Norejau pasiteirauti jus kurios darote pastilaza lipdymui, tikrai tik tokius kiekius pudros 250 gr ir krakmolo 120 gr dedat?... kokio tirstumo buna mase? Nes norint minkyti tai man tikrai daugiau reikia deti visko
QUOTE(Atize @ 2010 10 01, 18:05)
Norejau pasiteirauti jus kurios darote pastilaza lipdymui, tikrai tik tokius kiekius pudros 250 gr ir krakmolo 120 gr dedat?... kokio tirstumo buna mase? Nes norint minkyti tai man tikrai daugiau reikia deti visko
aš jau esu rašius, bet pasikartosiu, nors kai kam gaunasi viskas pagal proporcijas, pas mus vanduo kitoniškas kažkoks, tai aš iš tų kurioms nesigauna, aš dedu visko tiek, kiek parašyta, tik vandens 40 ml ne 60, tada sueina gramas graman, o paskutinį kartą prie viso to, dėjau į pastiliažą tragantacht gumos, gavosi superinė masė gėlėms
QUOTE(DONRA @ 2010 10 01, 15:48)
OLESTA, o as i tave lygiuojuos , man tavo tortai labai skoningi, neperkrauti, atrodo kiekviena detale isgryninta, istobulinta. turbut tavo tortai idialiai atliekami nuo sugalvojimo iki galutinio rezultato o apdengimas - tobulybe
QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 21:07)
aš prisidedu
tą su Mike išsisaugojau po pavadinimu GROOOOOŽIS. Rimtai
man trūksta smailikų išreikšti susigėrėjimą Tavo ir Kirbės tortais.
tą su Mike išsisaugojau po pavadinimu GROOOOOŽIS. Rimtai
man trūksta smailikų išreikšti susigėrėjimą Tavo ir Kirbės tortais.
nu jau jaučiuosi tokia pamaloninta.... net tikrai susigėdau
o galit tikslesni pavadinima tos tragantacht gumos parasyti, nes nerandu as jos...
O VIEŠPATELIAU AUKŠČIAUSIAS...KOOOOKIOS ROŽES.... aš neturiu kada net išbandyti.,.....
va rodau ka veikiau šiandien....
knyga-vaisinis ir rafaelo,MMG
mano medutis,šokoladine sald mase,šokoladas
mascarpones surio tortas,MMG
Tailandietišku bananu tortas,MMG
ir paprastutis mascarpones surio tortas,šokoladas
va rodau ka veikiau šiandien....
knyga-vaisinis ir rafaelo,MMG
mano medutis,šokoladine sald mase,šokoladas
mascarpones surio tortas,MMG
Tailandietišku bananu tortas,MMG
ir paprastutis mascarpones surio tortas,šokoladas
oi Kirbe Kirbe ...
QUOTE(Denisute @ 2010 10 01, 13:35)
pjuvena yra,tikrai yra bilkoj prie vaniles paieskok ir kaina normali as pries pora savaiciu ten radau tai vos is dziaugsmo nepamiriau
man iki Bilkos tolokai, tai vien del zelatinos nevaziuosiu
Taigi, dariau PIRMA savo gyvenime torta, kaip ir reikejo tiketis - nenusiseke
Kepiau Meduti cipciuko. Tai mazoj virtuvelej kaip pirma karta biskiuka uzsiknisau su tais lakstais Antra karta bus lengviau Pertepti nebuvo problemu, bet jau su puosyba.... Puse nepadariau ko norejau, nes ir laiko nelabai turejau, nes 6men dukryte demesio vis reikalauja. Padengimo mase, speju, privariau beminkydama per daug cukraus pudros, nes iskociojus vos atlupau no stalo, nors ir pabarscius gausiai buvau, vos danesiau iki torto, nes plysti pradejo Icing'a is pradziu padariau per skysta, tai apacia apvariau skystai Paskui biskiuka apsitaisiau. Na tikiuosi kitas blynas nebus toks prisviles, cia kaip mums triju asmenu seimai sau vakare gimtadieniui suvalgyt torta, bus gerai
P.S. Neziurekit i apacia
Bet aciu uz jusu patarimus ir jusu pokalbius, labai daug galima ko suzinoti
nu bet nebeįdomu čia... nėr prie ko pasikabinėt.... nieko lievo nepadarot.. padėklų irgi lievų nebededat.. nu visai
kirbe, ta sokoladini tai copy paste pasidariau nu bais jis man
kirbe, ta sokoladini tai copy paste pasidariau nu bais jis man
Kirbe už tą paprastą, šokoladine tvorele atsiduočiau nedraugavus kaip liaudis sako, pats gražiausias
kirbeeeeeeeee
QUOTE(Olesta @ 2010 10 01, 20:11)
Kirbe už tą paprastą, šokoladine tvorele atsiduočiau nedraugavus kaip liaudis sako, pats gražiausias
Man irgi tas sokoladinis nuostabus, kaip imanoma taip vienodai tuos rastus is sokolado padaryt Ir dar tas su atsikisusiu gabaliuku labai fainas, smagi ideja