Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Bijuna @ 2010 09 28, 15:04)
Gal galite man paaiskinti kuo skiriasi dengimo mases: Ta su Marshmalows saldainiais ir MMG? Su tais saldainiais jau esu dariusi, o MMg ne. Su kuria lengviau dirbasi?


man asmeniškai saldainių masė skanesnė rolleyes.gif nors maloniau dirbt su MMG, kažkaip saldainiai būna pasitraukia truputuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 28, 15:04)
Gal galite man paaiskinti kuo skiriasi dengimo mases: Ta su Marshmalows saldainiais ir MMG? Su tais saldainiais jau esu dariusi, o MMg ne. Su kuria lengviau dirbasi?



QUOTE(-Radė @ 2010 09 28, 15:07)
man asmeniškai saldainių masė skanesnė rolleyes.gif  nors maloniau dirbt su MMG,

drinks_cheers.gif man irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2010 09 28, 14:21)
doh.gif ,kad tik koki  simta litu, tai paaukociau nei nemirktelejus,
isivaizduoju koks kaifas kava gert su tokiom snaigem wub.gif

na, vyras to neįvertintų, sakytų kas čia PLAUKIOJA?? blink.gif
o šiaip.. tai man tik vaizdas įdomus... o skonis koks ten gali būti..

QUOTE(wingaile @ 2010 09 28, 15:18)
tai kaip ten su ta KARAMELE???????  g.gif  [img]

ane... dariau paprastą karamelę.. tai nelabai man patiko rezultatas - drugelį ir laumžirgį į formelę supyliau ir padėjau.. tai ką.. kambario tempoj aptirpo doh.gif reik laikyt šaldytuve.. tai kas tiek vietos turės biggrin.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 09 28, 15:50)
Jeigu neklystu, tai tas misinys vadinasi "SUGARVEIL"

ir dar patento ženklas pabaigoj..

ooo, Asseni užkibo biggrin.gif

dafai paspėliojam, kokia galli būti sudėtis to cukraus mišinio? Kad taip gerai lankstosi, tai gal želatinos ten daug g.gif .. na "Klingai" jie neturi laugh.gif bet gal kokios geresnės, smulkesnės, stipresnės..
Atsakyti
naitai pavarei smile.gif)) jo galim paspėlioti smile.gif)) bet neatspėsim niekaip, o aš klingai tai nenaudoju niekada man ji nepatinka visiškai, aš smulkią iš bazių naudoju super man ji
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 28, 16:21)
naitai pavarei smile.gif)) jo galim paspėlioti smile.gif)) bet neatspėsim niekaip, o aš klingai tai nenaudoju niekada man ji nepatinka visiškai, aš smulkią iš bazių naudoju super man ji

aš jau atsikandau tos stambios, rupios želatinos... mirkiau ir dieną, ir parą, ir vistiek būdavo, kad lieka guziukai pastilaže ar neduok die MMG'e doh.gif .. pirksiu tik smulkaus malimo.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 28, 15:37)
aš jau atsikandau tos stambios, rupios želatinos... mirkiau ir dieną, ir parą, ir vistiek būdavo, kad lieka guziukai pastilaže ar neduok die MMG'e  doh.gif ..  pirksiu tik smulkaus malimo.

o nebandei susimalt su kavamale g.gif
Atsakyti
O kur perkate glicerino? Vaistinese?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 09 28, 15:41)
o nebandei susimalt su kavamale g.gif


o tai kam maltis, jei galima smulkios nusipirkti smile.gif nemažai kainuoja, pusę kg, gal 8lt tos smulkios, bet man ji pasakiškai patinka. poryt varau į bazes ai prisipirksiu kakvos, šokolado ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 28, 16:35)
o tai kam maltis, jei galima smulkios nusipirkti smile.gif nemažai kainuoja, pusę kg, gal 8lt tos smulkios, bet man ji pasakiškai patinka. poryt varau į bazes ai prisipirksiu kakvos, šokolado ir t.t. smile.gif

o matet kad bazej cukraus pudra pabrango blink.gif blink.gif blink.gif gerokai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 28, 16:36)
o matet kad bazej cukraus pudra pabrango  blink.gif  blink.gif  blink.gif  gerokai  blink.gif


Tai jau tikrai. As sestadieni irgi nustebau, daugiau specialiai tikrai nevaziuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 09 28, 16:16)
Tai jau tikrai. As sestadieni irgi nustebau, daugiau specialiai tikrai nevaziuosiu doh.gif



o po kiek jus cukraus pudra perkat?
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 09 28, 17:16)
Tai jau tikrai. As sestadieni irgi nustebau, daugiau specialiai tikrai nevaziuosiu doh.gif

o tai ku daryt ??? verysad.gif

QUOTE(Atize @ 2010 09 28, 17:22)
o po kiek jus cukraus pudra perkat?

ties sakant nepamenu blush2.gif tik zinau kad kilas litu pabrango doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 28 rugsėjo 2010 - 16:25