Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

pirmiems, tai nusukdavo dar ligoninėje per prievartą, kai dabar parsivežėm mažių, net šokas buvo, kaip ji nukris, buvo labai stora, tepėm spiritu ir po kelių dienų pastebėjau, kad vienas šoniukas jau pakilęs, ir vieną rytą perrengiant nukrito smile.gif
Atsakyti
gimdymo namuose gavom receptuka spiritukui, tai juo tik ir tepem, nenorejo greitai atkrist, tai sesute nusuko po 14 dienu ir viskas grazu liko, jokiu komlikaciju smile.gif
Atsakyti
Mums nukrito 12 diena, t.y. uzvakar, ir vakar truputeli pakraujavo, isvalaiau spiritu, siandien is ryto vel truputi, gal zinote nuo ko cia gali buti? gal pas ka buvo?
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2012 11 08, 14:40)
Mums nukrito 12 diena, t.y. uzvakar, ir vakar truputeli pakraujavo, isvalaiau spiritu, siandien is ryto vel truputi, gal zinote nuo ko cia gali buti? gal pas ka buvo?



Mums taip buvo, nukrito 8 diena, ir po truputi kraujavo,apziurejusi gydytoja konstatavo, kad kartais taip buna, viskas yra gerai jei aplinkui bambyte yra neparaudusi. Man nustojo kraujuot per 5 dienas - valydavau karta per diena spirituku, o kitus kartus, kai keisdavau sauskelnes atvirintu vandenuku.
Atsakyti
Valiau su spiritu ir po to kalio permaganatu, nkrito 6 diena 4u.gif
P.S. pas mazaja kai nukrito irgi kraujavo, bet cia neko tokio.
Atsakyti
mums nukriti 7 diena, valem virintu vandenuku, poto spirito israse gydytoja nes nesugijo ,o pilnai uzgijo kai apsilankem pas chirurga , po keliu dienu ismaudem ir bambute buvo puiki:)
Atsakyti
Mums nukrito ligoninej, tiksliau akusere pasuko ir atitruko. Dabar pakraujuoja. Valau su dezinfekuojanciu purskalu, gydytoja sake,kad tinka. Bet pakraujuoja,tai bijau daugiau valyt.
Kaip daryt su maudymu,kai tokia pakraujuojanti bambute ?
Atsakyti
As naudojau spirita, bambute nukrito po 15 d. smile.gif
Atsakyti
Naudojau abu kartus Fuxina,vyresneliui nukrito 2 savaiteliu,maziui po 5 dienu
Atsakyti
Kai gimdžiau prieš 6 metus, tai reikėjo kalio permanganatu valyt, prieš mėnesį gimdant davė receptą spiritui, o knygelėje, kurią davė ligoninėje, parašyta, kad išvis galima tik virintu vandeniu valyt.
Pirmu atvejų užgijo ganėtinai greit.
O šiemet gavosi taip, kad mus išrašė šeštadienį, taip, kad iki pirmadienio spirituko neturėjome, išmaudžiau virintame vandenyje, į kurį pyliau medetkų nuoviro (tiesiog užplykiau, nes medetkos turi priešuždegiminių savybių) po 2 d. virkštelė nukrito. Tačiau kol užgijo visiškai, valiau spirituku.
Manau reikia klausyt medikų, bet visada pasikliauti savo galva, jeigu įtariat, kad kažkas negerai, geriau iškart kreiptis į medikus, arba laikytis senų, laiko patikrintų rekomendacijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singrid: 02 gruodžio 2012 - 15:27
Valiau tiesiog su virintu vandenuku. Bambute nukrito jau 5 diena:)
Atsakyti
nevalem niekuo smile.gif tiesiog palikom ramybej kaip siule ligoninej ir nukrito po 5 d.
Atsakyti