Ačiū už diskusiją apie mikseriukus
QUOTE(naitas @ 2010 09 29, 21:00)
aš nemaišau niekada cukraus. Verdu kokių 8 cm diametro inde. Užilu vandens tiek, kad per porą milimetrų būtų virš cukraus. Tik įsitikinu, kad nebūtų ant indo kraštelių prilipusių cukraus kristalų, kurie kartais gali pradėti ruduoti ir duoti dūmą.
Verdu ant dujinės viryklės vidutine ugnimi.
tai kad nereikia tų baltymų stipriai plakti... prasuki keletą sekundžių su mikseriu, ir viskas. o va kai supili sirupą, tai tada jau visu galingumu.
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 21:23)
kažkas rašė kad bezė susikristalizuoja, tai nereikia jos visai maišyti, pabandyk taip. nes kitos maišo ir jom gaunasi, keik viriau, gal tik 3 kartus tai niekada nemaišiau
Aš jau "kaip durnius su durelėm" dėl to bezo
ir maišyt, ir nemaišyt bandžiau, ir pagal vieną kiekį, ir pagal kitą, žod-iu bandyt...bandyt...ir bandyt...
nors turiu įtarimą(nebent paneigs kurinors), kad dėl indukcinės kaitlentės, nes toks vaizdas, jog kaista ir verda tik tam tikra zona sirupo, ne visas puodo dugnas, na kitą kartą nufotkinsiu šį procesą.
O dabar gal galit trumpai dar kartą parašyti kokį kiekį vandens ir cukraus imat. (viršutines temas jau beveik mintinai moku
)
k.lapelyte žolytė tikrai graži
Na dar parodysiu nevykusią beze ir pirmuosius savo baibokus
Tailandietiškų bananų, pastilažas