Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 22, 22:22)
Sveiki, po karameliniu aukstumu noreciau uzduoti toki visiskai "naujoko klausima"...Patariate pries dengiant mase uztepti sarlotes krema su trupinukais, bet kur dabar paimt tu trupinuku, jeigu as darau biskvitini torta???  doh.gif

nusipirk kokiu paprastu sausainiu ir juos susmulkink, tuomet persijok tuos trupinius per sieteli ir imaisyk i ta sviesta.
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 09 22, 22:55)
Merginos, man iki karameles dar toli tad vel klausiu apie dengimo mases, tiksliau apie saldainiu mase. Aukstesneje tortu puosimo temoje be komentaru vienoje vietoje rasoma, kad dedate truputi sviesto, o kitoje vietoje, kad nieko nereikia.  Tai reikia to sviesto ar ne??? Ir ar uzteks 24 cm tortukui uzdengti is vieno pakelio saldainiu?

man irgi iki karameles dar toli,na,bet prisijuokiau sociai is pat ryto thumbup.gif
Zinok,as anksciau dedavau,bet ,kai balta mase man gavosi kazkokia i gelsvuma,tai sviesta ,,apkaltinau,,dabar nededu,ir nematau jokio skirtumo tame ,tokia mano patirtis,gal kuri dar pasidalins.
Atsakyti
kirbes medutis-skaaaanu
grietinele,bartas-marcipanas-lipdem abu su vaiku biggrin.gif jis tokio norejo biggrin.gif jo gimtadienio tortas
user posted image
Atsakyti
pirmas tortukas naujoj tėmoj -- VALIOOOO smile.gif o as vel su klausimu doh.gif kur LT galima nusipirkt skystos gliukozes??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 23, 10:19)
pirmas tortukas naujoj tėmoj -- VALIOOOO  smile.gif  o as vel su klausimu doh.gif  kur LT galima nusipirkt skystos gliukozes??? blink.gif

Kaip dėl LT, tai gal tik toks variantas - sėdi LT prie kompiuterio, bet perki tą gliukozės sirupą Anglijoj inetu biggrin.gif Na nebent po skvernu kas išneštų iš kokio kondi fabriko čia pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
Drasuolems:

Karamelė su cukrumi.

400 gr. vandens
1 kg. cukraus
5-10 min. Virti vandeni ir cukru, kol cukrus istirps. Jūs galite ipilti šiek tiek daugiau vandens, tačiau ne mažiau.
200 gr. gliukozės (sirupo)
(Esant 130 laipsniu pridėkite 6 lašus vyno rūgšties)
virti iki 157 laipsnių.
Vedrant drėgnu sepeteliu valyti puodo krastus. Karameles maisyti negalima!
Dažų pridėti esant 150 laipsnių, virti iki 157 laipsniu temperaturos. Pilti ant silikono padeklo, ir minkyti.

user posted image

http://www.kuharka.r...s/6102.html?p=7
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 23, 09:37)
Kaip dėl LT, tai gal tik toks variantas - sėdi LT prie kompiuterio, bet perki tą gliukozės sirupą Anglijoj inetu  biggrin.gif  Na nebent po skvernu kas išneštų iš kokio kondi fabriko čia pas mus  bigsmile.gif

nu joooo..... ziauru cia su konditerinem prekėm gun_bandana.gif poster_offtopic.gif
naitai, kada i subritona? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 23 rugsėjo 2010 - 09:18
QUOTE(Meduvė @ 2010 09 22, 21:55)
Merginos, man iki karameles dar toli tad vel klausiu apie dengimo mases, tiksliau apie saldainiu mase. Aukstesneje tortu puosimo temoje be komentaru vienoje vietoje rasoma, kad dedate truputi sviesto, o kitoje vietoje, kad nieko nereikia.  Tai reikia to sviesto ar ne??? Ir ar uzteks 24 cm tortukui uzdengti is vieno pakelio saldainiu?


As rankas issitepu sviestu ir pradedu maigyti mase smile.gif o sildydama saldainius sviesto nededu
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 09 23, 10:51)
Drasuolems:

Karamelė su cukrumi.

400 gr. vandens
1 kg. cukraus
5-10 min. Virti vandeni ir cukru, kol cukrus istirps. Jūs galite ipilti šiek tiek daugiau vandens, tačiau ne mažiau.
200 gr. gliukozės (sirupo)
(Esant 130 laipsniu pridėkite 6 lašus vyno rūgšties)
virti iki 157 laipsnių.
Vedrant drėgnu sepeteliu valyti puodo krastus. Karameles maisyti negalima!
Dažų pridėti esant 150 laipsnių, virti iki 157 laipsniu temperaturos. Pilti  ant silikono padeklo, ir minkyti.


apžėk rankas savo - seilėtos jau laugh.gif išbučiavau nuo alkūnės iki pirštų galiukų biggrin.gif
gal išsiruošiu į Senukus naują puodą pirkti, tada ir išmėginsiu. Nes kiek turiu čia namie, tai visi tamsiais dugnais (nu ne prisvilinti, nepagalvokit bash.gif: ). O reik spalvą stebėt.. ai ir dar ta kaitrinė lempa doh.gif
DAr galvoju, kokias ten xitras pirštines naudoja... du variantai - arba dėl karščio, arba dėl to, kad nepaliktų ant rožės žiedlapių savo pirštų antspaudų. Jaučiu, dėl pėdsakų grėsmės tas pirštines dėvi.. apsivemčiau, pamačius ant torto papuošimų pirštų pėdsakus.. brrrrrrrr.. nors visos žinom, kaip juos darom laugh.gif

kice, o ta foto.. taigi čia darbas kaip stiklo pūtime doh.gif tokių vynuogių, obuolių nepadarysi rankom. reik pūsti kaip stiklą cool.gif
BET KOKIA ĮDOMI TEMA wub.gif ta karamelė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 23 rugsėjo 2010 - 10:32
Pagal isvaizda, kiek ziurejau video, tai atrodo, kad buvo su paprastom guminem, tokios ruzavos..
Jo irankiai ir darbo procesas - kaip stiklo putime.. Labai panasu, mases karstos smile.gif Man uztektu, jei pavyktu roze viena kita nulipdyti- ant sokoladinio torto atrodo nuostabiai smile.gif Daugiau nenoriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 23 rugsėjo 2010 - 10:34
QUOTE(wingaile @ 2010 09 23, 11:18)
  naitai, kada i subritona? lotuliukas.gif

nežinau... reiktų gal.. bet dėl sirupo.. unsure.gif nugi išsivirk iš miltelių...
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 09 23, 08:29)
man irgi iki karameles dar toli,na,bet prisijuokiau sociai is pat ryto  thumbup.gif
Zinok,as anksciau dedavau,bet ,kai balta mase man gavosi kazkokia i gelsvuma,tai sviesta ,,apkaltinau,,dabar nededu,ir nematau jokio skirtumo tame ,tokia mano patirtis,gal kuri dar pasidalins.



QUOTE(anber @ 2010 09 23, 10:27)
As rankas issitepu sviestu ir pradedu maigyti mase smile.gif o sildydama saldainius sviesto nededu

aciu merginos uz pagalba 4u.gif siandien jau gaminu torta. Ziuresim kaip seksis
Atsakyti