt reikia, nes nuo to priklauso skaidrumas ir blizgesys. Ka manai?
kirbe, labai grazi puokstele ant to tiklinio tortuko
karapuzike, snukelis nerealus bigsmile.gif

Oj, ciut apie zuliaska nepamirsau. "Tavo" kunas nuostabus wub.gif

Atsakyti
As atnesu labai kuklu vestuvini tortuka. Paciu vestuviu kaip ir nebus, tik maza svente su namiskiais.

user posted image
user posted imageuser posted image

Sokoladinis riesutinis tortas su vysniomis. balto sokolado tvorele padailinta aisingu. balto sokolado rozes ir lapeliai, kokoso drozles.
Atsakyti
[quote=Asseni,2010 10 02, 14:26]
As atnesu labai kuklu vestuvini tortuka. Paciu vestuviu kaip ir nebus, tik maza svente su namiskiais.

Rozes labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif labai skaniai ziurisi.taip ir noretusi atsipjauti biggrin.gif
Atsakyti
Asseni, nu jau tikrai kuklu ir taip trapu, aš jį kai pamačiau tai pirma mintis rafaello svajonė wub.gif vot tikra svajonė būtų nuo dugno iki viršaus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai dailu thumbup.gif
Atsakyti