Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

mergaites būkit geros patarkit kaip gražiai padaryti skaičius ant gimtadienio torto 4u.gif aš norėčiau kad jie būtų įsmegti į patį tortą.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renata..b @ 2010 09 23, 11:51)
mergaites būkit geros patarkit kaip gražiai  padaryti skaičius ant gimtadienio torto  4u.gif aš norėčiau kad jie būtų įsmegti į patį tortą.... blush2.gif

pasidaryk storesnę masę, išsipjauk norimą skaičių ir įsmeik į vidų porą medinių iešmukų, ar dantų krapštukų 4u.gif palik per naktį,kad susitingtų ir gali statyt ant torto 4u.gif
Atsakyti
masinukai , medutis

user posted image

dviaukstis kirbes medaus

user posted image

kirbes medutis

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
jei kam idomu video : thumbup.gif

http://www.kuharka.r...#message_598013

labai grazus meduolytees tortukai, man ypac dvieju aukstu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 23 rugsėjo 2010 - 13:50
MEDUOLYTEE,VISI ALEI VIENO PUIKUS TORTAI.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 23, 15:41)
jei kam idomu video : thumbup.gif

dar labiau zarazini rolleyes.gif Tu iš trijų vaikų atimi motiną cool.gif vyras jau seniai neteko žmonos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 23, 00:58)
nusipirk kokiu paprastu sausainiu ir juos susmulkink, tuomet persijok tuos trupinius per sieteli ir imaisyk i ta sviesta.

Aciukas, Zibute, leksiu Gaidelio i parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Dar vis nerimstat...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano tai kol užkrauna Youtube,tai praeina noras žiuret......tai ramu...nekišu nosies ir nesinervuoju...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 23, 15:18)
dar labiau zarazini  rolleyes.gif  Tu iš trijų vaikų atimi motiną  cool.gif  vyras jau seniai neteko žmonos laugh.gif

oi nebegaliu apsiusiusiuosiu tuoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Meduolyte,kokie saunus tortai thumbup.gif jau tas dviaukstis koks fainas,rozytes kokios dailios wub.gif kazi kazi ar ne karamelines tik? biggrin.gif (juokauju)
Atsakyti
baikit baikit su tom karamelinem lotuliukas.gif , jeigu dar as jas pradesiu lipint- vyras tikrai is namu isregistruos blink.gif
, o vaikai paskelbs naujos mamos paieska blink.gif
Atsakyti