Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 16:59)
prašom čia nevaryt ant kairių rankų new_russian.gif

ok.gif

Atsakyti
Akvilyte, fantastiskas tortas!!! Pavadinciau ji nekaltumo ir svelnumo samysiu smile.gif 4u.gif

k.lapelyte, kokia zolyte thumbup.gif O prie teletabiu, itariu keleta dienu pravargai? As nesiryztu lipdyti figureliu blush2.gif Man tai aukstasis pilotazas...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 29, 08:50)
na jau koks fainas torčiukas...... wub.gif šaunu.....
abu labai gražus tortai........ wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu Kirbe uz ivertinima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 10:24)
tai parodyk nors vieną savo  bigsmile.gif  dar pažiūrėsim kuriai čia reiks po lapais slėptis  doh.gif  mirksiukas.gif

aš čia tokiu klausimu.... nežinau ar į temą... bet ar turit kokį svajonių tortą norėtumėt padaryt  g.gif  na tokį WOOOOOOOOWWWW  g.gif na sakykim siekemybių tortą??? aš va norėjau karusėlę padaryt.. padariau  g.gif ka dar mandresnio sugalvot???  g.gif

as tai turiu uzsibrezusi tokia siekemybe, kaip apdengti torta be jokiu nesklandumu biggrin.gif , bet kolkas nelabai gaunas, na gal kai koki simtaji apdengsiu tai tuomet jau didziuosiuosi, nes paprastai kiek bedaryciau dazniausiai gaunasi ne toki kokius issivaizduoju, kad turetu buti, bet ranku kolkas nenuleidziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 30, 02:54)
as tai turiu uzsibrezusi tokia siekemybe, kaip apdengti torta be jokiu nesklandumu biggrin.gif , bet kolkas nelabai gaunas, na gal kai koki simtaji apdengsiu tai tuomet jau didziuosiuosi, nes paprastai kiek bedaryciau dazniausiai gaunasi ne toki kokius issivaizduoju, kad turetu buti, bet ranku kolkas nenuleidziu rolleyes.gif

Va.. va... pas mane lygiai tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 29, 22:17)
pas mane indukcine,issiverda kuo puikiausiai,neturiu problemu del beze padarymo
o citrinos rugsteles nepamirsti ideti(jos nebus,tai ir issileis beze)? jos nepamazink

niekada nededu citrinos rugšties, ir man niekas neišsilieja smile.gif
Atsakyti
Po ilgoko laiko tarpo apsirgau ir vėl tortų liga..
Vis paskaitau tyliai jūsų diskusijas, ačiū visoms, kad dalinatės patarimais.

Šįkart atėjau su klausimu 4u.gif Vakar plakiau grietinėlę. Riebumas, temperatūra kaip visada, o grietinėlė nesusiplakė,
Pagal receptą dėjau cukraus, šliūkštelėjau likerio šaukštą, dar citrinos rūgšties nuo savęs ir piššš. Plakiau plakiau, o ant dugno vanduo plaukia...
Ėmiau kitą bliūdą, kitą pusę to paties indelio grietinėlės, dabar jau plakiau tik su cukrumi ir vėl tas pats.
Gal žinot, kodėl grietinėlė plaukia? Man pirmąkart šitaip, nesuprantu kas ne taip...
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 30, 00:47)
Akvilyte, fantastiskas tortas!!! Pavadinciau ji nekaltumo ir svelnumo samysiu smile.gif  4u.gif

k.lapelyte, kokia zolyte  thumbup.gif O prie teletabiu, itariu keleta dienu pravargai? As nesiryztu lipdyti figureliu  blush2.gif Man tai aukstasis pilotazas...

padariau per 40min. bet man ju veidai nepatinka,neteletabiski biggrin.gif . na antra karta bus geriau
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 30, 08:44)
niekada nededu citrinos rugšties, ir man niekas neišsilieja smile.gif

keista,siaip ji butina,as ja ir i aisinga dedu
Atsakyti
As ne i tema,bet noriu paklaust,gal kuri is jusu daro tortus pagal uzsakyma.arteja sunaus gimtadienis,noreciau uzsakyt ax.gif Rasykit i az smile.gif Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 30, 09:22)
padariau per 40min. bet man ju veidai nepatinka,neteletabiski biggrin.gif . na antra karta bus geriau

keista,siaip ji butina,as ja ir i aisinga dedu

tai žinok aš į aisingą irgi dedu. bet į bezą tai ne smile.gif)

o teletabius greit padarei. aš tai ir iki šiol nemokų teletabiškų jų veidų padaryt, pirmi tai kaip ufonautai gavosi smile.gif)) tavo tai dar gražus smile.gif
Atsakyti
Mergytes, kur Jus perkate ta glicerina? Ir kokiame jis pavidale buna g.gif Ar kaip aliejukas ar kaip taukai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 30, 11:39)
Mergytes, kur Jus perkate ta glicerina? Ir kokiame jis pavidale buna g.gif Ar kaip aliejukas ar kaip taukai? unsure.gif

Nebutina to glicerino doh.gif simta kartu aptarta.

O beze be rugsteles tai turbut saldybiu saldybe... nes jau su rugstele apsalt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 11:44)
Nebutina to glicerino  doh.gif simta kartu aptarta.

O beze be rugsteles tai turbut saldybiu saldybe... nes jau su rugstele apsalt galima  lotuliukas.gif

jo saldi ji ir man,bet vistiek labai skani kai suketejusi buna. man tai nera ko liginti su dengimo mase,ja kad ir sau kai darau dengiu,bet mano seimyna nevalgo jos
Atsakyti