Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nedarė genetinių tyrimų?

QUOTE(giedruole @ 2011 10 17, 21:08)
Baisoka adata į pilvą  blink.gif ir jokio apšaldymo, tik atsiguli ir duria?

Man irgi baisoka. bet jeigu mamytei daugiau kaip 36 metai, tai turbut primygtinai patariama tirtis?
Atsakyti
QUOTE(Snikers @ 2011 10 18, 18:27)
Man irgi baisoka. bet jeigu mamytei daugiau kaip 36 metai, tai turbut primygtinai patariama tirtis?

Genetikas is karto nesiulo vandenu tyrimo smile.gif Is pradziu paima krauja, padaro issamu echo, ismatuoja rauksle ir jei rezultatai nekokie - siulo vandenu tyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2011 10 18, 18:43)
Genetikas is karto nesiulo vandenu tyrimo  smile.gif Is pradziu paima krauja, padaro issamu echo, ismatuoja rauksle ir jei rezultatai nekokie - siulo vandenu tyrima  4u.gif

Supratau, nes as maniau, kad su amziaus rizika rekomenduoja visoms.
Atsakyti
atsiprasau, kad klausiu apie blogiausia.. Bet idomu, kiek yra tokiu nelaiminguju ( labai tikiuosi, kad vienetai ar ju isvis nera) kurioms po vaisiaus vandenu tyrimo viskas baigesi tikrai tragiskai- persileidimu. tas 1 % persileidimu skamba labai mazai, bet vistik tikimybe yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 16, 07:33)
As nedariau jokiu GT, bet kazkodel ju labai bijau  swoon.gif

o kiek tau metu? ax.gif

man 31 su kapeikom tai gine pasiule darytis jeigu noriu, bet nebutina, iskarto sutikau, bet dabar abejoju gal nedaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 10 23, 16:43)
atsiprasau, kad klausiu apie blogiausia.. Bet idomu, kiek yra tokiu nelaiminguju ( labai tikiuosi, kad vienetai ar ju isvis nera) kurioms po vaisiaus vandenu tyrimo viskas baigesi tikrai tragiskai- persileidimu. tas 1 % persileidimu skamba labai mazai, bet vistik tikimybe yra  verysad.gif

Skaitant ne viena temute apie genetinius tyrimus, (o ir is aplinkiniu savo rato zmoniu) neaptikau nei vienos mamytes, kad butu ivykes persileidimas, todel labai tikiuosi kad gresme labai minimali arba visai nera. 4u.gif
Atsakyti
net lengviau atsidusau... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, buvom pas genetikę, labai nusivylėm. Jokių echoskopijų nedarė, tik paklausė, o ką gi matė ginekologė kai darė ir ar galėčiau kokių tikslesnių duomenų pateikt ir liepė pasidaryt PRISCA. Belaukiant prie kabineto tiek prisiklausėm, kad baisu, vien iš to tyrimo tiek žmones prigąsdina. Nutarėm atsisakyt genetinių tyrimų ir tiesiog ramiai nešioti mažiuką. Dabar tik belieka su ginekologe išsiryškint dėl savo tokio apsisprendimo. Bet kaip suprantu, tokią teisę mes turim.
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2011 11 13, 18:44)
o kiek tau metu?  ax.gif

man 31 su kapeikom tai gine pasiule darytis jeigu noriu, bet nebutina, iskarto sutikau, bet dabar abejoju gal nedaryt  unsure.gif

Butinai darykit,bus ramiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(manodrauge @ 2011 12 07, 09:35)
Sveikos, buvom pas genetikę, labai nusivylėm. Jokių echoskopijų nedarė, tik paklausė, o ką gi matė ginekologė kai darė ir ar galėčiau kokių tikslesnių duomenų pateikt ir liepė pasidaryt PRISCA. Belaukiant prie kabineto tiek prisiklausėm, kad baisu, vien iš to tyrimo tiek žmones prigąsdina. Nutarėm atsisakyt genetinių tyrimų ir tiesiog ramiai nešioti mažiuką. Dabar tik belieka su ginekologe išsiryškint dėl savo tokio apsisprendimo. Bet kaip suprantu, tokią teisę mes turim.

Pas keistus genetikus papuolete g.gif sanatriskese echo tyrimas svarbiausias g.gif o genetinius tyrimus pasidaryti verta,is skaudzios patirties sakau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai verta darytis, nors manęs ginekologė nesiuntė, aš l.pergyvenau, mane draugė ramino. Gerai, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 12 12, 17:34)
Sveikos, tikrai verta darytis, nors manęs ginekologė nesiuntė, aš l.pergyvenau, mane draugė ramino. Gerai, kad viskas gerai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2011 10 18, 19:43)
Genetikas is karto nesiulo vandenu tyrimo  smile.gif Is pradziu paima krauja, padaro issamu echo, ismatuoja rauksle ir jei rezultatai nekokie - siulo vandenu tyrima  4u.gif

o kodel negalima iskarto darytis vandenu tyrimo?
Atsakyti