Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Olga25, labai gražiai padaryti tortukai, o mergytės vardas tikrai su „Y“ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 22:06)
Olga25, labai gražiai padaryti tortukai, o mergytės vardas tikrai su „Y“  g.gif

drinks_cheers.gif wub.gif ta y ir man uzkliuvo rolleyes.gif bet gal taip turejo buti....

zuliaska,kas cia per pigi grietinele,is kur?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 22:06)
Olga25, labai gražiai padaryti tortukai, o mergytės vardas tikrai su „Y“  g.gif

galbūt mergaitės vardas lenkiškas, tada su "y" ax.gif
Atsakyti
merginos ar galit pasakyti, papuosimu temoje nagrinejau Vaidulkos batuku-kedu schema. Nu zinok niekaip neisikertu kam reikalinga ta 4 detale, juk antroje detaleje yra liezuvelis, tai kam reikalinga 4 ir kaip ji isideda doh.gif Please padekit pora valandu prasiknisau jau ir savo kedus pradejau nagrinet lotuliukas.gif bet niekaip neisikertu kam reikalinga 4 detale... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 28, 23:56)
merginos ar galit pasakyti, papuosimu temoje nagrinejau Vaidulkos batuku-kedu schema. Nu zinok niekaip neisikertu kam reikalinga ta 4 detale, juk antroje detaleje yra liezuvelis, tai kam reikalinga 4 ir kaip ji isideda  doh.gif  Please padekit pora valandu prasiknisau jau ir savo kedus pradejau nagrinet  lotuliukas.gif  bet niekaip neisikertu kam reikalinga 4 detale... blush2.gif

Cia kalbi apie Daividijos ideta schema

Tai o ko tu ten nesupranti?. Liezuvis tai melynas o 4 dalis balta. 4 dalis tvirtinasi ant jau padaryto batuko ant tos dalies kur su liezuviu
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 28, 18:20)
o pastebejai,kad ji buna skirtinga blink.gif  viena syki gera,kita syki rupi man pasitaike blink.gif  doh.gif  as irgi perku dansuger,ismoksiu su gera,tada gal ir bandysiu ka su paprastesne ax.gif  tik grietinele dabar pigiai radau bigsmile.gif  kg kaina kazkur 8.30 bigsmile.gif

tai daug biggrin.gif pas mani po langais pigiau 8 lt net nekainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 28, 23:09)
Cia kalbi apie Daividijos ideta schema

Tai o ko tu ten nesupranti?. Liezuvis tai melynas o 4 dalis balta. 4 dalis tvirtinasi ant jau padaryto batuko ant tos dalies kur su liezuviu

o kaip ja pritvirtint doh.gif Ar teisingai supratau kad 4 dalis tvirtinasi ant 2?... O tada ne geriau 2 dalies liezuveli praplatint ir vsio?... Nu zinokit nebesuprantu nieko blush2.gif Atrodo paprasta schema, bet man neiseina padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 09 29, 08:15)
tai daug biggrin.gif pas mani po langais pigiau 8 lt net nekainuoja smile.gif

kokia cia? bigsmile.gif siandien kaina pasitikslinau,maniskie 8.05lt tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
tai parašysit galų gale kokios firmos ir kur perkat ar ne g.gif
Atsakyti
aš perku iš pieninės, nes ukmergėj pieninė yra, man litrą parduoda už 5litus, bet dar 300ml pieno dapilti tikrai dapilu, nes ji riebi. tai gaunasi, kad 1300ml kainuoja 5lt, nes pieną aš iš mamos už dyką pasiimu smile.gif gerai čia man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 28, 18:37)
laba diena, idedu savo savaitgalio torciuka. Medutis, figureles pastilazas.

na jau koks fainas torčiukas...... wub.gif šaunu.....
QUOTE(olga25 @ 2010 09 28, 21:06)

Prie to pacio atnesu krikstynu torciukus.

abu labai gražus tortai........ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 29, 08:21)
o kaip ja pritvirtint  doh.gif Ar teisingai supratau kad 4 dalis tvirtinasi ant 2?... O tada ne geriau 2 dalies liezuveli praplatint ir vsio?... Nu zinokit nebesuprantu nieko  blush2.gif  Atrodo paprasta schema, bet man neiseina padaryt  doh.gif

Nesuprantu ka tu nori platint g.gif . 2 dalis didele, o 4 tik priekis. Kaip spartbaciu priekis buna baltas

Viena ant kitos reikia det, prie ko cia liezuvis
Atsakyti