Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 09 25, 13:26)

joooooo, jau Asseni kai padarys, tai dviejų dienų reikia atsigavimui, kad komentarą parašyt, pritrūkau net žado anądien 

niu, brangioji, nejuokink. lotuliukas.gif jau pacios tortai tai tiesiog pasakiski wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 25, 15:31)

Oj, brach, kokia uniforma bigsmile.gif
Vadinasi ir rusaite kopijavo. Nes beveik viens prie vieno mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 17:17)
o nei pastilažas, nei MMG niekad nesigaus sniego baltumo va taip iš Šventosios Dvasios tease.gif . Rekomenduočiau dėti baltų dažų (balintoją dėdavau... bet geriau vistiek dažai).

Skirtumas baltume yra, jeigu dedi ne klingai o Dr. Otker zelatina. Daug baltesne mase ir be dazu

Tiesa, labai graži žolė aplink tortą. Kaip tą žolę padarei?  wub.gif

Oj, negaliu user posted image user posted image user posted image

Kirbe, nuostabu. Ypac su aguonom. Mano svajone tokio tipo padaryt
Atsakyti
asseni tortas kaip visada zada atima blink.gif wub.gif labai grazu
olesta tavieji tokie mieli, tokie silti atrodo, labai garzu bigsmile.gif
kirbe, su aguonom labai grazus, nematytas, copy paste pas save ax.gif

atnesu ir as sio savaitgalio pintine, vidui vaisinis su karameles sluoksniu, pinta sokoladine mase, gelytes pastiliazas
user posted image

ir dziovintu vaisiu bei riesutu tortas, puosta pastiliazu ir aisingu

user posted image
Atsakyti
akvilyte - nuostabi uniforma drinks_cheers.gif

kirbe - visi tavo tortai fantastiski 4u.gif , nors labiausiai tas triju aukstu krikstynu, maskarpones su tauremis ir aguninis patiko thumbup.gif

***Meskute*** puikus tortas, toks iskilmingas bigsmile.gif

neramuole - tas baltas su tauremis wub.gif
Atsakyti
Oj, merginos, kaip cia pas jus panasus tortai su taurem. Nors sitoks torto variantas man viai grazus bigsmile.gif

Mano vaikiskas tortukas
Feja Dzin-dzin, kitaip Tinkerbell fairy

user posted image

user posted image

Apacia, megeju tortas, virsuje medutis. 3 kg. Pastilazas, aisingas, feja - pastilazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 rugsėjo 2010 - 18:24
Ale kaip susitarte mes čia......trys tortai su taurem ir viens už kita gražesni..... thumbup.gif Neramuole,labai gražus taviškis...rožes labai gražios...... wub.gif
Asseni,ačiu....dar iki tobulu aguonu labai toli,bet smagu ,kad eina atpažint..... blush2.gif
tavo tortas nuostabus.....labiausiai mane žavi figurele.....nu kaip taip ymanoma nulipdyt...nesuprantu..... ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

silpnų nervų moterims šitos temos geriau nelankyti...Kirbe, nemačiau jokių drugelių, tik aguonas wub.gif wub.gif wub.gif kiti du tortukai irgi VEŽA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Neramuole, erzini su tais savo krepšiais, erzink erzink, uždarysiu logistikos ir tiekimo skyrių cool.gif lotuliukas.gif

Meškute, copy paste gavosi beveik copy paste, tik kažkur dingo tortų kringeliavimo atskirtumas ir atrodo, kaip būtų vientisas dviaukštis, bet pažanga nuo pradinių tortų NEREALI 4u.gif

Asseni, no comments, parašysiu po dviejų dienų thumbup.gif
Atsakyti
Asseni, isimylejau tavo vaikiska tota wub.gif wub.gif wub.gif
Nu kaip graziai spalvos dera, figureles - kruopscios iki negalejimo. O kokia zolyte bigsmile.gif O zolyte is ko?
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 09 25, 19:59)
kirbe, su aguonom labai grazus, nematytas, copy paste pas save  ax.gif

aš tokį tortą mačiau vienoj konditerijos pardėj.. kainavo 400 litų.. tik tskant žymiai mažesnis.

QUOTE(Asseni @ 2010 09 25, 20:17)
Mano vaikiskas tortukas

ya malcik kolokolcik, ni razu ne dzin dzin yahoo.gif

Asseni
, šiaip tai rekomenduočiau atsidaryt atskirą temą savo tortams. Aš jau seniai savo bandų čia nerodau, bet manau, kad ir kitoms amą atėmė.

Na bet grooooooožis wub.gif
Atsakyti
tease.gif

Tiesa, labai graži žolė aplink tortą. Kaip tą žolę padarei?  wub.gif

iš manęs išmokai tongue.gif

neišgėręs nesuprasi mirksiukas.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 09 25, 18:05)
TAIP...AŠ IRGI BUČIAU NEDEJUS,BET..........PIRMAS KLAUSIMAS BUVO AR DRUGELIU BUS......?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man irgi jie gadina viską...

QUOTE(Asseni @ 2010 09 25, 18:45)
Vadinasi ir rusaite kopijavo. Nes beveik viens prie vieno  mirksiukas.gif

topsecret.gif tokio prašė

QUOTE(neramuole @ 2010 09 25, 18:45)
atnesu ir as sio savaitgalio pintine, vidui vaisinis su karameles sluoksniu, pinta sokoladine mase, gelytes pastiliazas

wow wub.gif ale kiek čia kantrybės reik tokį padaryt doh.gif

man šiandien teko garbė nuimt masę nuo dviaukščio torto doh.gif ir pakeist nauja.. nes kažkaip žiauriai užsidengė.. nekilo ranka tokį atoduot schmoll.gif
ir dariau pakartotinai su paprastu aliejum tai tikrai geroooookai baltesnė gavos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 25, 20:17)

nugis labai įdomu - o ta fėja Dzin dzin - su triusikais? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 19:33)

O kazin ir su skylute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 19:33)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebegaliu lotuliukas.gif ...p.s. o filmuke buvo su ar be g.gif
Atsakyti