Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Gal galima nuoroda i ta sarlotes krema ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 28, 11:26)
Zodziu susinervinau, nes as kazka negerai padarau...

na dabar eisi bandyt biggrin.gif gal tavo kiaušas labai mažas biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 28, 11:26)
Zodziu susinervinau, nes as kazka negerai padarau...

sviesta geeeeerokai paplak ir klausimas ar pili jau gerai atvesusi piena su kiaušu??? nes aš kelis kartus esu įpylus dar gerokai šiltą (nu gerai gerai- karštą) tai kremo pastebimai mažiau gaunas ax.gif ir paskui jau supylus dar geeeerokai paplaku, tai paskutinį kartą mane išvis nustebino gautas tūris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2010 09 28, 10:40)
kazi kur butu galima toki padekliuka tiem neriniam gamint nusipirkt? blush2.gif

amerikėj irnesakyk.gif pigiausias prasideda nuo 76 dolerių .. kuklutės sumelės.. kad tokius nėrinius padaryt, dar reiktų iš jų pirkti paruoštą mišinį. šis išradimas patentuotas. biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, as kiek beplakciau, man tas turis nei dvigubai, nei trigubai nepadideja... o buvau pylus ir per nakti palaikyta kiausa su pienu.
Atsakyti
Oj tai gal aš masę tada per plonai tikrai kočioju...
Man MMG iš 1 kg cukraus pudros užtenka 4 tortams
Mano masę visą visi suvalgo ir bais giria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 28, 12:03)
amerikėj irnesakyk.gif pigiausias prasideda nuo 76 dolerių .. kuklutės sumelės.. kad tokius nėrinius padaryt, dar reiktų iš jų pirkti paruoštą mišinį. šis išradimas patentuotas. biggrin.gif

doh.gif ,kad tik koki simta litu, tai paaukociau nei nemirktelejus,
isivaizduoju koks kaifas kava gert su tokiom snaigem wub.gif
Atsakyti
tai kaip ten su ta KARAMELE??????? g.gif juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atnesu pasirodyt savo lepšius rolleyes.gif medutis, puostas marcipanine mase blink.gif pabandziau kas gaunasi , o kas gaunasi matot ax.gif
user posted image

napaleonas, puosta mmg, g.gif nelygus, kaip po avarijos blink.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
oho koks banginis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu banginis superinis man, labai gražu!
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 28, 12:03)

Jeigu neklystu, tai tas misinys vadinasi "SUGARVEIL"
Atsakyti
Gal galite man paaiskinti kuo skiriasi dengimo mases: Ta su Marshmalows saldainiais ir MMG? Su tais saldainiais jau esu dariusi, o MMg ne. Su kuria lengviau dirbasi?
Atsakyti