QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 06 28, 15:08)
mums nuo vandenuko uzpuliavo bambyte.kai atejo sesute ir pamate kokia musu bamba tai israse spirto ir kaip man pagerejo.jei neturi spirto tai degtine valyk greiciau uztrauks.o tas vyrintas vandenukas gryna nesamone
viskas priklauso nuo vaiko. Mes kuo puikiausiai uzsigydem bambute su virintu vandenuku.
Be to kazkas cia anksciau temoje rase, kad bambutes gyja skirtingai. Yra "sausas" ir "slapias" gijimo budas. Sausai gyja reciau. O slapiai daugumai. Ir toks gijimas daznai maisomas su puliavimu, nors tai tera isskyros, naturaliai susidarancios. Na paieskokit, kazkur temos pradzioj turetu but.l
Papildyta:
QUOTE(isabella.bella @ 2011 06 26, 00:51)
na ka as tau galiu pasakyti...aisku kad negali, bet padare ka padare. Dabar jau per velu, i teisma gi neduosi del to. Nu bet ot kas per daktarai
Nieko, kita vaikai kai turesi tai zinosi kad be tavo zinios TAVO vaikui niekas nieko daryti negali.
As trecia vaikeli gimdziau KKGN. Tai va ten tikrai pajauciau kad vaikas jau nuo pirmos gyvenimo sekundes yra mano ir tik mano, o ne daktaru. Ten net issinesdami eilinei apziurai visada paklausdavo ar galim, paaiskindavo ka darys ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Larance @ 2011 06 26, 11:18)
Keista. Bet jeigu bambutė laikėsi ant vieno ,,siūlo'' tai gal dėl to ir nutraukė. Nes aš pati ten ją daug judindavau, kad neužpūliuotų ir greičiau nukristų. Dezinfekuok, vėliau kelis kartus per dieną valyk virintu vandenuku ir kai maudai įpilk kalio permaganato tirpalo pora lašiukų.
kalio parmanganatas yra nuodingas. Jau daug straipsniu apie tai prirasyta.