QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 15:26)
kas čia per keiksmažodis
fondant - tai ta pati forumo sugalvota MMG
QUOTE(talita @ 2010 09 29, 16:40)
gaila,ir as jau svajojau gaut pigiau
.o jus papuosimam bet koke cukraus pudra dedat?as visada dedu dan suker,bet ji nepigi,bijau kad is kitu nesigaut gali
galiu pakomentuot. Darau pastilažo gaminius. Kai darau su dansukker pudra, tai iškočiotas pastilažas gaunasi lygutėlis. Kai darau su SAUDA pudra, tai iškočiojus pastilažą matosi mažutės duobutės, kaip koriukai kokie.. mikroniniai tie koriukai, bet aš matau
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 17:19)
dariau be gliukozės sirupo, lempu , termometro ir silikoninio kilimėlio
zinant kad mano abi rankos kairios figurėliu ir geliu lipdymui
.... beje laikiau per nakti kambario temp, NEištirpo
ir atsiprasau uz nefotogeniska foto
nugis super duper Tavo rezultatas
Wingaile, o ant ko minkei? Ar labai lipnu?
DArysiu ir aš, kai apsimėtysiu darbus.. bet ne šią savaitę dar..
pas mane jau šv.Kalėdų dalykai komplektuojami
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 29, 17:48)
Viskas cia gavosi
PRASOM SMULKAIU. Virete tik vandeni su cukrum, ir kai psuprantu cia dar baltu dazu deta?
kiek mačiau, tai baltai spalvai išgauti dažų nereikia. Tiesiog minkoma ta karamelės masė gerokai išbąla, pradeda netgi gražiai blizgėti.
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 19:34)
apie mikserį, turiu philipsą su bliūdu,
labai prašyčiau parodyt foto
kaip aš noriu mikserio.. gal pas mane irgi ateitų šv.Kalėdų senis... o gal net Helouvyno vaiduoklis atneštų
QUOTE(jurgitasta @ 2010 09 29, 19:38)
Mergaites, as su kvailoku klausimeliu
. Kaip padaryt kavos skonio grietinele
hmmm.. gal reiktų dėti tirpios kavos..
ir gerai išplakti.. taip, į dar neišplaktą grietinėlę supilkit tirpios kavos pagal skonį ir plakit.. ko gero, geriau tiktų stambiau granuliuota kava - geriau ištirptų grietinėlėj.. nesu to bandžiusi, bet manau, kad maišant mažais kiekiais, kavos guzų nepasidarytų.