Tiesa, o tiek tortu, tiek kitu produktu apdziuvimui daug itakos turi saldytuvas: jei su funkcija NO FROST, viskas apdziusta, jei neuzdengta, o va paprastam saldytuve produktu galima net nedengt, nes islieka neapdziuve. Kalbu is patirties, nes turiu ir toki ir toki saldytuva
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 14:20)
Man ir taip neapdziuna
pas mane irgi neapdžiūna tiesiog nespėja bet apskritai tai...
QUOTE(Rueta @ 2010 09 30, 14:29)
Laba diena va vis diskutuojam ziuriu tik tortuku sumazejo svenciu neber musiau.gal galit pasakyt dengsiu mmg aisku ji man vis dar didelis moklsas bet kuom ten aptept reikia kazka apie trupinukus minejot bet neuzfiksavau gal galit tikslu rezepta imest
nugis šarlot kremas su trupinukais išlygina tortą, o paskui dar vien šarlote aptemam ir gaunasi liux
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 14:37)
nu bet pažanga tikrai stebina liux
ir tas antras su pipa (kaip sako mano dvimetis) man labai liux lasirodė kad nenori didelio
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 30, 15:53)
pas mane irgi neapdžiūna tiesiog nespėja bet apskritai tai...
nugis šarlot kremas su trupinukais išlygina tortą, o paskui dar vien šarlote aptemam ir gaunasi liux
ir tas antras su pipa (kaip sako mano dvimetis) man labai liux lasirodė kad nenori didelio
aciu
nesupratau paskutinio sakinio
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 15:58)
fainas tortas
Merginos, dar vienas kvailas klausimas. Kuri dengimo mase yra pigesne ( piniginiu atzvilgiu) su tais saldainiais marshmalaw ar ta su gliukoze ir zele? Esme tame, kad Jus dazniausiai darote pardavimui ( bent as taip manau ) tai pinigus kaip ir atgaunate o man reikia uzdengti kelis tortus ir va galvoju pigesni varianta Jus gi vis tiek pasiskaiciave esate Aciu
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 30, 16:01)
fainas tortas
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 30, 16:02)
Merginos, dar vienas kvailas klausimas. Kuri dengimo mase yra pigesne ( piniginiu atzvilgiu) su tais saldainiais marshmalaw ar ta su gliukoze ir zele? Esme tame, kad Jus dazniausiai darote pardavimui ( bent as taip manau ) tai pinigus kaip ir atgaunate o man reikia uzdengti kelis tortus ir va galvoju pigesni varianta Jus gi vis tiek pasiskaiciave esate Aciu
pripratau rasyti mmg,as siaip darau pagal cipciuko dengimo mase. labai greitai pasidaro ir man ji patinka.
tai ten nebrangi
cukraus pudra,kiausinio baltymas,aliejaus 2 saukstai ir zelatina
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 30, 16:02)
mmg pigesne pabandyk pati paskaiciuot sudėtys aiškios
As pasiskaiciuociau, bet gi nezinau tiksliai kokie kiekiai gausis As gi megeja Net dazu valgomu susiorganizavau, kad tik savo brangiausia tortais nustebinciau Ir itariu spalvomis nustebinsiu
Jei bus ka parodyti, butinai pristatysiu Jusu griestai kritikai, nes be Jusu pagalbos as niekaip
Cia man kaip koks kontrolinis darbas, mokiausi, skaiciau o paskui ir mokytojoms parodysiu
Papildyta:
Gal parodysiu
Jei bus ka parodyti, butinai pristatysiu Jusu griestai kritikai, nes be Jusu pagalbos as niekaip
Cia man kaip koks kontrolinis darbas, mokiausi, skaiciau o paskui ir mokytojoms parodysiu
Papildyta:
Gal parodysiu
Bet saldainiu mase pati skaniausia uz visas tas MMG, pastilazus 100 kart skaniau.
zuliaska,tas trecias svajoju toki padaryti,tik progos neturiu
grazus tas trecias. idomu koks jo svoris?