Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Buttuke @ 2010 09 29, 17:57)
kadangi temoj pagal temą atsakymo nesulaukiau, tai pakartosiu postą čia, kur renkasi visos darbštuolės su nuostabiais torčiukais thumbup.gif

labas, lėtas jis ta prasme ne galingas, buna geresniu, nors ir as su panasiu darbuojuos (tik be to bliudo)mirksiukas.gif vis geriau nei nieko, na bet gal kas daugiau pakomentuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 29 rugsėjo 2010 - 17:05
Sita kita, ziurekit. Man reik kuno spalvos. As zinau zinau, pati esu dariusi, tiksliau daziusi ant virsaus, bet sikart galvoju daryti saldainiu mase su IKI pirktais saldainiais. Ten gaunasi tokia rusva spalva. Kazin idejusi baltu dazu turbut pasviesinciau ja?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 18:08)
Sita kita, ziurekit. Man reik kuno spalvos. As zinau zinau, pati esu dariusi, tiksliau daziusi ant virsaus, bet sikart galvoju daryti saldainiu mase su IKI pirktais saldainiais. Ten gaunasi tokia rusva spalva. Kazin idejusi baltu dazu turbut pasviesinciau ja?

sumaišyk su MMG arba pastiliažu, sėkmė garantuota mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mikseris tai juokingas blink.gif lotuliukas.gif pirkau uz 19 litu maximoj doh.gif dirba jau antri metai,zinoma ne kasdien schmoll.gif schmoll.gif subraizytas,nubraizytas,bet kol sukasi tol gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 15:48)
Per daug kabinejates, panele biggrin.gif  nono.gif  lotuliukas.gif

aš tikrai nieko blogo nenorėjau pasakyti.
Papildyta:
apie mikserį, turiu philipsą su bliūdu, tai niekada be bliūddo nebepirkčiau,nes labai daug laiko sutaupau, pas mane 350watų ir kartais atrodo kad galingesnis galėtų būti, bet po kol kas tai užtenka. aš ir turėjau pigius ir paprastus, bet esmė ne tame kad sugedo,bet kiek sugaišdavau laiko, nes ilgai kol išplajka, o geras mikseris tai ir yra geras, ankščiau kitaip galvodavau. jei nekepčiau tortų tai ir paprasto užtektų, bet dabar tikrai ne. mokėjo mama galk 199lt, gavau pernai nuo kalėdų senio smile.gif
Papildyta:
o dėl mikserio aš irgi plaku kasdien, po daug, ten lyg kažkas kaip mano foto įkėlė. minuso nei vieno tik pliusai.
Atsakyti
Mergaites, as su kvailoku klausimeliu 4u.gif . Kaip padaryt kavos skonio grietinele blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 29, 18:11)
sumaišyk su MMG arba pastiliažu, sėkmė garantuota  mirksiukas.gif

Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 15:26)
kas čia per keiksmažodis  blink.gif

fondant - tai ta pati forumo sugalvota MMG biggrin.gif

QUOTE(talita @ 2010 09 29, 16:40)
gaila,ir as jau svajojau gaut pigiau ax.gif .o jus papuosimam bet koke cukraus pudra dedat?as visada dedu dan suker,bet ji nepigi,bijau kad is kitu nesigaut gali

galiu pakomentuot. Darau pastilažo gaminius. Kai darau su dansukker pudra, tai iškočiotas pastilažas gaunasi lygutėlis. Kai darau su SAUDA pudra, tai iškočiojus pastilažą matosi mažutės duobutės, kaip koriukai kokie.. mikroniniai tie koriukai, bet aš matau cool.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 17:19)
dariau be gliukozės sirupo, lempu , termometro ir silikoninio kilimėlio g.gif  zinant kad mano abi rankos kairios figurėliu ir geliu lipdymui lotuliukas.gif .... beje laikiau per nakti kambario temp, NEištirpo tongue.gif  lotuliukas.gif ir atsiprasau uz nefotogeniska foto 

yahoo.gif nugis super duper Tavo rezultatas 4u.gif wub.gif
Wingaile, o ant ko minkei? Ar labai lipnu?
DArysiu ir aš, kai apsimėtysiu darbus.. bet ne šią savaitę dar.. pas mane jau šv.Kalėdų dalykai komplektuojami tease.gif
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 29, 17:48)
Viskas cia gavosi
PRASOM SMULKAIU. Virete tik vandeni su cukrum, ir kai psuprantu cia dar baltu dazu deta?

kiek mačiau, tai baltai spalvai išgauti dažų nereikia. Tiesiog minkoma ta karamelės masė gerokai išbąla, pradeda netgi gražiai blizgėti.

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 19:34)
apie mikserį, turiu philipsą su bliūdu,

labai prašyčiau parodyt foto 4u.gif kaip aš noriu mikserio.. gal pas mane irgi ateitų šv.Kalėdų senis... o gal net Helouvyno vaiduoklis atneštų rolleyes.gif

QUOTE(jurgitasta @ 2010 09 29, 19:38)
Mergaites, as su kvailoku klausimeliu  4u.gif . Kaip padaryt kavos skonio grietinele 

hmmm.. gal reiktų dėti tirpios kavos.. rolleyes.gif ir gerai išplakti.. taip, į dar neišplaktą grietinėlę supilkit tirpios kavos pagal skonį ir plakit.. ko gero, geriau tiktų stambiau granuliuota kava - geriau ištirptų grietinėlėj.. nesu to bandžiusi, bet manau, kad maišant mažais kiekiais, kavos guzų nepasidarytų.
Atsakyti
Akvilyte,koks mielas,svelnus tortukas,ypac tie riužaaavi angeliukai wub.gif
Miargai,as cia truputuka ne i tema,bekit i maxima kam reikia-akcija 3 tortu kepimo formu rinkiniui kainavo 29,99 dabar 14,99,kvadratine-27/27 apvali 25 cm ir sirdeles formos ,aukstis 7,5cm,visos uzsegamos,isimamais dugnais
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 09 29, 19:00)
Akvilyte,koks mielas,svelnus tortukas,ypac tie riužaaavi angeliukai wub.gif
Miargai,as cia truputuka ne i tema,bekit i maxima kam reikia-akcija 3 tortu kepimo formu rinkiniui kainavo 29,99 dabar 14,99,kvadratine-27/27 apvali 25 cm ir sirdeles formos ,aukstis 7,5cm,visos uzsegamos,isimamais dugnais

Kazkada jau buvo tokia akcija ir prigriebiau viena rinkini biggrin.gif del kvadratines formos pirkau, tai joje sutepu tortus kvadratinius. Kept biskvitus kvadratinius staciakampius kepu formoj, kurios dydis reguliuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Noriu visas pagirt 4u.gif Kokie sedevrai thumbup.gif kokios puikios idejos.Man dar toli grazu iki to...nors tiesa sakanat niekada nebandziau daryt papuosimu,bet prisiziurejus ir prisiskaicius atsirado noro.Bandysiu smile.gif
Atsakyti
naitai- supyliau ta karamėlę ant veidrodinės tipo tortinės doh.gif daugiau nepilsiu ten lotuliukas.gif sunkiai nusiemė, bet nugramdziau kiek gramdėsi, siandien maximoj nusipirkau silikoninę formą kepimui, ryt bandysiu iš naujo daryt lotuliukas.gif tik spalva gaunasi ištampius karamėlę ne balta, o kreminė tokia g.gif gal todėl kad ne gliukozę ,o medų dėjau rolleyes.gif va kita nuotrauka g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 29 rugsėjo 2010 - 18:55