Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Norejau pasiteirauti jus kurios darote pastilaza lipdymui, tikrai tik tokius kiekius pudros 250 gr ir krakmolo 120 gr dedat?... kokio tirstumo buna mase? Nes norint minkyti tai man tikrai daugiau reikia deti visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 10 01, 18:05)
Norejau pasiteirauti jus kurios darote pastilaza lipdymui, tikrai tik tokius kiekius pudros 250 gr ir krakmolo 120 gr dedat?... kokio tirstumo buna mase? Nes norint minkyti tai man tikrai daugiau reikia deti visko ax.gif

aš jau esu rašius, bet pasikartosiu, nors kai kam gaunasi viskas pagal proporcijas, pas mus vanduo kitoniškas kažkoks, tai aš iš tų kurioms nesigauna, aš dedu visko tiek, kiek parašyta, tik vandens 40 ml ne 60, tada sueina gramas graman, o paskutinį kartą prie viso to, dėjau į pastiliažą tragantacht gumos, gavosi superinė masė gėlėms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 01, 15:48)
OLESTA, o as i tave lygiuojuos , man tavo tortai labai skoningi, neperkrauti, atrodo kiekviena detale isgryninta, istobulinta.  smile.gif turbut tavo tortai idialiai atliekami nuo sugalvojimo iki galutinio rezultato birthday.gif o apdengimas - tobulybe thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 21:07)
aš prisidedu  4u.gif
tą su Mike išsisaugojau po pavadinimu GROOOOOŽIS. Rimtai  biggrin.gif
man trūksta smailikų išreikšti susigėrėjimą Tavo ir Kirbės tortais.

nu jau jaučiuosi tokia pamaloninta.... net tikrai susigėdau
Atsakyti
o galit tikslesni pavadinima tos tragantacht gumos parasyti, nes nerandu as jos...
Atsakyti
O VIEŠPATELIAU AUKŠČIAUSIAS...KOOOOKIOS ROŽES.... wub.gif wub.gif wub.gif aš neturiu kada net išbandyti.,..... doh.gif
va rodau ka veikiau šiandien....
knyga-vaisinis ir rafaelo,MMG
user posted image
mano medutis,šokoladine sald mase,šokoladas
user posted image
mascarpones surio tortas,MMG
user posted image
Tailandietišku bananu tortas,MMG
user posted image
ir paprastutis mascarpones surio tortas,šokoladas
user posted image
Atsakyti
oi Kirbe Kirbe ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 10 01, 13:35)
pjuvena yra,tikrai yra thumbup.gif bilkoj prie vaniles paieskok ir kaina normali mirksiukas.gif as pries pora savaiciu ten radau tai vos is dziaugsmo nepamiriau blush2.gif

man iki Bilkos tolokai, tai vien del zelatinos nevaziuosiu blush2.gif

Taigi, dariau PIRMA savo gyvenime torta, kaip ir reikejo tiketis - nenusiseke biggrin.gif
Kepiau Meduti cipciuko. Tai mazoj virtuvelej kaip pirma karta biskiuka uzsiknisau su tais lakstais biggrin.gif Antra karta bus lengviau blush2.gif Pertepti nebuvo problemu, bet jau su puosyba.... Puse nepadariau ko norejau, nes ir laiko nelabai turejau, nes 6men dukryte demesio vis reikalauja. Padengimo mase, speju, privariau beminkydama per daug cukraus pudros, nes iskociojus vos atlupau no stalo, nors ir pabarscius gausiai buvau, vos danesiau iki torto, nes plysti pradejo doh.gif Icing'a is pradziu padariau per skysta, tai apacia apvariau skystai biggrin.gif Paskui biskiuka apsitaisiau. Na tikiuosi kitas blynas nebus toks prisviles, cia kaip mums triju asmenu seimai sau vakare gimtadieniui suvalgyt torta, bus gerai blush2.gif

P.S. Neziurekit i apacia doh.gif

user posted image

user posted image

Bet aciu uz jusu patarimus ir jusu pokalbius, labai daug galima ko suzinoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 01 spalio 2010 - 19:35
nu bet nebeįdomu čia... nėr prie ko pasikabinėt.... nieko lievo nepadarot.. padėklų irgi lievų nebededat.. nu visai cool.gif

kirbe, ta sokoladini tai copy paste pasidariau blush2.gif nu bais jis man wub.gif
Atsakyti
Kirbe už tą paprastą, šokoladine tvorele atsiduočiau nedraugavus kaip liaudis sako, pats gražiausias thumbup.gif
Atsakyti
kirbeeeeeeeee wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 01, 20:11)
Kirbe už tą paprastą, šokoladine tvorele atsiduočiau nedraugavus kaip liaudis sako, pats gražiausias  thumbup.gif

Man irgi tas sokoladinis nuostabus, kaip imanoma taip vienodai tuos rastus is sokolado padaryt blink.gif Ir dar tas su atsikisusiu gabaliuku labai fainas, smagi ideja smile.gif
Atsakyti