Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

donra,labai mieli šilti tortai smile.gif matosi ,kad yra gyslelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 10 01, 10:59)
Merginos, galkas galetu pasakyti ar 7g birios zelatinos atitinka 7g zelatinos lapeli? Pas mus nera birios  blush2.gif

pjuvena yra,tikrai yra thumbup.gif bilkoj prie vaniles paieskok ir kaina normali mirksiukas.gif as pries pora savaiciu ten radau tai vos is dziaugsmo nepamiriau blush2.gif
Atsakyti
o aš kažkaip vis dar neperlipu per tą barjerą, kur „gyvus“ tortus valgyt reiktų blush2.gif net figūrėlių vaikams neduodu valgyt, kad ir cukriniai, aš neperlipu per save blush2.gif blush2.gif blush2.gif na kol dar ruošiuosi pakeisti gyvenimo ritmą, veikiu tai, kas teikia didžiausią malonumą, taigi pasidalinsiu tokia netradicine pas mane puošimo idėja...

tortas snikersas, dengtas pastiliažu, krepšelis iš pastiliažo, jo turinys, tikros vynuogės, saldaininės avietės, pastiliažo rožės...

user posted image

na šitas gal jau kiek ir pabodęs, tikrai ne pirmą tokį teko daryti, tik šį kartą ramunės plonintos ir viduriukai ne iš karoliukų, Rafaello svajonė, pastiliažas, aisingas

user posted image

Didžiausias ačiū Spygliui už idėją, kurią aš copy paste ir už patarimus dėl kaštonų, jau žinokit geriau aš 40 rožių nei 40 kaštonų daugiau gyvenime daryčiau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif mascarponės sūrio tortas su bananais, pastiliažas, sausainiai, aisingas...

user posted image
Atsakyti
olesta,kam tave begirt ir taip žinai ,kad gražu thumbup.gif įdomi įdėja su kaštonais-40 vnt darei doh.gif
Atsakyti
O as va katik baigiau gerai sakai Olesta kol ner darbu tai bentjau uzsimti gali kas malonu o ne serialus ziureti be tikslo va as mamai gimtadienio proga iskepiau tiesa Olesta tavo su krepseliu tai fainas wub.gif ir kiti fainiai labai man toli bet mokinuosi uzsispyrus esu ismokt.
user posted image

Snikersas numyletinis ir mmg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 01 spalio 2010 - 14:01
nu va irgi įdomus 4u.gif reikia gal laiko ilgiau, man vakar kai kurių tortų nerodė, vėliau pasižiūrėjau, jau buvo wub.gif

Adriu, aš ir žiūriu, vakar idėjau, tai Editai tik užkliuvo, visos kitos praignoravo lotuliukas.gif maždaug ką čia beatneši, vis tiek nebenustebinsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba labai baisus buvo blush2.gif
Atsakyti
tai ,kad ,olesta,tavo visi labai gražūs,jau nebestebini irnesakyk.gif mačiau tą knygą,labai daili...bet va su kaštonais kažkas nematyto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės,
turiu prašymą, reiks kepti ūkininkui tortuką, galvoju apie medutį (iš jo medaus), o ant viršaus dėto tokį ale rugių pluoštą. Kažkur lyg buvau radusi nuotrauką panašią, bet užmušk, nerandu. Gal kuri galėtu padėti? ax.gif ar laikytusi tas pluoštelis ir masės lipdymui ant trupinukų?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Olesta, salotiniai tortai mega_shok.gif Nera zodziu.
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,
seku jusu tema, tik nepasireiskiu smile.gif . Labai grazus Olestos paskutiniai tortai. Gal galit pasakyt, kas tas pastiliazas? Ar tai ta Meian tortu dengimo mase?
Dekoju is anksto
Atsakyti
Sveikutes, ateinu ir as su savo torciuku
Snikeris, puosta sviestiniu kremu, o likusios dedatles pastiliazas.
user posted image
tepiau plonai, nes toks pageidavimas buvo
o cia riufelis, apibarstytas tarkuotu sokoladu (geles pastiliazas)
user posted image

Pastiliazas, tai juo dengiame tortus ir darome gelytes.
Atsakyti
Olesta o kaip tuos kastonus darai g.gif
o cia mano tortai
http://s09.radikal.r...0bb8d84b2b5.jpg
http://s005.radikal....d0944bee768.jpguser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 01 spalio 2010 - 15:17