Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Wow kiek cia grozybiu prideta.
eda.edita super torciukas , labai puikus. 4u.gif
Asseni gelytes tikrai pagalvojau is karto, kad tikros, bet poto pagalvojau jog tikrai busite pati lipdziusi, nuostabios thumbup.gif tik as irgi nesupratau kaip ta viduriuka padarete?
Akvilytes krikstynu torciukas, tas su rubeliais irgi puikus toks nematytas, naujoviskas, super, labai grazus.
Jolkos su sokoladine tvorele jeginis, labai skanus atrodo.
Olestos apdengimai tortu tai jau toki nuglaistyti, toki lygus ir grazus thumbup.gif , tas dviaukstis man ypac mielas, superine spalva tokia svelni. saunu!!!
kepejeles viena uz kita vis saunesnius torciukus cia delioja ir varvink seile poto biggrin.gif
Atsakyti
o paskui stebimės, ko klavesinai neveikia.... lotuliukas.gif

joooooo, jau Asseni kai padarys, tai dviejų dienų reikia atsigavimui, kad komentarą parašyt, pritrūkau net žado anądien wub.gif

Meduolytee, gražūs tortai, ale iš mašiniukų tai pakikenau tongue.gif nors nevalia man būtų kai MB įdarbintas jas daryti blush2.gif
Atsakyti
kur perkat popierines dezutes tortams ,o gal pacios darot,tada kur gauti tokio kartono?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 25, 13:41)
kur perkat popierines dezutes tortams ,o gal pacios darot,tada kur gauti tokio kartono?

aš perku iš Ekosferos, tik nežinau ar jie suka į tavo kraštą, šiaip jie Kužiuose Šiaulių rajone... pasidomėk aplinkinėmis kartono gamyklėlėmis, pabandyk pasiskambinti, aš va šiauliečius pakibinau ir gaunu dėžučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 24, 15:23)
Tu vėėėėėėėėėėėjoooo paklausk, Tau vėėėėėėėėėėėėėjas atsakys, ....

tease.gif tease.gif tease.gif

QUOTE(anber @ 2010 09 24, 16:25)
Klevo formos lapas panasus i suplesyta popiergali...\

man tai labai tikroviški tie lapai wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 09 24, 18:43)
kuklučiais svočios tortuku,

wub.gif wub.gif wub.gif šitas labai wub.gif tos salotiniai baltos rožės man thumbup.gif

čia galvoju ar aišku kam ar nelabai g.gif
medutis ir šokoladinai torčiukai su mmg biggrin.gif

user posted image

nu bandrau trečią klausimą užduot... nors atsakymų kolkas nesusalukiau į nei vieną sad.gif bet ar galima į mmg pilt paprastą apiejų.. nu man tas alyvų toks geltonas ir nu vistiek ta masę ne super druper balta gaunas verysad.gif

ačiū už pagyras krikštynų tortui blush2.gif jis man pačiai toks kitoks ax.gif o idėja tai ne iš rusaičių, o kažkokiam amerikonų saite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 25 rugsėjo 2010 - 14:33
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 08:32)

Rugiagėle, pasinervinau ir aš šią naktį su beze  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 25, 15:31)

nu bandrau trečią klausimą užduot... nors atsakymų kolkas nesusalukiau į nei vieną sad.gif  bet ar galima į mmg pilt paprastą apiejų.. nu man tas alyvų toks geltonas ir nu vistiek ta masę ne super druper balta gaunas  verysad.gif

TIK PAPRASTA VISADA IR PILU....KITUS KLAUSIMUS MATYT PRAŽIOPSOJAU..... blush2.gif

Na ir mano keletas tortu iš savaitgalio maratono.....

vestuvinis...nuo apačios-mano medutis,Rafaelo ir mano mascarponinis,MMG
user posted image

mascarpones surio tortas,MMG
user posted image

krikštynu tortas-vaisinis MMG
user posted image

Krikštynu tortas-medutis ir Rafaelo....
user posted image
Atsakyti
Na ka kopy paste padarytas....

Apacia braskinis ,virsus rafaelas,aisingas,pastiliazas.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 25, 15:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
TIK PAPRASTA VISADA IR PILU....KITUS KLAUSIMUS MATYT PRAŽIOPSOJAU..... blush2.gif

Na ir mano keletas tortu iš savaitgalio maratono.....

mascarpones surio tortas,MMG

krikštynu tortas-vaisinis MMG

Krikštynu tortas-medutis ir Rafaelo....

Visi grazus, lygus, be priekaistu thumbup.gif na bet jau vestuvinis wub.gif mano akimis ziurint - tobulas wub.gif ir paskutinis krikstynu - pasakiskas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 09 25, 15:55)
Na ka kopy paste padarytas....

Apacia  braskinis ,virsus rafaelas,aisingas,pastiliazas.

Labai mielas, graziai padarytas thumbup.gif man labai sitos gelytes grazios, ypac spalva 4u.gif atrodo nuolat seku tema, bet sugebejau praziopsoti, kaip jos daromos... gal galetumete pakomentuoti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 25 rugsėjo 2010 - 15:23
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 25, 16:22)

Labai mielas, graziai padarytas  thumbup.gif  man labai sitos gelytes grazios, ypac spalva  4u.gif  atrodo nuolat seku tema, bet sugebejau praziopsoti, kaip jos daromos... gal galetumete pakomentuoti?  blush2.gif

Yra spec formyte mirksiukas.gif ,tik as daabr nerandu ju foto blush2.gif
Atsakyti
meskute, tikrai labai gražu, gėlės labai gražios.bet man tie kringeliukai nu nepatinka man jie smile.gif nelabai man atrodo tinkamai supaišyti, net nemoku paaiškinti. pats raštas man nepatinka

kirbe, tavo tai liuksiniai, tas krikštynų 3 aukštų tai labai gražus man.

o dar generolo kostiumas irgi liuksiškas
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 25, 16:31)
nu bandrau trečią klausimą užduot... nors atsakymų kolkas nesusalukiau į nei vieną sad.gif  bet ar galima į mmg pilt paprastą apiejų.. nu man tas alyvų toks geltonas ir nu vistiek ta masę ne super druper balta gaunas  verysad.gif

Galima. Neturint glicerino - netgi privaloma tease.gif
o nei pastilažas, nei MMG niekad nesigaus sniego baltumo va taip iš Šventosios Dvasios tease.gif . Rekomenduočiau dėti baltų dažų (balintoją dėdavau... bet geriau vistiek dažai).

QUOTE(kirbe @ 2010 09 25, 16:54)

kirbe, labai gražūs tortai. Tik dar noriu dėl Aguonų torto pasisakyt - mano supratimu, drugeliai gadina tą tortą blush2.gif Be drugelių tas tortas būtų labai elegantiškas wub.gif Ir žinau, kaip norima kitąkart tų drugelių biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 25, 16:31)

na tą Uniformos tortą tai Grybauskaitei padovanočiau cool.gif Tiesiog matau Prezidentę už tos uniformos biggrin.gif

Tiesa, labai graži žolė aplink tortą. Kaip tą žolę padarei? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 25, 17:22)
atrodo nuolat seku tema, bet sugebejau praziopsoti, kaip jos daromos... gal galetumete pakomentuoti?  blush2.gif

va čia šitos 5lapių rožių formelės. O kaip tas rožes darai, tai jau fantazijos reikalas. Duotu atveju iškirsta iš masės/pastilažo, ir truputį kraščiukai pasukti į apačią, o viduriukas šiek tiek piršiukais sugnybtas, kad lapelis išgaubimą turėtų.
http://www.surbitona.....l#a1328#a1328
(6 dydžiai, kainos ten be jų PVM).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 25 rugsėjo 2010 - 16:14
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 17:17)

kirbe, labai gražūs tortai.  Tik dar noriu dėl Aguonų torto pasisakyt - mano supratimu, drugeliai gadina tą tortą  blush2.gif  Be drugelių tas tortas būtų labai elegantiškas  wub.gif  Ir žinau, kaip norima kitąkart tų drugelių  biggrin.gif

TAIP...AŠ IRGI BUČIAU NEDEJUS,BET..........PIRMAS KLAUSIMAS BUVO AR DRUGELIU BUS......? lotuliukas.gif
Atsakyti