Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

gaila,ir as jau svajojau gaut pigiau ax.gif .o jus papuosimam bet koke cukraus pudra dedat?as visada dedu dan suker,bet ji nepigi,bijau kad is kitu nesigaut gali
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 14:10)
nu tikrai ne visiem smile.gif) čia kas turi pažįstamų, tas ir gauna smile.gif)
akvilyte, pasakiškas man tortukas, toks mielas, tik nesuprantu užrašo čia GYTUTĖS, ten ė tokia neaiški? man į i raidę panaši smile.gif

Per daug kabinejates, panele biggrin.gif nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 14:26)
kas čia per keiksmažodis  blink.gif
net grįžau pažiūrėt  biggrin.gif  nu tikrai kaip i atrodo.. bet natūroj tai tikrai nebuvo klausimų  schmoll.gif
buožės dirol.gif

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif , o cukraus pudra "sanitexe", dabar vadinamoj "promo" 1 kg - 4,79 lt kainuoja, ir tikrai gera pudra mirksiukas.gif
vakar kaRamelę dariau lotuliukas.gif atnesiu parodyt kas NEsigavo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 29 rugsėjo 2010 - 15:04
dariau be gliukozės sirupo, lempu , termometro ir silikoninio kilimėlio g.gif zinant kad mano abi rankos kairios figurėliu ir geliu lipdymui lotuliukas.gif .... beje laikiau per nakti kambario temp, NEištirpo tongue.gif lotuliukas.gif ir atsiprasau uz nefotogeniska foto blink.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 16:19)
dariau be gliukozės sirupo, lempu , termometro ir silikoninio kilimėlio g.gif  zinant kad mano abi rankos kairios figurėliu ir geliu lipdymui lotuliukas.gif .... beje laikiau per nakti kambario temp, NEištirpo tongue.gif  lotuliukas.gif ir atsiprasau uz nefotogeniska foto  blink.gif  lotuliukas.gif

na, kad mano tokios rankos būtų kairios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 14:03)

vakar kaRamelę dariau lotuliukas.gif  atnesiu parodyt kas NEsigavo blink.gif

Viskas cia gavosi
PRASOM SMULKAIU. Virete tik vandeni su cukrum, ir kai psuprantu cia dar baltu dazu deta?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 29, 16:48)
Viskas cia gavosi
PRASOM SMULKAIU. Virete tik vandeni su cukrum, ir kai psuprantu cia dar baltu dazu deta?

smulkiau : 0,5 kg cukraus,
200 gr vandens
100 gr DIRBTINIO medaus (rusaiciu forume rasyta kad jis atstoja gliukozes sirupa mirksiukas.gif )
5 lasai vyno rugsties.
kadangi neturiu termometro, tai viriau iš akies g.gif pagal viska jauciu jog perviriau, nes ne taip turejo gautis doh.gif dazu nedejau , o spalva gaunasi va taip,( jau buvau idejus) mirksiukas.gif tik as be dazu tampiau mase smile.gif ir is geltonos gavosi kokia matot g.gif
http://www.kuharka.r...#message_598013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 29 rugsėjo 2010 - 16:00
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 15:48)
Per daug kabinejates, panele biggrin.gif  nono.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 16:03)
lotuliukas.gif  prajuokinai lotuliukas.gif , o cukraus pudra "sanitexe", dabar vadinamoj "promo" 1 kg - 4,79 lt  kainuoja,

reiks pračekint bigsmile.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 16:19)
abi rankos kairios

QUOTE(-Radė @ 2010 09 29, 16:37)
na, kad mano tokios rankos būtų kairios  cool.gif

prašom čia nevaryt ant kairių rankų new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 16:59)
lotuliukas.gif
reiks pračekint  bigsmile.gif
prašom čia nevaryt ant kairių rankų new_russian.gif

giliai atsiprašau kairiarankių unsure.gif ypač (dešniarankių kaip aš) kieno kairios abi (kaip mano ) blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 29, 13:22)
niekur čia neįsibrovei  4u.gif  Sveika užsikrėtus tortiniu virusu  4u.gif

1. fondantą galima dėti ant bet kokio torto, nors ir žele. Svarbu yra izoliuoti tą fondantą nuo drėgmės, nes paprasčiausiai drėgnoj vietoj tas fondantas gali pratirpti, prakiurti.  Taigi, fondantą dedam ant riebaus kremo.

2. prie fondanto klijuoti? tai baltu šokoladu galima būtų paklijuoti, jeigu baltas fondantas. Arba cukraus pudros ir kiaušinio baltymo bei citrinos rūgšties labai tirštu mišiniu.

Papildyta:
tęsiant šitą blatų temą... SAUDA cukraus pudra galima yra po 3,90 tease.gif kilogramas . bet irgi.....

dekui uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 13:26)
kas čia per keiksmažodis  blink.gif

nu taigi sakau pirma karta gyvenime kepsiu torta, tai net nezinau, kaip lietuviskai vadinti, neprisimenu, tai turejau omeny angliska pavadinima rolled fondant lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi temoj pagal temą atsakymo nesulaukiau, tai pakartosiu postą čia, kur renkasi visos darbštuolės su nuostabiais torčiukais thumbup.gif

QUOTE(Buttuke @ 2010 09 20, 22:51)
Ar naudojate tokį mikserį? su besisukančiu dubeniu. Ar praktiška virtuvėje?

Kokius plakiklius jūs naudojate, kokie pliusai ir minusai?

Atsakyti
nieko sau NESIGAVO blink.gif
Akvilyte, puikus tortas thumbup.gif

pas mane „nepriklausomas“ mikseris, plaku kasdien, patenkinta iki kaulų smegenų tongue.gif
Atsakyti