Olga25, labai gražiai padaryti tortukai, o mergytės vardas tikrai su Y
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 22:06)
ta y ir man uzkliuvo bet gal taip turejo buti....
zuliaska,kas cia per pigi grietinele,is kur?
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 22:06)
galbūt mergaitės vardas lenkiškas, tada su "y"
merginos ar galit pasakyti, papuosimu temoje nagrinejau Vaidulkos batuku-kedu schema. Nu zinok niekaip neisikertu kam reikalinga ta 4 detale, juk antroje detaleje yra liezuvelis, tai kam reikalinga 4 ir kaip ji isideda Please padekit pora valandu prasiknisau jau ir savo kedus pradejau nagrinet bet niekaip neisikertu kam reikalinga 4 detale...
QUOTE(Atize @ 2010 09 28, 23:56)
merginos ar galit pasakyti, papuosimu temoje nagrinejau Vaidulkos batuku-kedu schema. Nu zinok niekaip neisikertu kam reikalinga ta 4 detale, juk antroje detaleje yra liezuvelis, tai kam reikalinga 4 ir kaip ji isideda Please padekit pora valandu prasiknisau jau ir savo kedus pradejau nagrinet bet niekaip neisikertu kam reikalinga 4 detale...
Cia kalbi apie Daividijos ideta schema
Tai o ko tu ten nesupranti?. Liezuvis tai melynas o 4 dalis balta. 4 dalis tvirtinasi ant jau padaryto batuko ant tos dalies kur su liezuviu
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 28, 18:20)
o pastebejai,kad ji buna skirtinga viena syki gera,kita syki rupi man pasitaike as irgi perku dansuger,ismoksiu su gera,tada gal ir bandysiu ka su paprastesne tik grietinele dabar pigiai radau kg kaina kazkur 8.30
tai daug pas mani po langais pigiau 8 lt net nekainuoja
QUOTE(Asseni @ 2010 09 28, 23:09)
Cia kalbi apie Daividijos ideta schema
Tai o ko tu ten nesupranti?. Liezuvis tai melynas o 4 dalis balta. 4 dalis tvirtinasi ant jau padaryto batuko ant tos dalies kur su liezuviu
o kaip ja pritvirtint Ar teisingai supratau kad 4 dalis tvirtinasi ant 2?... O tada ne geriau 2 dalies liezuveli praplatint ir vsio?... Nu zinokit nebesuprantu nieko Atrodo paprasta schema, bet man neiseina padaryt
QUOTE(lotutee @ 2010 09 29, 08:15)
tai daug pas mani po langais pigiau 8 lt net nekainuoja
kokia cia? siandien kaina pasitikslinau,maniskie 8.05lt
tai parašysit galų gale kokios firmos ir kur perkat ar ne
aš perku iš pieninės, nes ukmergėj pieninė yra, man litrą parduoda už 5litus, bet dar 300ml pieno dapilti tikrai dapilu, nes ji riebi. tai gaunasi, kad 1300ml kainuoja 5lt, nes pieną aš iš mamos už dyką pasiimu gerai čia man
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 28, 18:37)
laba diena, idedu savo savaitgalio torciuka. Medutis, figureles pastilazas.
na jau koks fainas torčiukas...... šaunu.....
QUOTE(olga25 @ 2010 09 28, 21:06)
Prie to pacio atnesu krikstynu torciukus.
abu labai gražus tortai........
QUOTE(Atize @ 2010 09 29, 08:21)
o kaip ja pritvirtint Ar teisingai supratau kad 4 dalis tvirtinasi ant 2?... O tada ne geriau 2 dalies liezuveli praplatint ir vsio?... Nu zinokit nebesuprantu nieko Atrodo paprasta schema, bet man neiseina padaryt
Nesuprantu ka tu nori platint . 2 dalis didele, o 4 tik priekis. Kaip spartbaciu priekis buna baltas
Viena ant kitos reikia det, prie ko cia liezuvis