Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

kokią grietinėlę Roka plaki???
Atsakyti
Plaku Saulės Pieno, 35proc. Nugi ne pirmą kartą, niekad taip nebuvo, visiškai nieko nesuprantu doh.gif Kiba partija kokia brokuota...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 09 30, 19:55)
Plaku Saulės Pieno, 35proc. Nugi ne pirmą kartą, niekad taip nebuvo, visiškai nieko nesuprantu doh.gif Kiba partija kokia brokuota...

Aš jos daugiau nebeperku, man irgi vieną sykį neišsiplakė, visiškai, nors savaitę stovėk ir plak. Kažką ne taip jie ten pradėjo daryti.
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 30, 17:36)
zuliaska, visi torciukai labai faini, o biustas tiesiog ispudingas ir ne per daug gaslus - pats tas 18 meciui  thumbup.gif
Mam labai grazios  tavo raideles, kazkodl as prisibijau pirkti tas formas raidelems, nes neisivaizduoju kaip ta mase ispaudus is ten iskrapstyti reiketu  lotuliukas.gif

raidės, nu nepasakyčiau kad labai sunku išimti, reikia pažaisti, bet kuotoliau tuo greičiau padarau smile.gif

QUOTE(kice @ 2010 09 30, 17:52)
turiu tave pagirti - tortai pasidare labai labai grazus smile.gif Puiku  thumbup.gif
Papildyta:
ir sitie tortukai labai grazus, bet tu juk jau profesionale, ar ne? Nes kiek tave pamenu, tai tortukai grazus visada buvo biggrin.gif

nuo kada aš profesionalė smile.gif)) va šiom dienom jau lygiai metai kaip žaidžiu su tortais, buvo kokie 2-3mėn pertraukų, bet jau metukai prabėgo smile.gif) liga tas tortų darymas smile.gif aš galėsiu jau save kažkiek patyrusia daugiau vadinti nu po 3 metų... bet ačiū 4u.gif

lo dėl grietinėlės užpraeitą sekmadienį neturėjau grietinėlės, nupirko vyras saulės pieno, nu neišsiplakė... ir man taip atrodo kad ne betokia ji. nu bet negaliu nieko sakyt
Atsakyti
nevarykit ant mano mylimiausios grietinėlės tongue.gif va dar Dvaro patiko, vakar pirkau pabandyti, labai patiko, net be cukraus puikiai išsiplakė thumbup.gif

Saulės pienui dėkit indeliui 3 šaukštus cukraus ir 0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės ir pabandykit pasakyti kad neišsiplaka cool.gif vadinasi tik į Panevėžį atveža kokybišką grietinėlę ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 30, 14:29)
Laba diena va vis diskutuojam ziuriu tik tortuku sumazejo svenciu neber musiau.gal galit pasakyt dengsiu mmg aisku ji man vis dar didelis moklsas bet kuom ten aptept reikia kazka apie trupinukus minejot bet neuzfiksavau gal galit tikslu rezepta imest  g.gif

y sviestiny kremuka ymaišome sijotu trupinuku ir aptepam torta...padedam šaltai,kol apstengs ir išeme ant viršaus aptepam kremuku be trupinuku...tada dengiam mase......

QUOTE(eda.dita @ 2010 09 30, 17:36)

Mam labai grazios  tavo raideles, kazkodl as prisibijau pirkti tas formas raidelems, nes neisivaizduoju kaip ta mase ispaudus is ten iskrapstyti reiketu  lotuliukas.gif

nebijok...pirma kartuka sunkiau,po to visai gerai einasi.....truputy reik padžiovinti iškočiota mase ir viskas liuks.....
QUOTE(Luella @ 2010 09 30, 19:58)
Aš jos daugiau nebeperku, man irgi vieną sykį neišsiplakė, visiškai, nors savaitę stovėk ir plak. Kažką ne taip jie ten pradėjo daryti.

na šiandien plakiau...išsiplaka puikiai.......y Marijampole irgi matyt gera atveža...... mirksiukas.gif

Zuliaska ,puikus tortai......Mike laaaaabai simpatiška...... thumbup.gif

keletas mano torčiuku.....barbe-vaisinis tortas,MMG ir katinelis turejo butinai buti ant ranku..... lotuliukas.gif
user posted image
medaus ir vaisinis,MMG
user posted image

ir tortas berniukui megstančiam groti pianinu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 30, 20:56)
ir tortas berniukui megstančiam groti pianinu

super išpildei temą bigsmile.gif thumbup.gif

ir tas violetinis labai wub.gif wub.gif

o saulie pieno grietinėlė ir man kažkada neišsiplakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 30, 18:35)
jetau kaip faina skaityt tokius komentarus smile.gif) pasijaučiau pakylėta smile.gif)) ačiū jum labai. man ir su mikute toks labai mielas smile.gif

aš prisidedu 4u.gif
tą su Mike išsisaugojau po pavadinimu GROOOOOŽIS. Rimtai biggrin.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 09 30, 19:50)
šokoladinis tortas, dengtas ir dekoruotas pastiliažu, aisingu...

man trūksta smailikų išreikšti susigėrėjimą Tavo ir Kirbės tortais.

QUOTE(roka @ 2010 09 30, 20:25)
Istorija su grietinėle tęsiasi... Nusipirkau kitą indelį, suplakiau su standikliu, ilgokai plakiau, šiaip ne taip pastačiau. Sutepiau morenginius lakštus (darau Mišelės riešutinį morenginį), palikau stovėti. Po keletos valandos žiū - balta balutė po tortu...  doh.gif

nu nieko sau... klausyk, gal šalnos gavo Tavo grietinėlė biggrin.gif geibsta.. nu nesuprantu.. jeigu jau ir su standikliu nestovi unsure.gif o citrinos rūgštelės dėjote ponia, aa cool.gif
Atsakyti
be jokios rugsteles siandien ispalkiau.. ir be standiklio smile.gif Gavosi viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 30, 21:07)

man trūksta smailikų išreikšti susigėrėjimą Tavo ir Kirbės tortais.

dekavojam baisiausiai.......smagu girdeti...... bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 09 30, 18:55)

man siandien ir labai sunkiai plakesi doh.gif
Atsakyti
vadinasi aš suvalkietiškai tepu, aš sumaišius su trupinukais aptepu ir iš karto dengiu, be trupinukų nebetepu antro sluoksnio ax.gif
Atsakyti