QUOTE(kice @ 2010 09 23, 10:51)
Drasuolems:
Karamelė su cukrumi.
400 gr. vandens
1 kg. cukraus
5-10 min. Virti vandeni ir cukru, kol cukrus istirps. Jūs galite ipilti šiek tiek daugiau vandens, tačiau ne mažiau.
200 gr. gliukozės (sirupo)
(Esant 130 laipsniu pridėkite 6 lašus vyno rūgšties)
virti iki 157 laipsnių.
Vedrant drėgnu sepeteliu valyti puodo krastus. Karameles maisyti negalima!
Dažų pridėti esant 150 laipsnių, virti iki 157 laipsniu temperaturos. Pilti ant silikono padeklo, ir minkyti.
apžėk rankas savo - seilėtos jau
išbučiavau nuo alkūnės iki pirštų galiukų
gal išsiruošiu į Senukus naują puodą pirkti, tada ir išmėginsiu. Nes kiek turiu čia namie, tai visi tamsiais dugnais (nu ne prisvilinti, nepagalvokit
: ). O reik spalvą stebėt.. ai ir dar ta kaitrinė lempa
DAr galvoju, kokias ten xitras pirštines naudoja... du variantai - arba dėl karščio, arba dėl to, kad nepaliktų ant rožės žiedlapių savo pirštų antspaudų. Jaučiu, dėl
pėdsakų grėsmės tas pirštines dėvi.. apsivemčiau, pamačius ant torto papuošimų pirštų pėdsakus.. brrrrrrrr.. nors visos žinom, kaip juos darom
kice, o ta foto.. taigi čia darbas kaip stiklo pūtime
tokių vynuogių, obuolių nepadarysi rankom. reik pūsti kaip stiklą
BET KOKIA ĮDOMI TEMA
ta karamelė
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...