Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 09 25, 13:54)
aš perku iš Ekosferos, tik nežinau ar jie suka į tavo kraštą, šiaip jie Kužiuose Šiaulių rajone... pasidomėk aplinkinėmis kartono gamyklėlėmis, pabandyk pasiskambinti, aš va šiauliečius pakibinau ir gaunu dėžučių  ax.gif

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 19:29)
aš tokį tortą mačiau vienoj konditerijos pardėj.. kainavo 400 litų.. tik tskant žymiai mažesnis.

rimtai... blink.gif doh.gif kur ta parduotuve...ir aš saviškius nešiu ten...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 25 rugsėjo 2010 - 19:00
o dabar rimtas klausimas - iš kur gauti AMERICOLOR pearl SHEEN dažų? Lietuviškos pardės netinka, nes reikia bent po puslitrį perlo, pink, blue... eBay siuntimas baisiai brangus... kur pirkti? gal kas žinot... unsure.gif
Atsakyti
Kokie tortai -Super!
Niekada neismokciau...
Mergytes esat -SUPER! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 20:19)
o dabar rimtas klausimas - iš kur gauti AMERICOLOR pearl SHEEN dažų? Lietuviškos pardės netinka, nes reikia bent po puslitrį perlo, pink, blue... eBay siuntimas baisiai brangus... kur pirkti? gal kas žinot...  unsure.gif

Galima pabandyti siustis per tarpininke is ebay. Jos ima 10-15 proc nuo pirkinio sumos, o siuntimas buna zymiai pigesnis ir kaip suprantu nereikia muitu moketi, bet cia jau reikia konkreciai tarpininkes klausti kiek mazdaug kainuotu 4u.gif
Atsakyti
Tyciojates, a ne? Na tyciokytes, tyciokytes bebe.gif

Atsakyti
Mergaitės, visos esate šaunuolės bigsmile.gif tortukai tiesiog nuostabūs wub.gif
Atsakyti
lotute,tavo liniuote bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 25, 23:12)
Tyciojates, a ne? Na tyciokytes, tyciokytes bebe.gif

aišku, ta fėja be triusikų, vadinas..

QUOTE(mmergyte @ 2010 09 25, 23:40)
lotute,tavo liniuote  bigsmile.gif  blush2.gif

ooo. o šita va - galbūt su triusikais lens.gif tik jie sulindę g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 25, 22:40)
lotute,tavo liniuote  bigsmile.gif  blush2.gif

biggrin.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 23:18)
ooo. o šita va - galbūt su triusikais lens.gif tik jie sulindę  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pasiilgau Jūsų visų mergytes blush2.gif bet jus super šaunuolės kad taip sparčiai tobulėjate thumbup.gif nuostabūs darbai, nuostabūs tortai wub.gif
Atsakyti
o as vis pagalvodavau kur tu dingusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 25, 23:27)
o as vis pagalvodavau kur tu dingusi bigsmile.gif

kaip smagu, kad bet viena mane prisimindavo wub.gif blush2.gif Pakeičiau darbą, einu į šokių pamokėles, biške velti pradėjau, tai apsikasusi biške esu blush2.gif
Atsakyti