taigi va kad ta pudra, prabangos reikalas tuoj pasidarys... aš šiai dienai moku po 4,79 lt/kg jei perku po kilogramą Saudos iš PROMO, nes Dan sukerio man įpirkti per brangu kas kartą, o tos pigesnės, tai labai prastos kokybės
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 28, 16:24)
mane domina kiek 1 kg anksciau ir dabar kainuoja nes as cukrasus pudra lenkijoje paskutini syki pirkau... lenkijoje isviso pigiai ji parduodama...
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 17:30)
taigi va kad ta pudra, prabangos reikalas tuoj pasidarys... aš šiai dienai moku po 4,79 lt/kg jei perku po kilogramą Saudos iš PROMO,
nu dabar galvoju
man rodos pikau maisa 5kg už 20lt, o dabar va mokėjau 25 jei atmintis neapgauna
Papildyta:
QUOTE(Atize @ 2010 09 28, 17:31)
mane domina kiek 1 kg anksciau ir dabar kainuoja nes as cukrasus pudra lenkijoje paskutini syki pirkau... lenkijoje isviso pigiai ji parduodama...
kiek?? ar labai gera???
vat man idomu... cukrus tai nebrango tai kokio bieso pudra pabrangino
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 28, 16:37)
nu dabar galvoju
Papildyta:
kiek?? ar labai gera???
Papildyta:
kiek?? ar labai gera???
na lenkiskos pudros yra pirkti ir lietuvoje (norfoje, maximoje), bet cia kaina didele, o pudros kokybe tokia pat [irktos cia ir lenkijoje. Jeigu neklystu lenkijoje be akciju ji kainavo 1,99 zl. pokelis, bet tada akcija buvo tai prisiprkau uz 1,69 zl.
Man ji visai patinka
QUOTE(Atize @ 2010 09 28, 17:43)
na lenkiskos pudros yra pirkti ir lietuvoje (norfoje, maximoje), bet cia kaina didele, o pudros kokybe tokia pat [irktos cia ir lenkijoje. Jeigu neklystu lenkijoje be akciju ji kainavo 1,99 zl. pokelis, bet tada akcija buvo tai prisiprkau uz 1,69 zl.
Man ji visai patinka
Man ji visai patinka
turbut apie ta pacia kalbam, pradžioj ir aš šitą pirkdavau.. bet kol nepabandai tikrai geros pudros- ir šita atrodo visai nieko...
Cia ziuriu as atsilikus baisiai... nes perku ta dan sucker po 3,99 po puse kg..
dan zukker firmos man gaila uz tokia suma pirkti Cia kaip ir su grikiais pamaciau kaina tai vos neatsisedau Dabar grikius tuoj bus prabanga valgyti...
QUOTE(adriu @ 2010 09 28, 16:41)
nea, nebandžiau.. neturiu kavamalės...
aš SUGEBĖJAU smulkios želatinos bazėj nusipirkti už 28 litus kai šiom dienom ji kainuoja gal 25... o cukraus pudrą tikrai brangiai perkat.. na aš baigiau jau savo... bet ryt reiks pačekint savo tiekėją.
Na as nezinau jokiu tasku, tai ir grietinele, ir pudra perku musu prekybos centruose... nors kiek as ten ju bekepu...
gerai kai kaune yra urmo bazes, o vilniuje kur galima butu pigiai isigyti cukraus pudros ir zelatinos?
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 17:30)
taigi va kad ta pudra, prabangos reikalas tuoj pasidarys... aš šiai dienai moku po 4,79 lt/kg jei perku po kilogramą Saudos iš PROMO, nes Dan sukerio man įpirkti per brangu kas kartą, o tos pigesnės, tai labai prastos kokybės
o pastebejai,kad ji buna skirtinga viena syki gera,kita syki rupi man pasitaike as irgi perku dansuger,ismoksiu su gera,tada gal ir bandysiu ka su paprastesne tik grietinele dabar pigiai radau kg kaina kazkur 8.30
na nepasitaikė man, pakuotės kad ir skirtingos būna, bet rupumo nepastebėjau man netinkančio