Ačiū visoms už pamąstymus dėl grietinėlės Ir rūgštikės dėjau. Na yra kaip yra, gerai, kad naminiam vartojimui.
Man kirbes violetinis labai gražus
QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 13:49)
Glicerino paprašykit vaistinėse, kurios gamina vaistus pagal užsakymus. Paprašykit glicerino VIDINIAM naudjomui. Pavyzdžiui, stambios EUROVAISTINĖS tikrai jo turi. Bet tik tuose skyriuose, kur vietoje gamina vaistus. Pirmiausia paklauskit, ar ta vaistinė gamina vaistus. NE, tai ne. O jeigu gamina, tai ir prašykit glicerino VIDINIAM vartojimui.
o šiaip tai pilkit aliejų NATŪRA ir viskas bus gerai.
o šiaip tai pilkit aliejų NATŪRA ir viskas bus gerai.
Natura tinka? ot geras, nezinojau
k.lapelyte, kokie erotiski torciukai
ir labai dailūs ne tik erotiški
aciukas,ziuriu vis lengvyn man tie tortai einasi
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 21:38)
aciukas,ziuriu vis lengvyn man tie tortai einasi
kai stengiesi, tai ir einasi
dar del grietineles ir as pasisakysiu: zinokit isbandziau bene visu firmu ir tikrai ne visos issiplaka. Man labiausiai patinka Piemenelio arba EKsport. Vakar vyras parnese SEnoliu, tai siandien plakiau irgi iki visisko standumo neissiplake
QUOTE(kirbe @ 2010 09 30, 20:56)
ir tortas berniukui megstančiam groti pianinu
Jei dar juodieji klavisai but buve kaip priklauso supaisyti isvis but buve idialu
Labas vakaras
esu tylioji skaitytoja, visas temas seku ir visu tortais groziuosi kad kritikuot dar neturiu statuso, bet yra nerealiu pagaliau prisedau prie kito kompo kur yra mano nuotraukos --tai imesiu jusu teismui.
Medutis, dengtas MMG, morenginis -silkinis kremas zolytei, darytas pavasari.
Kazko nebeduoda daugiau foto imesti, rodo kazkoki errora
Bandysiu kitoj zinutej
esu tylioji skaitytoja, visas temas seku ir visu tortais groziuosi kad kritikuot dar neturiu statuso, bet yra nerealiu pagaliau prisedau prie kito kompo kur yra mano nuotraukos --tai imesiu jusu teismui.
Medutis, dengtas MMG, morenginis -silkinis kremas zolytei, darytas pavasari.
Kazko nebeduoda daugiau foto imesti, rodo kazkoki errora
Bandysiu kitoj zinutej
Labas vakaras,as cia turbut ne i tema parasysiu,bet prasau pagelbekite. Gal kas zino kaip prie krepselio pritaisyti rankena(kepamo krepselio,kur seniau per vestuves dedavo grybukus,braskes ir t.t.),jau zadejau su moment klijais klijuoti
Cia mano velykinis , namiskiai juokavo kad visas erelis lenda, o turejo buti visciukas bet taip dar linksmiau gavosi
Cia savo suneliui gimtadieniui, jis lygiai toki retsauruoja. Jo graugai labai juokesi is to torto medutis+MMG, daziau mase ant virsaus, bet nepatiko tokia technika nei vaizdas nei pats darbas
Dvieju vaikuciu krikstynom, dariau labai labai karsta diena, norejau kad kailiukas kaip zolyte stovetu, bet kur tau du paspaudimai stovi o paskui plaukia po sito vasara daugiau nebedariau nieko
Cia savo suneliui gimtadieniui, jis lygiai toki retsauruoja. Jo graugai labai juokesi is to torto medutis+MMG, daziau mase ant virsaus, bet nepatiko tokia technika nei vaizdas nei pats darbas
Dvieju vaikuciu krikstynom, dariau labai labai karsta diena, norejau kad kailiukas kaip zolyte stovetu, bet kur tau du paspaudimai stovi o paskui plaukia po sito vasara daugiau nebedariau nieko
Na jei leisit dar pasivaidensiu is tikro tai nekepu prikritus, tiesiog per laika susikaupe ( gruody bus metai kaip kepineju po biski) vienodu tortu dar neteko daryti
sokoladinis su grietinele +vysnios, MMG, pirma karta dariau rozes, patiko...
Dar keletas roziu tema, sudeciu jau nebepamenu, visus dengiu su MMG
Papildyta:
Labai noriu padekoti mergaitem uz sia temele
viskas suprantama ir aisku Aciu
ir labanakt
sokoladinis su grietinele +vysnios, MMG, pirma karta dariau rozes, patiko...
Dar keletas roziu tema, sudeciu jau nebepamenu, visus dengiu su MMG
Papildyta:
Labai noriu padekoti mergaitem uz sia temele
viskas suprantama ir aisku Aciu
ir labanakt
DONRA, matosi, kad ne veltui ir labai atidžiai skaitei temas, už tai Tau daug rožės labai gražios