Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Meduvė @ 2010 09 30, 22:39)
Vakar vyras parnese SEnoliu, tai siandien plakiau irgi iki visisko standumo neissiplake

ne.. nu bet kaip žmonės neskaito kas parašyta doh.gif taigi ir taip aišku, kad pas senolius nestovi dirol.gif niekada neperku pigiausių prekių.. nestovi irnesakyk.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 09 30, 22:41)
Jei dar juodieji klavisai but buve kaip priklauso supaisyti isvis but buve idialu  wub.gif

o čia komentaras vadinasi klavišiiiieeeec laugh.gif

QUOTE(Keisidi @ 2010 09 30, 22:53)
Labas vakaras,as cia turbut ne i tema parasysiu,bet prasau pagelbekite. doh.gif Gal kas zino kaip prie krepselio pritaisyti rankena(kepamo krepselio,kur seniau per vestuves dedavo grybukus,braskes ir t.t.),jau zadejau su moment klijais klijuoti g.gif

hmm.. gražiu kaspinėliu, 6 mm pločio? ne? jeigu reiks kelti už tos rankenos.

O jeigu nereiks.. tai gal cukraus pudros, kiaušinio baltymo ir citirnos rūgštelės tirštu plakiniu?

QUOTE(DONRA @ 2010 09 30, 23:17)
Na jei leisit dar pasivaidensiu

dabar tai tikrai vaidensis visą naktį.. pavydėsiu... Jau gėlių dailumas.. o jau spalvos wub.gif ne gyslelė, ištisa vena talento first.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 09 30, 22:59)
Cia mano velykinis , namiskiai juokavo kad visas erelis lenda, o turejo buti visciukas doh.gif  bet taip dar linksmiau gavosi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
naitai,as kazkada norejau pirkti ta senoliu grietinele,man mb i ausi ta pati pakzudejo,tai is juoko teko net is turgaus iseiti,geda labai paliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta, koookia didele knyga thumbup.gif As dar nedariau knygos niekada, manau, kad kada nors vistiek prireiks, tad issisaugosiu, tau leidus tavo ideja ax.gif

Kirbe, as apakus blink.gif Nu jau kokis tas su violetinem gelem grozis doh.gif Ir berniukui, grojanciam pianinu - puikus 4u.gif
O Barbes man ir paciai jau greit reikes, tiksliau ne Barbes o Cenderellos (Pelenes), tad labai domina viska kas su leliu darymu susije. Labai grazus sijonukas ir katinukas wub.gif

DONRA graziausi tavo tortukai, asmeniskai man, su gelemis - mamytei ir mociutei thumbup.gif Vaikiski irgi nuostabus 4u.gif
O ant to velykinio, tai kazkodel pagalvojau, kad tai Hellowyno tortas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 22:58)
ne.. nu bet kaip žmonės neskaito kas parašyta  doh.gif  taigi ir taip aišku, kad pas senolius nestovi dirol.gif niekada neperku pigiausių prekių.. nestovi irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

DANRA,nuostabus torčiukai.......visi iki vieno..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
DONRA-jei daugiau tokiu tylių skaitytojų pasirodytų su savo tortukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai gražūs ir idomūs, SUPER wub.gif
Atsakyti
kirbe, labai gražūs visi, o pats pačiausias, tai tas alyvinis 4u.gif

DONRA, superiniai tortai bigsmile.gif Va, kaip reikia, tyliai tyliai ir še tau kad nori thumbup.gif Rožės tai iš viso nuostabios, ir pirmą kartą darytos bigsmile.gif Nu talentas, kitaip nepasakysi 4u.gif

k.lapelyte, labai padorūs erotiniai torčiukai 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 22:58)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Edita.dita, ačiū 4u.gif kopijuok kiek tik nori, aš ją kiek kitaip įsivaizdavau, bet gavosi kaip gavosi...

oij su tom parduotuvėm, užsimaniau vieno kepinio, negaunu pirkti aguonų, kas do deficitas pasidarė blink.gif maximoje tik maltos kažkokios neaiškios kilmės ten miltai aguonų labiau nei aguonos, nu o Norfoj su riebiu priedu radau, parodžiau salės darbuotojai ir sakau, jei norėčiau bulkos su mėsa, nu būtų pats tas, bet sakau man reikia tik aguonų, neturit vien aguonų, be kirmėlių??? doh.gif
Atsakyti
Va va, su tom aguonom tai jau taip. As tam sokoladiniam vysniniam su karameles kremu tortui irgi aguonu ieskojau. Tai pirma karta nusipirkau Norfoje, nu nebuvo ten jokiu "gyvuniuku" smile.gif Vakar vel daviausi po savo miesteli ir tik vartotoju koperatyvo parduotuveje radau, Saudvos atrodo, tokios nelabai svarios, bet bandysiu ispusti siuksles biggrin.gif Rimi buvo nupigintu, bet jau 10.02 galiojimas baigiasi, sušokusios i guziukus blink.gif IKI visai nera o Maximoje tik maltos schmoll.gif Tai va, merginos, ruoskites kaledom ir uzsipirkite aguonu, geriausiai urmu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 01, 09:45)
Edita.dita, ačiū  4u.gif  kopijuok kiek tik nori, aš ją kiek kitaip įsivaizdavau, bet gavosi kaip gavosi...

oij su tom parduotuvėm, užsimaniau vieno kepinio, negaunu pirkti aguonų, kas do deficitas pasidarė  blink.gif  maximoje tik maltos kažkokios neaiškios kilmės ten miltai aguonų labiau nei aguonos, nu o Norfoj su riebiu priedu radau, parodžiau salės darbuotojai ir sakau, jei norėčiau bulkos su mėsa, nu būtų pats tas, bet sakau man reikia tik aguonų, neturit vien aguonų, be kirmėlių??? doh.gif

lotuliukas.gif
Siaip kartais buna, kad aguonu nors nusisauk, ner niekur... IKI dar zvilgterk...

Man tas su visciuko kojom kraupokas biskeli pasirode biggrin.gif nu grazus, be ta prasme isgasdino mane kojos lotuliukas.gif galvojau irgi, kad helowynui smile.gif
Atsakyti
Merginos, galkas galetu pasakyti ar 7g birios zelatinos atitinka 7g zelatinos lapeli? Pas mus nera birios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 01 spalio 2010 - 09:59
Aciu visom uz pagyras 4u.gif mantai labai svarbu
Galit ir pakritikuot, atkreipsiu demesi i tai, juk labai norisi tobuleti, daryti geriau ir geriau....

Jo jo man tas su visciuko- erelio kojom irgi... bet kai ant savo stalo tai labai nuotaika pakele lotuliukas.gif o vaikai susipesdami kojom nepasidalino doh.gif tiesiog proporciju nepagavau, reikejo tu kojeliu smulkesniu, bet taip jau issilipde... po to didysis sunus priejo ir nagus prilipde ant bajerio doh.gif nu va toks baisuoklis ir gavos, uztai skanus ir labai juokingas lotuliukas.gif
Atsakyti