Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

laba diena, idedu savo savaitgalio torciuka. Medutis, figureles pastilazas.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Snikersas is visos normos kiek sveria, gal zinot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 28, 18:37)
laba diena, idedu savo savaitgalio torciuka.

kokios dailios mašinytės wub.gif

QUOTE(kice @ 2010 09 28, 18:37)
Sveikos,

man apie du kilai gavos g.gif bet jei gerai pomenu tai jau su papuosimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 28 rugsėjo 2010 - 17:45
Zhibute77, liuks tortikas, ir labai dailios mašinytės thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinima.
Papildyta:
teko pasedeti prie tu masinyciu norint isgauti kazka panasaus i tikrasias.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 09 28, 18:37)
Sveikos,

vakar kepiau tai gavosi 2,5 kg, be papuo6imu, tik apteptas ganašu. O kremui su riešutais sudėjau visą pokelį sviesto ir 200 gr riešutų 4u.gif (t.y. daugiau nei recepte)
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 28, 10:26)
Zodziu susinervinau, nes as kazka negerai padarau...

Nesinervuok,nes as irgi is sarlotes normos dvieju torciuku neapdengciau niekaip 4u.gif

Labai visu grazus tortai
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 28, 15:14)
ooo, Asseni užkibo  biggrin.gif

Kaip tik neseniai skaiciau pas viena rusaite, kad jos rastas is tokio daikto padarytas. Net negalvojau apie ji, parasiau pavadinima, kad mergaites zinotu, gal kas nores uzsakyt. Man toks daiktas yra per brangus malonumas, tiksliau ne man brangus malonumas o ..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Cukraus pudros bazej 10 kg nupirkau po 4,9 lt. Anyta man buvo atvezusi is Lenkijos maziau nei po 4 lt/kg tai kokybe tikrai patiko.

Prie to pacio atnesu krikstynu torciukus.
Napoleonas, snikersas ir balti biskvitai su varskes kremu ir vaisiais. MMG. Siaip labai nenorejau napoleono dengti mase, bet pazistama labai jau norejo doh.gif
user posted image

O cia medaus tortas su zele. MMG. Draugu mergytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 28, 16:36)
o matet kad bazej cukraus pudra pabrango  blink.gif  blink.gif  blink.gif  gerokai  blink.gif

eina šikt net litu??? ten pusę kg būdavo gal 3,80, tai tikrai nepirksiu po5lt, aš geriau maxėj nusipirksiu tą gerą, po 3,99lt. nu poryt visas kainas sužinosiu smile.gif) galėsiu pranešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 09 28, 21:06)
Draugu mergytei

6itas mielas toks wub.gif batukų tų organzinių noretųsi, bet visumoj tai liux bigsmile.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 28, 21:17)
eina šikt net litu??? ten pusę kg būdavo gal 3,80, tai tikrai nepirksiu po5lt, aš geriau maxėj nusipirksiu tą gerą, po 3,99lt. nu poryt visas kainas sužinosiu smile.gif) galėsiu pranešti smile.gif

nea ten kilas budavo 4lt (jei perki 5kg) o dabar 5lt verysad.gif
Atsakyti
ai tai ten kilas būdavo smile.gif tai gerai, man pigiau parduos truputį, nes mama ten visada daug perka tai pigiau duoda. nu tai dar 5lt nieko, nes jau 2 savaitės dan cuker perku... jau gal 8dėžutes nupirkau, va čia tai brangu, bet gi laukiu kada į kauną leksiu. ką padarysi. sakau niekaip neatsidžiaugiu kad grietinėlė mano super dar pigi, o kai nesunaudoju, grietinė pasidaro, tai dar panaudoju snikerso biskvitam. bet jei viską tik iš pardos pirkti, tai tikrai brangu, nes aš bazėj ir kokoso drožles perku, daug pigiau nei pardoj. va nulėksiu, kai užsipirksiu kokiek 3 mėnesia smile.gif) man taip patinka, ramu visko būna smile.gif
tas tortukas su mašinytėm labai gražutis
Atsakyti