[quote=olga25,2010 09 28, 21:06]
Cukraus pudros bazej 10 kg nupirkau po 4,9 lt.
Laba diena
Tai kur randasi ta bazė Vilniuje su tokiomis kainomis
QUOTE(likta @ 2010 09 29, 11:12)
kaune čia
o čia šiaip
dvieju rusiu meduciai ir mmg
[quote=Olesta,2010 09 28, 22:06]
Olga25, labai gražiai padaryti tortukai, o mergytės vardas tikrai su Y
[/quote]
Labai aciu visoms uz ivertinima. O mergaites vardas tikrai su "Y" (lenkiskas)
[quote=likta,2010 09 29, 11:12]
[/quote]
Cia Kaune buvau. Aplankem zoologijos soda ir prie to pacio uzsipirkau
Olga25, labai gražiai padaryti tortukai, o mergytės vardas tikrai su Y
[/quote]
Labai aciu visoms uz ivertinima. O mergaites vardas tikrai su "Y" (lenkiskas)
[quote=likta,2010 09 29, 11:12]
[/quote]
Cia Kaune buvau. Aplankem zoologijos soda ir prie to pacio uzsipirkau
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 29, 12:32)
akvilyte... tooookio grožio tortai gali man įvaryti kompleksą
QUOTE(naitas @ 2010 09 29, 11:50)
akvilyte... tooookio grožio tortai gali man įvaryti kompleksą
tai parodyk nors vieną savo dar pažiūrėsim kuriai čia reiks po lapais slėptis
aš čia tokiu klausimu.... nežinau ar į temą... bet ar turit kokį svajonių tortą norėtumėt padaryt na tokį WOOOOOOOOWWWW na sakykim siekemybių tortą??? aš va norėjau karusėlę padaryt.. padariau ka dar mandresnio sugalvot???
akvilyte,totras nuostabus
QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 28, 08:40)
http://www.supermama...?...st&p=802664
Čia meduolių receptas, tik aš dar grietinės pora šaukštų įdedu dabar jau, gi patobulinau , tada minkštesni būna.
Piešimo glazūra:
2 baltymai
500 g cukraus pudros
1 citrinos sultys
Nieko neplakti, tik išsukti
Čia gi aisingas , bet tik šiemet sužinojau jo vardą, šiaip visada taip meduolius puošiau, bet gi ir tortams bei pyragams tinka.
Puošiu vienkartinio konditerinio maišelio pagalba padariusi labai mažą skylutę, kad gautųsi ploni raštai.
Čia meduolių receptas, tik aš dar grietinės pora šaukštų įdedu dabar jau, gi patobulinau , tada minkštesni būna.
Piešimo glazūra:
2 baltymai
500 g cukraus pudros
1 citrinos sultys
Nieko neplakti, tik išsukti
Čia gi aisingas , bet tik šiemet sužinojau jo vardą, šiaip visada taip meduolius puošiau, bet gi ir tortams bei pyragams tinka.
Puošiu vienkartinio konditerinio maišelio pagalba padariusi labai mažą skylutę, kad gautųsi ploni raštai.
labai didelis dekui
sveikutes,zuliaska,ar musu pieninej visiem taip pigiai galima nusipirkt grietineles,ar cia po blatu?
Sveikos, atsiprasau, kad isibroviau i jusu pokalbius Persakiciau nemazai jusu temu, bet neradau atsakymo, o gal nuo tokios gausos informacijos akys neuzkibo..
Darysiu pirma karta savo gyvenime torta Ir turiu tokiu klausimeliu:
1. Ar galima fondanta deti ant torto "Medutis" kremo, ar butinai daryti sviestini virsuj aptepti?
2. Noriu aplink daryti juosta su kaspinu sokolado tvoreles principu, tik galvoju kaip ji laikysis, gal su kuo klijuoti?
Is anksto dekoju uz atsakymus
1. Ar galima fondanta deti ant torto "Medutis" kremo, ar butinai daryti sviestini virsuj aptepti?
2. Noriu aplink daryti juosta su kaspinu sokolado tvoreles principu, tik galvoju kaip ji laikysis, gal su kuo klijuoti?
QUOTE(talita @ 2010 09 29, 13:27)
sveikutes,zuliaska,ar musu pieninej visiem taip pigiai galima nusipirkt grietineles,ar cia po blatu?
nu tikrai ne visiem ) čia kas turi pažįstamų, tas ir gauna )
akvilyte, pasakiškas man tortukas, toks mielas, tik nesuprantu užrašo čia GYTUTĖS, ten ė tokia neaiški? man į i raidę panaši
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 09 29, 14:28)
Sveikos, atsiprasau, kad isibroviau i jusu pokalbius Persakiciau nemazai jusu temu, bet neradau atsakymo, o gal nuo tokios gausos informacijos akys neuzkibo..
niekur čia neįsibrovei Sveika užsikrėtus tortiniu virusu
1. fondantą galima dėti ant bet kokio torto, nors ir žele. Svarbu yra izoliuoti tą fondantą nuo drėgmės, nes paprasčiausiai drėgnoj vietoj tas fondantas gali pratirpti, prakiurti. Taigi, fondantą dedam ant riebaus kremo.
2. prie fondanto klijuoti? tai baltu šokoladu galima būtų paklijuoti, jeigu baltas fondantas. Arba cukraus pudros ir kiaušinio baltymo bei citrinos rūgšties labai tirštu mišiniu.
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 15:10)
tęsiant šitą blatų temą... SAUDA cukraus pudra galima yra po 3,90 kilogramas . bet irgi.....
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 09 29, 13:28)
fondanta
kas čia per keiksmažodis
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 14:10)
ten ė tokia neaiški? man į i raidę panaši
net grįžau pažiūrėt nu tikrai kaip i atrodo.. bet natūroj tai tikrai nebuvo klausimų
QUOTE(naitas @ 2010 09 29, 14:22)
tęsiant šitą blatų temą... SAUDA cukraus pudra galima yra po 3,90 kilogramas . bet irgi.....
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 29, 14:10)
nu tikrai ne visiem ) čia kas turi pažįstamų, tas ir gauna )
buožės