Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

iš normos Šarlotės išlyginau tris tortus (25,19,30x22) ir dar man liko šaukštas kremo...ar dėjai trupinukų??? taigi gali darytis pusę normos jei tik vienam reikia ...kiek reikia sviesto su kondeęnsuotu pienu nzn, nes nedarau taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 28, 08:13)
  kadangi aš suvalkietė iš prigimties, man vis sviesto išlyginimui gaila būna, ant mažesnio imu 0,5 pakelio, didesniam - 0,75  blush2.gif

taip taip, pritariu olestai biggrin.gif pasidarai šarlotės ir vualia biggrin.gif aš kai suvalkiečio vaikas tai man ir pradžioj buvo labai gaila blush2.gif bet žinok atperka kai tortas pasidengia lyyyyygiai wub.gif
Atsakyti
Aiškumas thumbup.gif 4u.gif
Ieškau dabar to Šarlotės kremo recepto.
Trupinukus dėjau, tryniau per sietelį smile.gif
P.S. Pasirodo esu ne kartą tą kremą dariusi, bet jis man bjauriai sudėtingas verysad.gif
Čia gi mano mamos firminis sviestinis kremas, a la tarybinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 28 rugsėjo 2010 - 07:36
niu nė velnio nesudėtingas, labai greitai pasidaro, prisijaukunk, nėr geresnio kremo 4u.gif

radau kai ką įdomaus, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 08:39)

Šiaip mintis tai nebloga, bet kaip suprantu ta juostelė paprasta, nevalgoma g.gif Tai man pvz, tokie maži gabaliukai torte ir nevalgomi, tai nežinau nežinau.... g.gif
O žiūrisi, tai labai gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 27, 21:33)
nu uztikau dar viena nebloga dalyka paziurekit kaip fainiai seile istyso
http://www.youtube.c...feature=related

kazi kur butu galima toki padekliuka tiem neriniam gamint nusipirkt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 28, 08:22)
iš normos Šarlotės išlyginau tris tortus (25,19,30x22) ir dar man liko šaukštas kremo...ar dėjai trupinukų??? taigi gali darytis pusę normos jei tik vienam reikia ...kiek reikia sviesto su kondeęnsuotu pienu nzn, nes nedarau taip  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif 3 tortus is normos??? kokio dydzio tie tortai??? as viena 24 cm islyginu. Dar ciut lieka, na 26 jau visa sunaudoju. Aij jau matau kokio dydzio tortus islygini blink.gif nelabai suprantu, kaip gali pavykt??? man to kremo mazai gaunasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 rugsėjo 2010 - 09:14
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 27, 15:05)
Merginos, o jei as neturiu laiko maistiniams dazamas isigyti ( man reikia jau savaitgali) tai gal as galiu kuo nors ta marsmalau dengimo mase paspalvinti ? g.gif
Nu jei ne, tai darysiu juodo sokolado ir balto sokolado, bet noretusi gal kokios spalvos  g.gif

Merginos, man taip ir neatsakete verysad.gif
1. Ar galima kuo nors paspalvinti marsmalou "plastelina" jei neturiu valgomuju dazu g.gif Paprastose parduotuvese ju pirkti gi nera?
2. Ir dar, kuo, kokiu "prietaisu" Jus lyginate uzdeja ant torto ta dengimo mase, as tik megeja, tai kaip ir neturiu priemoniu profesionaliu ax.gif
2. Va dar klausimukas. Jei jau as apdengsiu torta ir noresiu priklijuoti kito atspalvio detales ( nu YouTube tiek ideju bigsmile.gif ) tai jas , tas detales reikia tik vos vos padrekinti?
Aciu.
Atsakyti
nu kad gaunasi puodas kaip reikiant g.gif ir tortai nėra labai jau celiulitiniai blush2.gif
user posted image
pjūvyje praktiškai sviestinio net nesimato, masės storis 3 mm, trupinukai atlieka špakliavimo funkciją, ir jei tortas gaunasi pas mane lygus, tai sviestinio prireikia minimaliai, tik tam, kad užglaistyt kas dar likę nelygu... tai paskutinį savaitgalį dengiau svočios tortą ir dviaukštį su mašinytėmis, tai man pakako normos ir liko truputis rolleyes.gif ne kas kartą taip būna, bet šį kartą va taip va, dviems dideliems tortams man jo visada pakanka, gal aš labai puriai sviestą išplaku, nzn, bet kremo gaunasi tikrai nemažai rolleyes.gif

Bijūna, neturint maistinių dažų, vargu ar kuo nuspalvinsi masę rolleyes.gif masė kočiojama kočėlu uždengiama ant išlyginto torto, jokių papildomų priemonių aparta mano delnai niekada nenaudoju torto išlyginimui, gi jis ir taip jau lygus, tik uždengi ir paglostai, masė prisiklijuoja... jei nori pritvirtinti detales, jas gali tvirtinti negausiai patepusi vandeniu, degtine, kiaušinio baltymu, valgomais klijais, aisingu... kas arčiau dūšios 4u.gif
Atsakyti
Na as ilgai sviesto neplaku... bet gaunasi tikrai nedaug ... jau dviem tortam be sansu, neapdengciau niekaip... verysad.gif
Atsakyti
o man ir nemažai gaunas...iš vienos normos tikrai nemažai g.gif aš jei lieka daugiau padedu į šaldyklį,o paskuj atšilus man jis vėl geras bigsmile.gif
olesta ,koks pjūvis essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 28 rugsėjo 2010 - 10:11
QUOTE(adriu @ 2010 09 28, 11:11)
o man ir nemažai gaunas...iš vienos normos tikrai nemažai g.gif aš jei lieka daugiau padedu į šaldyklį,o paskuj atšilus man jis vėl geras bigsmile.gif
olesta ,koks pjūvis essen.gif

Zodziu susinervinau, nes as kazka negerai padarau...
Atsakyti