Gal galima nuoroda i ta sarlotes krema Aciu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 28, 11:26)
Zodziu susinervinau, nes as kazka negerai padarau...
na dabar eisi bandyt gal tavo kiaušas labai mažas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 28, 11:26)
Zodziu susinervinau, nes as kazka negerai padarau...
sviesta geeeeerokai paplak ir klausimas ar pili jau gerai atvesusi piena su kiaušu??? nes aš kelis kartus esu įpylus dar gerokai šiltą (nu gerai gerai- karštą) tai kremo pastebimai mažiau gaunas ir paskui jau supylus dar geeeerokai paplaku, tai paskutinį kartą mane išvis nustebino gautas tūris
QUOTE(Arrivederici @ 2010 09 28, 10:40)
amerikėj pigiausias prasideda nuo 76 dolerių .. kuklutės sumelės.. kad tokius nėrinius padaryt, dar reiktų iš jų pirkti paruoštą mišinį. šis išradimas patentuotas.
Nezinau, as kiek beplakciau, man tas turis nei dvigubai, nei trigubai nepadideja... o buvau pylus ir per nakti palaikyta kiausa su pienu.
Oj tai gal aš masę tada per plonai tikrai kočioju...
Man MMG iš 1 kg cukraus pudros užtenka 4 tortams
Mano masę visą visi suvalgo ir bais giria
Man MMG iš 1 kg cukraus pudros užtenka 4 tortams
Mano masę visą visi suvalgo ir bais giria
QUOTE(naitas @ 2010 09 28, 12:03)
amerikėj pigiausias prasideda nuo 76 dolerių .. kuklutės sumelės.. kad tokius nėrinius padaryt, dar reiktų iš jų pirkti paruoštą mišinį. šis išradimas patentuotas.
,kad tik koki simta litu, tai paaukociau nei nemirktelejus,
isivaizduoju koks kaifas kava gert su tokiom snaigem
tai kaip ten su ta KARAMELE??????? juokauju atnesu pasirodyt savo lepšius medutis, puostas marcipanine mase pabandziau kas gaunasi , o kas gaunasi matot
napaleonas, puosta mmg, nelygus, kaip po avarijos
napaleonas, puosta mmg, nelygus, kaip po avarijos
oho koks banginis
nu banginis superinis man, labai gražu!
QUOTE(naitas @ 2010 09 28, 12:03)
Jeigu neklystu, tai tas misinys vadinasi "SUGARVEIL"
Gal galite man paaiskinti kuo skiriasi dengimo mases: Ta su Marshmalows saldainiais ir MMG? Su tais saldainiais jau esu dariusi, o MMg ne. Su kuria lengviau dirbasi?