gaila,ir as jau svajojau gaut pigiau .o jus papuosimam bet koke cukraus pudra dedat?as visada dedu dan suker,bet ji nepigi,bijau kad is kitu nesigaut gali
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 14:10)
nu tikrai ne visiem ) čia kas turi pažįstamų, tas ir gauna )
akvilyte, pasakiškas man tortukas, toks mielas, tik nesuprantu užrašo čia GYTUTĖS, ten ė tokia neaiški? man į i raidę panaši
akvilyte, pasakiškas man tortukas, toks mielas, tik nesuprantu užrašo čia GYTUTĖS, ten ė tokia neaiški? man į i raidę panaši
Per daug kabinejates, panele
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 14:26)
kas čia per keiksmažodis
net grįžau pažiūrėt nu tikrai kaip i atrodo.. bet natūroj tai tikrai nebuvo klausimų
buožės
net grįžau pažiūrėt nu tikrai kaip i atrodo.. bet natūroj tai tikrai nebuvo klausimų
buožės
prajuokinai , o cukraus pudra "sanitexe", dabar vadinamoj "promo" 1 kg - 4,79 lt kainuoja, ir tikrai gera pudra
vakar kaRamelę dariau atnesiu parodyt kas NEsigavo
dariau be gliukozės sirupo, lempu , termometro ir silikoninio kilimėlio zinant kad mano abi rankos kairios figurėliu ir geliu lipdymui .... beje laikiau per nakti kambario temp, NEištirpo ir atsiprasau uz nefotogeniska foto
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 16:19)
dariau be gliukozės sirupo, lempu , termometro ir silikoninio kilimėlio zinant kad mano abi rankos kairios figurėliu ir geliu lipdymui .... beje laikiau per nakti kambario temp, NEištirpo ir atsiprasau uz nefotogeniska foto
na, kad mano tokios rankos būtų kairios
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 14:03)
Viskas cia gavosi
PRASOM SMULKAIU. Virete tik vandeni su cukrum, ir kai psuprantu cia dar baltu dazu deta?
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 29, 16:48)
Viskas cia gavosi
PRASOM SMULKAIU. Virete tik vandeni su cukrum, ir kai psuprantu cia dar baltu dazu deta?
smulkiau : 0,5 kg cukraus,
200 gr vandens
100 gr DIRBTINIO medaus (rusaiciu forume rasyta kad jis atstoja gliukozes sirupa )
5 lasai vyno rugsties.
kadangi neturiu termometro, tai viriau iš akies pagal viska jauciu jog perviriau, nes ne taip turejo gautis dazu nedejau , o spalva gaunasi va taip,( jau buvau idejus) tik as be dazu tampiau mase ir is geltonos gavosi kokia matot
http://www.kuharka.r...#message_598013
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 15:48)
Per daug kabinejates, panele
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 16:03)
prajuokinai , o cukraus pudra "sanitexe", dabar vadinamoj "promo" 1 kg - 4,79 lt kainuoja,
reiks pračekint
QUOTE(wingaile @ 2010 09 29, 16:19)
abi rankos kairios
QUOTE(-Radė @ 2010 09 29, 16:37)
na, kad mano tokios rankos būtų kairios
prašom čia nevaryt ant kairių rankų
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 16:59)
giliai atsiprašau kairiarankių ypač (dešniarankių kaip aš) kieno kairios abi (kaip mano )
QUOTE(naitas @ 2010 09 29, 13:22)
niekur čia neįsibrovei Sveika užsikrėtus tortiniu virusu
1. fondantą galima dėti ant bet kokio torto, nors ir žele. Svarbu yra izoliuoti tą fondantą nuo drėgmės, nes paprasčiausiai drėgnoj vietoj tas fondantas gali pratirpti, prakiurti. Taigi, fondantą dedam ant riebaus kremo.
2. prie fondanto klijuoti? tai baltu šokoladu galima būtų paklijuoti, jeigu baltas fondantas. Arba cukraus pudros ir kiaušinio baltymo bei citrinos rūgšties labai tirštu mišiniu.
Papildyta:
tęsiant šitą blatų temą... SAUDA cukraus pudra galima yra po 3,90 kilogramas . bet irgi.....
1. fondantą galima dėti ant bet kokio torto, nors ir žele. Svarbu yra izoliuoti tą fondantą nuo drėgmės, nes paprasčiausiai drėgnoj vietoj tas fondantas gali pratirpti, prakiurti. Taigi, fondantą dedam ant riebaus kremo.
2. prie fondanto klijuoti? tai baltu šokoladu galima būtų paklijuoti, jeigu baltas fondantas. Arba cukraus pudros ir kiaušinio baltymo bei citrinos rūgšties labai tirštu mišiniu.
Papildyta:
tęsiant šitą blatų temą... SAUDA cukraus pudra galima yra po 3,90 kilogramas . bet irgi.....
dekui uz atsakyma
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 13:26)
kas čia per keiksmažodis
nu taigi sakau pirma karta gyvenime kepsiu torta, tai net nezinau, kaip lietuviskai vadinti, neprisimenu, tai turejau omeny angliska pavadinima rolled fondant
kadangi temoj pagal temą atsakymo nesulaukiau, tai pakartosiu postą čia, kur renkasi visos darbštuolės su nuostabiais torčiukais
QUOTE(Buttuke @ 2010 09 20, 22:51)
Ar naudojate tokį mikserį? su besisukančiu dubeniu. Ar praktiška virtuvėje?
Kokius plakiklius jūs naudojate, kokie pliusai ir minusai?
Kokius plakiklius jūs naudojate, kokie pliusai ir minusai?
nieko sau NESIGAVO
Akvilyte, puikus tortas
pas mane nepriklausomas mikseris, plaku kasdien, patenkinta iki kaulų smegenų
Akvilyte, puikus tortas
pas mane nepriklausomas mikseris, plaku kasdien, patenkinta iki kaulų smegenų