Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nedarė genetinių tyrimų?

QUOTE(Bonama @ 2011 12 16, 20:47)
o kodel negalima iskarto darytis vandenu tyrimo?

Mano supratimu, tai yra pakankamai brangus tyrimai, ir ju tikrai niekas nedaro visiems is eiles, tik tiems, kuriu rizika didele. O ta rizika parodo keli faktoriai.
Plius, tai kaip sako, pakankamai rizikinga, persileidimo tikimybei.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 18, 18:26)
Mano supratimu, tai yra pakankamai brangus tyrimai, ir ju tikrai niekas nedaro visiems is eiles, tik tiems, kuriu rizika didele. O ta rizika parodo keli faktoriai.

aisku 4u.gif .. nu jetau man kazkokia ideja fix su tais tyrimais doh.gif .. Norma , o kas paskaiciuoja laika ,kada turiu kreiptis pas genetikus? as pati? mano ginekologas?
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 19:24)
aisku  4u.gif  .. nu jetau man kazkokia ideja fix su tais tyrimais  doh.gif .. Norma , o kas paskaiciuoja laika ,kada turiu kreiptis pas genetikus? as pati? mano ginekologas?

Kai pirma karta nueisi pas savo ginekologa (pas ginekologa eisi, kai latviukai tave jau paleis), jis tau nustatys nestumo laika.
O genetiniams tyrimams, yra butinas tam tikras laikas.
Tyrimas atliekamas:
PIRMĄJĮ nėštumo trimestrą (PRISCA-I) – nuo 11 iki 13 +6 d. nėštumo savaitės
ANTRĄJĮ nėštumo trimestrą (PRISCA-II) – nuo 14 + 3 d. iki 22 nėštumo savaitės

Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 18, 19:32)
Kai pirma karta nueisi pas savo ginekologa (pas ginekologa eisi, kai latviukai tave jau paleis), jis tau nustatys nestumo laika.
O genetiniams tyrimams, yra butinas tam tikras laikas.
Tyrimas atliekamas:
PIRMĄJĮ nėštumo trimestrą (PRISCA-I) – nuo 11 iki 13 +6 d. nėštumo savaitės
ANTRĄJĮ nėštumo trimestrą (PRISCA-II) – nuo 14 + 3 d. iki 22 nėštumo savaitės

tai dar daug laukti mega_shok.gif ... nu bet kaip nors ...

Norma, man reikes to numerelio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonama: 18 gruodžio 2011 - 18:43
QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 19:43)
tai dar daug laukti  mega_shok.gif  ... nu bet kaip nors ...

Norma, man reikes to numerelio  blush2.gif

Ok, pirmiausia nuvaziuok i LV, kai jau viskas bus ok, tada jau eisi pas savo gine LT, tada man parasyk, duosiu tau tel wink.gif Cia dar tau negreit reikes, nes galvoju pasiskambinsi genetikei pries kokias 2-3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2011 10 17, 21:08)
Baisoka adata į pilvą  blink.gif ir jokio apšaldymo, tik atsiguli ir duria?

ka ten saldyti g.gif ,ten visiskai neskauda.ta galiu patvirtinti is savo patirties.tik atsigulus niekas is karto ir nelekia su adata,o pasiziuri vaisiaus poza,kad nepataikytu idurti,o pries ta visa procedura,bent man buvo suleidia truputi raminanciu,kad nestresuociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 18, 04:26)

nei vienos moteris nera be rizikos, o tyrima nori darykis nori ne , tavo reikalas. zinotumem kur krentam pagalve pasidetumem, taip kad kekviena moteris turi :: sansa:: taip pavadinsiu, i leliuko apsigimima. Kad tik tu nelaimiu kuo maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 20 gruodžio 2011 - 08:44
QUOTE(manodrauge @ 2011 12 07, 10:35)
Sveikos, buvom pas genetikę, labai nusivylėm. Jokių echoskopijų nedarė, tik paklausė, o ką gi matė ginekologė kai darė ir ar galėčiau kokių tikslesnių duomenų pateikt ir liepė pasidaryt PRISCA. Belaukiant prie kabineto tiek prisiklausėm, kad baisu, vien iš to tyrimo tiek žmones prigąsdina. Nutarėm atsisakyt genetinių tyrimų ir tiesiog ramiai nešioti mažiuką. Dabar tik belieka su ginekologe išsiryškint dėl savo tokio apsisprendimo. Bet kaip suprantu, tokią teisę mes turim.

Labai keista g.gif del echo, beje kiek Jum savaičių gal echo būtų paskyrę - sekantį tyrimą? O aš irgi buvau prisigąsdinusi, norėjau atsisakyti, neiti pas genetiką, bet po to sudėliojau info, permąsčiau ir pakeičiau nuomonę... Tie prisca gali būti ir nekokie, o juos gali paneigti vandenų tyrimas, o gali lygtais būti ir atvirkščiai...
Jei Jūs rizikinės grupės (amžius virš 35m., echo raukšlė storesnė iki ~12 sav., pagal geneologiją, pirminiai kraujo Triple negeri atsakymai) gal reikėjo nueiti pas kitą genetiką arba pargrįžti ir pasiteirauti tos pačios kas ir kaip smile.gif gal būt vėliau paskyrus, juk irgi yra laikas kada iš vandenų palankiausia imti, gal ir neskubėjo g.gif Jei ne paslaptis kur čia taip?
Atsakyti
Aš ir esu iš tų mamų, kurios nesidarė genetinių tyrimų. Kodėl? Gal todėl, kad nebuvo baisių istorijų giminėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrin @ 2012 01 03, 18:32)
Aš ir esu iš tų mamų, kurios nesidarė genetinių tyrimų. Kodėl? Gal todėl, kad nebuvo baisių istorijų giminėj 4u.gif

Mano giminej irgi nieko baisaus nebuvo,o man eme ir nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrin @ 2012 01 03, 18:32)

Pas mus ir giminej , nei pas mane, nei pas vyra nebuve jokiu atveju .... O mums nutiko.
Cia niekas neapsaugotas. Nebutinai tai paveldima turi buti.
Atsakyti
Ir pas mus giminėj jokių apsigimimų, bet...
Pasidarėm savo kariotipus su vyru -viskas tvarkoj.
Atsakyti