zuliaska - labai grazus tortas

Beje, mano mama darydavo karamelinius saldainius, kai dirbo fabrike, o paskui per atlaidus pridarydavo karameles mums: pypkiu visokiu, gaideliu, rozeliu. Pamenu ji karamele kazkaip darydavo kaitindama ant keptuves cukru su vandeniu, paskui virs salto vandens voneles ji su pincetu tampydavo ta karamele, paskui minkydavo - ilgas procesas, bet jei idomu, galeciau pasiklausti kaip ji ten dare

Ikeliu savo vakar dienos tortuka triju metu bendro gyvenimo proga.
Tortas - pirmas aukstas Ferrero Rocher, o antras - Rafaelo Svajone.
Puosimas - dengimo mase (pagal knyga), geles is geliu mase (pagal knyga) ir aisingas.
Beje, masiu receptai pasiteisino 100 proc.

Laukiu kritikos, nors zinau, kad kruostumo man laaabai truksta irsirdeliu spalva - rekianti, kita syk svelnesnes daryciau, bet stengiausi tikrai