Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

QUOTE(Matrioskina @ 2011 06 26, 16:10)
Visiems be isimities ar paprasius?
KMUK  to nera.

AK, kaip suprantu visiems israso, nes ligonineje sesele bambute valo spiritu, tai ir namie taip liepe valyti.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 06 26, 18:28)
AK, kaip suprantu visiems israso, nes ligonineje sesele bambute valo spiritu, tai ir namie taip liepe valyti.

Va kaip skiriasi, idomu net. O skaitosi III lygio ligonines Lietuvoj ir taip skirtingai daro..
Atsakyti
mums nuo vandenuko uzpuliavo bambyte.kai atejo sesute ir pamate kokia musu bamba tai israse spirto ir kaip man pagerejo.jei neturi spirto tai degtine valyk greiciau uztrauks.o tas vyrintas vandenukas gryna nesamone
Atsakyti
Mums bambute taipogi ilgokai gijo, apie 2 savaites, tai naudojome ir spirituka, ir paprasciausia peroksida. Vandenukas tinka gal tik jei greit uzgyja zaizdele ir bambute nukrenta. Priesingu atveju rimtai gali uzkretimas gautis. Kaip mums ateinanti sesele sake, gimdymo namu seseles uzpuliavusiu bambuciu negydo, tad joms ir paprasta tik vandenuka siulyti... g.gif
Atsakyti
Mums bambute nukrito 6d. Ta diena kaip tik apziurejo gydytoja, liepe dazniau valyti spiritu, nes buvo pradejus raudonuot aplinkui. Vakare ismaudem ir bevalydama bambute ja tiesiog netycia "nuemiau", matyt tiek ir besilaike. Nekraujavo, gal vos vos patepliojo pora dienu ir viskas kuo puikiausiai sugijo.
Atsakyti
Nukrito 5 dieną, valiau tik virintu vandenuku ir užgijo greitai kuo gražiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 06 28, 15:08)
mums nuo vandenuko uzpuliavo bambyte.kai atejo sesute ir pamate kokia musu bamba tai israse spirto ir kaip man pagerejo.jei neturi spirto tai degtine valyk greiciau uztrauks.o tas vyrintas vandenukas gryna nesamone

viskas priklauso nuo vaiko. Mes kuo puikiausiai uzsigydem bambute su virintu vandenuku.
Be to kazkas cia anksciau temoje rase, kad bambutes gyja skirtingai. Yra "sausas" ir "slapias" gijimo budas. Sausai gyja reciau. O slapiai daugumai. Ir toks gijimas daznai maisomas su puliavimu, nors tai tera isskyros, naturaliai susidarancios. Na paieskokit, kazkur temos pradzioj turetu but.l
Papildyta:
QUOTE(isabella.bella @ 2011 06 26, 00:51)
Sveikos mamytes,
klausykit istiko mus gan nemaza beda siandiena.mano mazylei siandiena suejo 10d ir atejusi sesute jos apziureti nutrauke tiesiog taip savavaliskai mano mergytes ta bambute aisku kraujas bego ir mergyte verke gan stipriiai po to ji nieko jos nesterelizavo ti liepe po 2val ja ismaudyti as kadangi nauja mamyte baisiai issigandau ar is tikruju gali sesute po 10d nutraukti savavaliskai ta bambutes gyslele ir kaip man dabar ja priziureti,prasau padekit mamuytes nes tikrai siandiena gan daug soko del to patyriau unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

na ka as tau galiu pasakyti...aisku kad negali, bet padare ka padare. Dabar jau per velu, i teisma gi neduosi del to. Nu bet ot kas per daktarai doh.gif Nieko, kita vaikai kai turesi tai zinosi kad be tavo zinios TAVO vaikui niekas nieko daryti negali.
As trecia vaikeli gimdziau KKGN. Tai va ten tikrai pajauciau kad vaikas jau nuo pirmos gyvenimo sekundes yra mano ir tik mano, o ne daktaru. Ten net issinesdami eilinei apziurai visada paklausdavo ar galim, paaiskindavo ka darys ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Larance @ 2011 06 26, 11:18)
Keista. Bet jeigu bambutė laikėsi ant vieno ,,siūlo'' tai gal dėl to ir nutraukė. Nes aš pati ten ją daug judindavau, kad neužpūliuotų ir greičiau nukristų. Dezinfekuok, vėliau kelis kartus per dieną valyk virintu vandenuku ir kai maudai įpilk kalio permaganato tirpalo pora lašiukų.

kalio parmanganatas yra nuodingas. Jau daug straipsniu apie tai prirasyta.
Atsakyti
Kuo puikiausiai užgijo valant virintu vandenuku thumbup.gif
Atsakyti
Aš valiau spiritėliu , nukrito visiems iki mėnesio .
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 07 04, 23:30)
kalio parmanganatas yra nuodingas. Jau daug straipsniu apie tai prirasyta.

Tada labai keista, kodėl jo vis dar išrašo ir skiria bambyčių valymui? Mūsų mergytės labai stora virkštelė ir mums liepė valyti spiritu ir kalio permanganato tirpalo... Gimdžiau AK ir ten 100 % naudoja kalio permanganatą.
Atsakyti
QUOTE(viksvaa @ 2011 07 13, 00:08)
Aš valiau spiritėliu , nukrito visiems iki mėnesio .

Nevaliau niekuo, abiems nukrito per savaite, o per antra visai uzgijo 4u.gif
Atsakyti
Mums valant su spirituku ir kalio permanganatu laikėsi 8 dienas spaustukas. Bet gydytojai sakė, kad pas mus labai stora virkštelė buvo... Dabar valom tik su spirituku po maudynių ir laukiam kol nustos šlapiuoti.
Atsakyti