Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

rikke ,šaunus tortai..... blink.gif lotuliukas.gif
Olesta,ka jau čia ir bepridursi...... mirksiukas.gif gražu,šaunu ir t.t......
Atsakyti
OLESTA, o as i tave lygiuojuos , man tavo tortai labai skoningi, neperkrauti, atrodo kiekviena detale isgryninta, istobulinta. smile.gif turbut tavo tortai idialiai atliekami nuo sugalvojimo iki galutinio rezultato birthday.gif o apdengimas - tobulybe thumbup.gif

Visada mase stengiausi kocioti kuo ploniau, galvojau zmones nemegsta, bet pastebejau kas jau nemegsta tas ir trupinuko mases nevalgys, bet tokiu tikrai nedaug, o vat toks lygus uzdengimas tai suzavi visus mirksiukas.gif

O vat as niekada ir uz jokius pinigus tu organu nedaryciau schmoll.gif kiekvienam savo
Atsakyti
tortai tai geri,nu bet..nesuprantu kodel taip negraziai ten is to daikto taip apdribe..realiai graziau lyg buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 01, 17:00)
tortai tai geri,nu bet..nesuprantu kodel taip negraziai ten is to daikto taip apdribe..realiai graziau lyg buna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prašom pvz lotuliukas.gif
Atsakyti
Rikke, man pirmų dviejų nerodo šiandien verysad.gif nu palauksiu, gal vėliau užkraus foto... o kaštonus tai ėmiau apvalius sausainius, baltu aisingu nupiešiau „burnytes“, palaukiau, kol nudžius, tada pasidažiau aisingą, adzibavau vieną pusę sausainio, susidėjau į saldaininę dėžutę, na tą koriuką, kad nesiridentų niekur, vėl iždžiovinau, tada taip pat antrą pusę ir vėl džiovinimas doh.gif grybukai, kaštonai, braškės ir visokie kitokie iš tos serijos, ne mano nervams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
atnešu merginos KARAMĖLĘ lotuliukas.gif lotuliukas.gif karamėlė gavosi kaip ir nieko, tik kažkodėl lipni blink.gif užtai apdengimo masę sugadinau,,,, verysad.gif BŪNA nusisuka fortūna.....
user posted imageuser posted image
VA KAIP SUGADINAU verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 01 spalio 2010 - 16:23
LABAI LABAI GAZI ROZIU SPALVA thumbup.gif man grazu
Atsakyti
Zinot ka, mane jau uzkabina tos karamelines rozes... ar tik neisiu isbandyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 17:35)
Zinot ka, mane jau uzkabina tos karamelines rozes... ar tik neisiu isbandyt?  g.gif

laukiam laukiam..naitas gal jau daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 17:35)
Zinot ka, mane jau uzkabina tos karamelines rozes... ar tik neisiu isbandyt?  g.gif

galiu dar ką pasakyti, kažkas svarstė kam tos pirštinės blink.gif ogi tam, kad be pirštiniu neimanoma ištemt karamėlės, ir su pirštinėm dirbant dar ilgai nykščius nuo karščio skaudėjo doh.gif darom išvadas, jog po taip vadinamom plonom guminėm pirštinėm reikėtų dar plonas medžiagines pirštinaites užsimauti g.gif
ir siuo kart jos ne sviesios o matot kokios gavosi, o gi todėl kad dirbau su termometru, ir ilgiau viriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 01 spalio 2010 - 16:46
Olesta, nu kaip tu taip tuos tortus islygini, ka? jau pavydas ima beziurint.. man taip niekaisp neiseina.. smile.gif

Karamele - nuostabi.. rozes - puikios.. ech.. biggrin.gif
Atsakyti
eikit sau su tom auksinėm rožėm, žandikaulis atvėpo, vat tos karamelės Cipciukėliui nuvežus wub.gif wub.gif wub.gif a bent įkertas kokie šedevrai gimtų, ecchhhhhhhhhh wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

aš gi rašiau, Šarlotės sviestinis plius trupiniukai 4u.gif nieko kito negaliu pasakyti nu ir masė pas mane 2-3 mm, nėra peršviečiama blush2.gif
Atsakyti