Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Ačiū visoms už pamąstymus dėl grietinėlės biggrin.gif Ir rūgštikės dėjau. Na yra kaip yra, gerai, kad naminiam vartojimui.

Man kirbes violetinis labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 13:49)
Glicerino paprašykit vaistinėse, kurios gamina vaistus pagal užsakymus. Paprašykit glicerino VIDINIAM naudjomui. Pavyzdžiui, stambios EUROVAISTINĖS tikrai jo turi. Bet tik tuose skyriuose, kur vietoje gamina vaistus. Pirmiausia paklauskit, ar ta vaistinė gamina vaistus. NE, tai ne. O jeigu gamina, tai ir prašykit glicerino VIDINIAM vartojimui.

o šiaip tai pilkit aliejų NATŪRA ir viskas bus gerai.

Natura tinka? ot geras, nezinojau blink.gif

k.lapelyte, kokie erotiski torciukai blush2.gif

Atsakyti
ir labai dailūs ne tik erotiški thumbup.gif
Atsakyti
aciukas,ziuriu vis lengvyn man tie tortai einasi karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 21:38)
aciukas,ziuriu vis lengvyn man tie tortai einasi karsta.gif

kai stengiesi, tai ir einasi 4u.gif
Atsakyti
dar del grietineles ir as pasisakysiu: zinokit isbandziau bene visu firmu ir tikrai ne visos issiplaka. Man labiausiai patinka Piemenelio arba EKsport. Vakar vyras parnese SEnoliu, tai siandien plakiau irgi iki visisko standumo neissiplake
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 30, 20:56)

ir tortas berniukui megstančiam groti pianinu

Jei dar juodieji klavisai but buve kaip priklauso supaisyti isvis but buve idialu wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
esu tylioji skaitytoja, visas temas seku ir visu tortais groziuosi wub.gif kad kritikuot dar neturiu statuso, bet yra nerealiu wub.gif pagaliau prisedau prie kito kompo kur yra mano nuotraukos --tai imesiu jusu teismui.
Medutis, dengtas MMG, morenginis -silkinis kremas zolytei, darytas pavasari.
user posted image

Kazko nebeduoda daugiau foto imesti, rodo kazkoki errora doh.gif doh.gif
Bandysiu kitoj zinutej
Atsakyti
Labas vakaras,as cia turbut ne i tema parasysiu,bet prasau pagelbekite. doh.gif Gal kas zino kaip prie krepselio pritaisyti rankena(kepamo krepselio,kur seniau per vestuves dedavo grybukus,braskes ir t.t.),jau zadejau su moment klijais klijuoti g.gif
Atsakyti
Cia mano velykinis , namiskiai juokavo kad visas erelis lenda, o turejo buti visciukas doh.gif bet taip dar linksmiau gavosi lotuliukas.gif
user posted image
Cia savo suneliui gimtadieniui, jis lygiai toki retsauruoja. Jo graugai labai juokesi is to torto lotuliukas.gif medutis+MMG, daziau mase ant virsaus, bet nepatiko tokia technika nei vaizdas nei pats darbas schmoll.gif
user posted image
Dvieju vaikuciu krikstynom, dariau labai labai karsta diena, norejau kad kailiukas kaip zolyte stovetu, bet kur tau doh.gif du paspaudimai stovi o paskui plaukia doh.gif po sito vasara daugiau nebedariau nieko
user posted image
Atsakyti
Na jei leisit dar pasivaidensiu blush2.gif is tikro tai nekepu prikritus, tiesiog per laika susikaupe ( gruody bus metai kaip kepineju po biski) vienodu tortu dar neteko daryti mirksiukas.gif
sokoladinis su grietinele +vysnios, MMG, pirma karta dariau rozes, patiko...
user posted image
user posted image
Dar keletas roziu tema, sudeciu jau nebepamenu, visus dengiu su MMG
user posted image
user posted image
Papildyta:
Labai noriu padekoti mergaitem uz sia temele 4u.gif
viskas suprantama ir aisku wub.gif Aciu

ir labanakt
Atsakyti
DONRA, matosi, kad ne veltui ir labai atidžiai skaitei temas, už tai Tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif rožės labai gražios thumbup.gif
Atsakyti