rikke ,šaunus tortai.....
Olesta,ka jau čia ir bepridursi...... gražu,šaunu ir t.t......
OLESTA, o as i tave lygiuojuos , man tavo tortai labai skoningi, neperkrauti, atrodo kiekviena detale isgryninta, istobulinta. turbut tavo tortai idialiai atliekami nuo sugalvojimo iki galutinio rezultato o apdengimas - tobulybe
Visada mase stengiausi kocioti kuo ploniau, galvojau zmones nemegsta, bet pastebejau kas jau nemegsta tas ir trupinuko mases nevalgys, bet tokiu tikrai nedaug, o vat toks lygus uzdengimas tai suzavi visus
O vat as niekada ir uz jokius pinigus tu organu nedaryciau kiekvienam savo
Visada mase stengiausi kocioti kuo ploniau, galvojau zmones nemegsta, bet pastebejau kas jau nemegsta tas ir trupinuko mases nevalgys, bet tokiu tikrai nedaug, o vat toks lygus uzdengimas tai suzavi visus
O vat as niekada ir uz jokius pinigus tu organu nedaryciau kiekvienam savo
tortai tai geri,nu bet..nesuprantu kodel taip negraziai ten is to daikto taip apdribe..realiai graziau lyg buna
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 01, 17:00)
tortai tai geri,nu bet..nesuprantu kodel taip negraziai ten is to daikto taip apdribe..realiai graziau lyg buna
prašom pvz
Rikke, man pirmų dviejų nerodo šiandien nu palauksiu, gal vėliau užkraus foto... o kaštonus tai ėmiau apvalius sausainius, baltu aisingu nupiešiau burnytes, palaukiau, kol nudžius, tada pasidažiau aisingą, adzibavau vieną pusę sausainio, susidėjau į saldaininę dėžutę, na tą koriuką, kad nesiridentų niekur, vėl iždžiovinau, tada taip pat antrą pusę ir vėl džiovinimas grybukai, kaštonai, braškės ir visokie kitokie iš tos serijos, ne mano nervams
atnešu merginos KARAMĖLĘ karamėlė gavosi kaip ir nieko, tik kažkodėl lipni užtai apdengimo masę sugadinau,,,, BŪNA nusisuka fortūna.....
VA KAIP SUGADINAU
VA KAIP SUGADINAU
LABAI LABAI GAZI ROZIU SPALVA man grazu
Zinot ka, mane jau uzkabina tos karamelines rozes... ar tik neisiu isbandyt?
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 17:35)
laukiam laukiam..naitas gal jau daro
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 17:35)
galiu dar ką pasakyti, kažkas svarstė kam tos pirštinės ogi tam, kad be pirštiniu neimanoma ištemt karamėlės, ir su pirštinėm dirbant dar ilgai nykščius nuo karščio skaudėjo darom išvadas, jog po taip vadinamom plonom guminėm pirštinėm reikėtų dar plonas medžiagines pirštinaites užsimauti
ir siuo kart jos ne sviesios o matot kokios gavosi, o gi todėl kad dirbau su termometru, ir ilgiau viriau
Olesta, nu kaip tu taip tuos tortus islygini, ka? jau pavydas ima beziurint.. man taip niekaisp neiseina..
Karamele - nuostabi.. rozes - puikios.. ech..
Karamele - nuostabi.. rozes - puikios.. ech..
eikit sau su tom auksinėm rožėm, žandikaulis atvėpo, vat tos karamelės Cipciukėliui nuvežus a bent įkertas kokie šedevrai gimtų, ecchhhhhhhhhh
aš gi rašiau, Šarlotės sviestinis plius trupiniukai nieko kito negaliu pasakyti nu ir masė pas mane 2-3 mm, nėra peršviečiama
aš gi rašiau, Šarlotės sviestinis plius trupiniukai nieko kito negaliu pasakyti nu ir masė pas mane 2-3 mm, nėra peršviečiama