Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 21:01)
Nu jau, per mazas galingumas... ka tu ten plaki??? Man uzteko gal ir 150 w, nu ten kakzoks senas buvo. Dabar gal 300 W, ir uztenka pilnai.

as su kombainu kai pripratau,tai man mazokas(kombaino 700w)
Papildyta:
isbandziau zolytes antgali

medutis,beze,MMG
user posted image

beze,mmg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 29, 19:59)
o kaip Jums su stacionariais indais išsiplaka bezė g.gif

labai gerai išsiplaka........

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 29, 20:54)
nusipirkau si savaitgali  mikseri su besisukanciu dugnu ir dar pats mikseris i sonus vazineja. gal ir neblogas,bet galingumas man per mazas (400w). turiu kombaina,va ten tai super plaka (mikseri pirkausi kad greiciau darbas vyktu).

mano turbut toks pats kaip ydejo paveikslely...galingumas350W....man per akis...viska išsiplaku puikiai ir grietineles ir biskvitus ir beze.....o kepu ir plaku tikrai daug........tikrai laiko sutaupo,nes nereikia stoveti ir laikyti...galima kažka kita nuveikti......
k.lapelyte.....va šitie torčiukai jau visai gražus.....žinoma su figurelem dar reik padirbeti,bet jau patys torčiukai dailus...tik šoniukus irgi galejai per ta paty antgaliuka daryti......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 29 rugsėjo 2010 - 20:15
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 29, 21:12)
isbandziau zolytes antgali

koooooooooookia pažanga thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 21:13)
koooooooooookia pažanga  thumbup.gif  taip ir toliau  4u.gif

thumb_yello.gif aciuks.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2010 09 29, 21:00]
turiu šitą rinkinį.. rekomenduoju 4u.gif
kaip suprantu, dirbtinis medus ir yra cukraus sirupas, tik padažytas ir su bičių kojelių sintetiniu aromatu. Tai ko gero ir MMG, ir pastilažas šiek tiek gelsta ne tik nuo žele, bet ir nuo to dirbtinio medaus.

O kaip pati ta karamelės masė? ar kieta dirbti, rangyt tuos žiedlapius? ir ar greitai stingsta? na įdomu, kiek laiko dar galima iš to išminkyto guzo gnybti gabaliukus ir ką nors daryt?

neturėjau lempos tai islipdziau tas 2 rozes ir raituzus ir apstingo blink.gif tada AS TA MASE I MIKRUŠKE keliolikai sekundziu, ji susyla, tik vel prie paprastos lekstutės prilipo doh.gif tada vel istampiau ir vel lipdziau mirksiukas.gif padariau viena išvadą: REIKIA LEMPOS mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 29, 19:59)
o kaip Jums su stacionariais indais išsiplaka bezė g.gif

o tai kaip neišsiplaka smile.gif) viskas išsiplaka smile.gif
turėjau senuką mikserį išplakiau bezė ir su šituo išplaku

naitai mano mikseris PHILIPS 1560/61/65 tokie skaičiai, nu interne nerandu aš info apie jį bet pardose tikrai yra. ir kaip sakiau, be bliūdo net nepirkčiau, taip faina, sukasi bliūdas ir plaka, reik mikserio, tai nusiima, viskas idealiai smile.gif

kažkas rašė kad bezė susikristalizuoja, tai nereikia jos visai maišyti, pabandyk taip. nes kitos maišo ir jom gaunasi, keik viriau, gal tik 3 kartus tai niekada nemaišiau
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 29, 20:54)
nusipirkau si savaitgali  mikseri su besisukanciu dugnu ir dar pats mikseris i sonus vazineja. gal ir neblogas,bet galingumas man per mazas (400w). turiu kombaina,va ten tai super plaka (mikseri pirkausi kad greiciau darbas vyktu).

nu neįsivaizduoju, kaip 400w gali neužtekti. arba labai nežinomos firmos pirkai, tai jie tik ir parašo galingumą o ten tokio tikrai nėra. nes jei normalus tai tikrai netikiu kad neužtenka. turiu 350 nu per akis, neįsivaizduoju ką reikia daryt kad neužtektų
Atsakyti
O man ir tie teletabiai grazus! Zole puiki! Va cia tai pazanga jau.

Gal kas galit savo zoles antgali nufotkint?
Atsakyti
l.kapelyte, abu tortukai tikrai gražūs. pažanga kaip turi būti
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 21:23)
o tai kaip neišsiplaka smile.gif) viskas išsiplaka smile.gif
turėjau senuką mikserį išplakiau bezė ir su šituo išplaku

naitai mano mikseris PHILIPS 1560/61/65 tokie skaičiai, nu interne nerandu aš info apie jį bet pardose tikrai yra. ir kaip sakiau, be bliūdo net nepirkčiau, taip faina, sukasi bliūdas ir plaka, reik mikserio, tai nusiima, viskas idealiai smile.gif

kažkas rašė kad bezė susikristalizuoja, tai nereikia jos visai maišyti, pabandyk taip. nes kitos maišo ir jom gaunasi, keik viriau, gal tik 3 kartus tai niekada nemaišiau
Papildyta:
nu neįsivaizduoju, kaip 400w gali neužtekti. arba labai nežinomos firmos pirkai, tai jie tik ir parašo galingumą o ten tokio tikrai nėra. nes jei normalus tai tikrai netikiu kad neužtenka. turiu 350 nu per akis, neįsivaizduoju ką reikia daryt kad neužtektų

as nesakau kad neuztenka,jo pakanka,bet kai po kombaino kur ten galingumas 700w tai is karto pasistebi kad mazesnis. zinoma firm mikserio,(siaip ne daug mokejau 135lt)
Papildyta:
paziurejau firma mikserio zelmer
Papildyta:
va koks,bet ziuriu inte dar net ir brangiau
http://www.alt.lt/Te...0c01c8783b30393
Atsakyti
as beze visad plaku su kombainu ir problemu dar neturejau schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už diskusiją apie mikseriukus 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 29, 21:00)
aš nemaišau niekada cukraus. Verdu kokių 8 cm diametro inde. Užilu vandens tiek, kad per porą milimetrų būtų virš cukraus. Tik įsitikinu, kad nebūtų ant indo kraštelių prilipusių cukraus kristalų, kurie kartais gali pradėti ruduoti ir duoti dūmą.
Verdu ant dujinės viryklės vidutine ugnimi.
tai kad nereikia tų baltymų stipriai plakti... prasuki keletą sekundžių su mikseriu, ir viskas.  o va kai supili sirupą, tai tada jau visu galingumu.
unsure.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 21:23)

Aš jau "kaip durnius su durelėm" dėl to bezo doh.gif ir maišyt, ir nemaišyt bandžiau, ir pagal vieną kiekį, ir pagal kitą, žod-iu bandyt...bandyt...ir bandyt... cool.gif nors turiu įtarimą(nebent paneigs kurinors), kad dėl indukcinės kaitlentės, nes toks vaizdas, jog kaista ir verda tik tam tikra zona sirupo, ne visas puodo dugnas, na kitą kartą nufotkinsiu šį procesą.

O dabar gal galit trumpai dar kartą parašyti kokį kiekį vandens ir cukraus imat. (viršutines temas jau beveik mintinai moku doh.gif )

k.lapelyte žolytė tikrai graži

Na dar parodysiu nevykusią beze ir pirmuosius savo baibokus biggrin.gif
Tailandietiškų bananų, pastilažas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 09 29, 22:15)
Ačiū už diskusiją apie mikseriukus 4u.gif
Aš jau "kaip durnius su durelėm" dėl to bezo doh.gif ir maišyt, ir nemaišyt bandžiau, ir pagal vieną kiekį, ir pagal kitą, žod-iu bandyt...bandyt...ir bandyt... cool.gif  nors turiu įtarimą(nebent paneigs kurinors), kad dėl indukcinės kaitlentės, nes toks vaizdas, jog kaista ir verda tik tam tikra zona sirupo, ne visas puodo dugnas, na kitą kartą nufotkinsiu šį procesą.

pas mane indukcine,issiverda kuo puikiausiai,neturiu problemu del beze padarymo

o citrinos rugsteles nepamirsti ideti(jos nebus,tai ir issileis beze)? jos nepamazink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 29 rugsėjo 2010 - 21:19