Rueta,
o Jusu rozes is ko nulipdytos???
is MMg mases tortu dengimui skirta auksciau temoi yra prie papuosimu reecptas
ikelu ir as savo vargeli kirbes medutis,saldainiu mase,beze
o kodėl jis taip blizga?? man tai gražus tas teletanbis, aišku man rodos nelygiai uždengtas, bet aš galvoju, koks vaikas gali nesidžiaugti tokį tortą gavęs uždengimai su laiku lygiai apsidengia. aš tikrai pusę metų nelygiai uždenginėjau, bet va baigiu išmokti šaunuolė, man tai gražu, mano mylimiausias teletabis po
net nesitikejau sulaukti tokiu pasisakymu mano tortukui,aciu viena kart ilindus i sita tema jau virusa pasigauni
neli, grazios tortu idejos
Desisute,teletabis koks didelis
neli, grazios tortu idejos
Desisute,teletabis koks didelis
QUOTE(Rueta @ 2010 09 27, 07:35)
Va va rozes tai darytos is vis be formeliu jokiu tik pirstukais jutube radau filmuka kaip chebra lipdo sakiau jums parodysiu ale neberandu labai lengva ir man patogiau negu su formelem nu jei rasiu tikrai imesiu ir jus galesit isbandyt ir pliusas pradedancioms kad investuot nereiketu as nekalbu apie profes
va radau
http://www.youtube.c...feature=related
va radau
http://www.youtube.c...feature=related
Tai cia praktiskai tas pats principas kaip ir darant rozytes is sokolado, bent jau as taip dariau...
Merginos, o jei as neturiu laiko maistiniams dazamas isigyti ( man reikia jau savaitgali) tai gal as galiu kuo nors ta marsmalau dengimo mase paspalvinti ?
Nu jei ne, tai darysiu juodo sokolado ir balto sokolado, bet noretusi gal kokios spalvos
Nu jei ne, tai darysiu juodo sokolado ir balto sokolado, bet noretusi gal kokios spalvos
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 27, 11:37)
o kodėl jis taip blizga?? man tai gražus tas teletanbis, aišku man rodos nelygiai uždengtas, bet aš galvoju, koks vaikas gali nesidžiaugti tokį tortą gavęs uždengimai su laiku lygiai apsidengia. aš tikrai pusę metų nelygiai uždenginėjau, bet va baigiu išmokti šaunuolė, man tai gražu, mano mylimiausias teletabis po
na blizga,nes su vandenuku paprastu aptepiau,nes kazkoks jau sudziuves jis man atrode bet nedrekavo jis man net ir paslapinus...na su lygiu apdengimu dar man mokytis ir mokytis bet as stengiuos
o man kaip tik tas aptepimas maišo ))
kiekvienam savas skonis, nebūtinai blizgus tortas negražus, yra tortų, kuriems labai tinka blizgesys visai smagus tas PO
o nuoroda fantastinė, buvau ją mačiusi anksčiau ir pamiršusi, šiandien nutariau išbandyti savo jėgas, ką galiu pasakyti, man jėgiškai patiko
o nuoroda fantastinė, buvau ją mačiusi anksčiau ir pamiršusi, šiandien nutariau išbandyti savo jėgas, ką galiu pasakyti, man jėgiškai patiko
tai aš nieko ir nesakiau man tas po irgi labai gražu, aš jau tą sakiau tikrai pykčių nenoriu kelt