Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 11:48)
jo saldi ji ir man,bet vistiek labai skani kai suketejusi buna. man tai nera ko liginti su dengimo mase,ja kad ir sau kai darau dengiu,bet mano seimyna nevalgo jos

Tai kam tada dengt mase saviem, jei zinai, kad jos nevalgo... g.gif as savo seimai puosiu tik tuo, ka valgo...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 12:16)
Tai kam tada dengt mase saviem, jei zinai, kad jos nevalgo...  g.gif as savo seimai puosiu tik tuo, ka valgo...

kad ilgiau islaikytu sviezuma (bet ne visada dedu,daugiau kai kas nors i svecius uzsuka)
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 12:23)
kad ilgiau islaikytu sviezuma (bet ne visada dedu,daugiau kai kas nors i svecius uzsuka)

Mase sviezuma islaiko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 12:16)
Tai kam tada dengt mase saviem, jei zinai, kad jos nevalgo...  g.gif as savo seimai puosiu tik tuo, ka valgo...

mano irgi nevalgo, bet vistiek dengiu nes man gražu tongue.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 12:25)
Mase sviezuma islaiko...  g.gif

na, tortas neapdžiūna... visada gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 30, 08:44)
niekada nededu citrinos rugšties, ir man niekas neišsilieja smile.gif

Y BEZE REIKIA RUGŠTELES DETI.......

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 09:22)

keista,siaip ji butina,as ja ir i aisinga dedu

Teisingai......aš dedu y pabaiga baltymu plakimo...prieš pilant sirupa.....ant keturiu baltymu dedu arbatiny šaukštele citr,rugšteles......
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 12:25)
Mase sviezuma islaiko...  g.gif

taip,kaip pasake akvilyte,tortas neapdziuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 09 30, 10:22)
Šįkart atėjau su klausimu 4u.gif Vakar plakiau grietinėlę. Riebumas, temperatūra kaip visada, o grietinėlė nesusiplakė,
Pagal receptą dėjau cukraus, šliūkštelėjau likerio šaukštą, dar citrinos rūgšties nuo savęs ir piššš. Plakiau plakiau, o ant dugno vanduo plaukia...
Ėmiau kitą bliūdą, kitą pusę to paties indelio grietinėlės, dabar jau plakiau tik su cukrumi ir vėl tas pats.
Gal žinot, kodėl grietinėlė plaukia? Man pirmąkart šitaip, nesuprantu kas ne taip...

yra trys variantai:
1. likeris praskydino.
2. grietinėlė netinkamomis laikymo sąlogomis stovėjo (gali gi ir parduotuvėj kur šiltam kampe parūgti)
3. tiesiog perplakta. Vanduo plaukia.. tai ne vanduo, tai jau pasukos sviesto apačioje biggrin.gif

QUOTE(Bijuna @ 2010 09 30, 12:39)
Mergytes, kur Jus perkate ta glicerina? Ir kokiame jis pavidale buna g.gif Ar kaip aliejukas ar kaip taukai? unsure.gif

Glicerino paprašykit vaistinėse, kurios gamina vaistus pagal užsakymus. Paprašykit glicerino VIDINIAM naudjomui. Pavyzdžiui, stambios EUROVAISTINĖS tikrai jo turi. Bet tik tuose skyriuose, kur vietoje gamina vaistus. Pirmiausia paklauskit, ar ta vaistinė gamina vaistus. NE, tai ne. O jeigu gamina, tai ir prašykit glicerino VIDINIAM vartojimui.

o šiaip tai pilkit aliejų NATŪRA ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 12:33)
taip,kaip pasake akvilyte,tortas neapdziuna mirksiukas.gif

Man ir taip neapdziuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena va vis diskutuojam ziuriu tik tortuku sumazejo svenciu neber musiau.gal galit pasakyt dengsiu mmg aisku ji man vis dar didelis moklsas bet kuom ten aptept reikia kazka apie trupinukus minejot bet neuzfiksavau gal galit tikslu rezepta imest g.gif
Atsakyti
na jei truksta tada as idesiu pora

mmg ir aisingas
user posted image

mmg ir aisingas
user posted image
Atsakyti
aha truksta va kokie papiukai fainiai ir dailiai man atrodo tik spieneliu rudus dayrciau orginaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 30, 14:39)
aha  truksta va kokie papiukai fainiai ir dailiai man atrodo tik spieneliu rudus dayrciau orginaliau  ax.gif

ir as daryciau,bet turejau tik raudonos spalvos o del tiek nebenorejau ruostis naujos mases . dar bandziau dadeti rudos spalvos i raudona,bet gavosi tas kas matosi
Atsakyti