Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(asmik7 @ 2011 02 24, 15:25)
as po nelaimingo atsitikimo sugeriau 2 postinor tabletes, o po to susirgau bakterine vaginoze, geriau antibiotikus, ir gydziausi ilgai, kiek skaiciau info tai nesusije, bet antra karta postinor gerti bijociau.

Tai tikrai apsoliuciai nesusije 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Agane24 @ 2011 02 14, 15:13)
sveikos  4u.gif  noreciau pasidalinti savo patirtimi wink.gif tai ivyko beveik pries tris metus,plyso prezervatyvas ir per 72 valandas isgeriau postinoro,gal po 12 valandu,tiksliai nepamenu ir ka jus manot? pastojau...buvo sokas,vaikelis butu buves tikrai ne laiku,todel su draugu nusprendem daryt aborta ...Poto beveik du metus geriau kontraceptines(mercilona),bet teko nustoti jas gerti del fibroadenomos krutyje,dabar naudojames prezervatyvais,poto yra buve pora sykiu,kad plyso prezervatyvas(paskutinis sykis va kaip tik uzvakar),vel teko gerti postinoro,bet jau nepasitikiu as jom 100 % kai man jau buvo taip ivyke..  g.gif  gal kam nors yra buve panasi situacija ? kodel pastojau  tada iki siol nesuprantu.. g.gif  pastociau dabar tai manau jau dziaugsciausi smile.gif

O kodel nesupranti kaip pastojai smile.gif . Postinoro apsauga tik 84 proc isgerus per pirmasias 12 valandu ir tik 78 (o gal dar siek tiek maziau) jau gerai nepamenu isgeros per likuses valandas iki tu 72. Pati esu gerus kelis kartus iki siol suveikdavo, bet niekad nesigilinau i ju patikimuma, o va dabar laukiu mmm, ir kai zinau tuos procentukus jau neramu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(fainuze @ 2010 09 22, 11:51)
Sveikutės,pasimylėjau su vyru po ilgo nesimatymo ir išsiilgimo 16 dir spėkit kas buvo?  blink.gif  Viskas į mane... Kol grįžau tabletes abi iškart išgėriau 18d. į vakarą. Išskyrų yra, šiandien 22 mm vėluoja kelios dienos, pamaudžia vis apačioj pilvo šonus,daugiau jokių poveikių nėra. Tikimybė pastoti yra?  nestuke.gif beje antra diena po nuleidimo dar keli kartai buvo bet jau į vidų,nusprendėm ,kad taip ar taip reiks gerti tabletę tai pasimėgavom viskuo iki galo...  4u.gif

tai pastojot ar nea? blush2.gif
lb panasi istorija......isgeriau tabletes per 72val (buvo kovo 10 vakaras vaistines nedirba, kita diena nedarbo diena doh.gif taip ir nusivelavo) taigi ir nieko, lyg nieko nebutu buve, beje turejau ant dienu susirgt tai reiskia nevaisingos dienos ane? tai labai ir nesukau galvos.nu ir ka po 2sav nuovargis didelis, traukte traukia lova doh.gif nusipirkau testuka nu ka nestuke.gif dvi juosteles doh.gif baime didziule, abortuj schmoll.gif bet ir lb bijojau kad tik nepakenktu leliuj, o jau turejom 8men dukryte. klausimas ka daryt didziulis unsure.gif tai dar po poros sav nuejau pas gyditoja, papasakojau situacija, padare eko.ir labai aiskiai isaiskino, kad jos nekenkia kudikiuj, ir jei jau kudikis patogiai gerai isitaiso tos tabletes jau nebeisvalo(nu kazkas panasaus)...taigi dabar supuoju mazyte wub.gif ir labai esu tuom patenkinta thumbup.gif galvoju tik tai kad jei skirta tai skirta ir jokie jau vaistai neppades...
Atsakyti
Teko ir man karta gert. Po to du menesius nebuvo mmm, ir net jokiu pozymiu, kad artetu. Maniau, kad tablete nesuveike, nuejau pas gydytoja, ir praejus dviems dienoms po vizito(kurio metu suzinojau, kad tikrai nesu nescia) atsirado ir mm smile.gif
Atsakyti
atejau cia su nerimu dideliu,kaip manot ar yra didele tikimybe pastoti,jei nesaugus santykiai buvo 6 ciklo diena,paskutine mm diena,mano ciklas mazdaug 30 dienu,tai pagal toki skaiciavima netureciau pastoti,beje isgeriau porstinor,bet tik po 36 val.Cia paskaicius matau,kad net isgerus ju pastoja merginos,siaubas kaip dabar pergyvenu,o testa darytis ankstoka,mm irgi ne tuoj turetu prasideti,isprotesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 03 13, 01:33)
atejau cia su nerimu dideliu,kaip manot ar yra didele tikimybe pastoti,jei nesaugus santykiai buvo 6 ciklo diena,paskutine mm diena,mano ciklas mazdaug 30 dienu,tai pagal toki skaiciavima netureciau pastoti,beje isgeriau porstinor,bet tik po 36 val.Cia paskaicius matau,kad net isgerus ju pastoja merginos,siaubas kaip dabar pergyvenu,o testa darytis ankstoka,mm irgi ne tuoj turetu prasideti,isprotesiu  unsure.gif

hmm.. jei paskutine mm diena buvo, tai neturetum pastoti, o as irgi geriau postinor ir zinok , jie man padejo.. ax.gif zinau kokia savijauta kamuoja dbr, bet gal siek tiek nurimk, o man kraujavimas po postinor prasidejo po geros savaites ar daugiau, tai dbr palauk bet savaitele.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 03 13, 11:21)
hmm.. jei paskutine mm diena buvo, tai neturetum pastoti, o as irgi geriau postinor ir zinok , jie man padejo..  ax.gif  zinau kokia savijauta kamuoja dbr, bet gal siek tiek nurimk, o man kraujavimas po postinor prasidejo po geros savaites ar daugiau, tai dbr palauk bet savaitele..  g.gif

na,palauksiu kokia savaitele ir pasidarysiu testa,nes siaip mmm turetu buti veliau,o testas po 2 sav jau turetu tikrai patikimas buti
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 03 13, 00:33)
atejau cia su nerimu dideliu,kaip manot ar yra didele tikimybe pastoti,jei nesaugus santykiai buvo 6 ciklo diena,paskutine mm diena,mano ciklas mazdaug 30 dienu,tai pagal toki skaiciavima netureciau pastoti,beje isgeriau porstinor,bet tik po 36 val.Cia paskaicius matau,kad net isgerus ju pastoja merginos,siaubas kaip dabar pergyvenu,o testa darytis ankstoka,mm irgi ne tuoj turetu prasideti,isprotesiu  unsure.gif

Sveikos, na su Postinoru siulyciau nejuokauti... Nes as isgeriau postinor abi tabletes po 8 valandu nuo nesaugaus lytinio akto... ir jau 3 savaite laukiuosi blink.gif ... is pradziu negalejau patiketi kaip taip galejo ivykti, nes juk isgeriau per pirmasias 12 valandu,. kuomet veiksmingumas 95%. Taciau buvo likusios kelios dienos iki menesiniu ir gydytojas pasake, kad antroje ciklo puseje kai yra ivykusi ovuliacija tai postinoras niekuo nebepadeda... Tai vat, o si informacija niekur nera skelbiama... testas nestuma parode po 10 dienu. Bet jei tau 6 ciklo diena tj gal nieko ir nebus... taciau, pasak gydytojo, tikimybe visuomet yra... jei po kokiu 10 dienu neprasides menstruacijos tada pasidaryk kraujo tyrima, jis parodo net keliu dienu nestuma.
Atsakyti
QUOTE(orchide_a @ 2011 03 13, 21:45)
Sveikos, na su Postinoru siulyciau nejuokauti... Nes as isgeriau postinor abi tabletes po 8 valandu nuo nesaugaus lytinio akto... ir jau 3 savaite laukiuosi  blink.gif ... is pradziu negalejau patiketi kaip taip galejo ivykti, nes juk isgeriau per pirmasias 12 valandu,. kuomet veiksmingumas 95%. Taciau buvo likusios kelios dienos iki menesiniu ir gydytojas pasake, kad antroje ciklo puseje kai yra ivykusi ovuliacija tai postinoras niekuo nebepadeda... Tai vat, o si informacija niekur nera skelbiama... testas nestuma parode po 10 dienu. Bet jei tau 6 ciklo diena tj gal nieko ir nebus... taciau, pasak gydytojo, tikimybe visuomet yra... jei po kokiu 10 dienu neprasides menstruacijos tada pasidaryk kraujo tyrima, jis parodo net keliu dienu nestuma.

mmm prasidejo 4 diena po ju isgerimo,bet taip gausiai,kad net baisu ir pajudeti,o beje tik pries 6 dienas pirmosios baigesi,tai issireguliavo viskas ziauriai pas mane,ojj nenoriu as apie jas daugiau ne pagalvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 03 13, 11:38)
na,palauksiu kokia savaitele ir pasidarysiu testa,nes siaip mmm turetu buti veliau,o testas po 2 sav jau turetu tikrai patikimas buti

testas rodo nestuma po 2sav nuo pastojimo, o ne nuo lytiniu santykiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 03 14, 23:11)
testas rodo nestuma po 2sav nuo pastojimo, o ne nuo lytiniu santykiu  ax.gif

nu nezinau... as pastojau jau pirma diena pagal visus tyrimu rezultatus g.gif
Atsakyti
QUOTE(orchide_a @ 2011 03 14, 23:19)
nu nezinau... as pastojau jau pirma diena pagal visus tyrimu rezultatus  g.gif

na ir? Jei mylejotes O diena, tai ta diena ir pastojote, bet galejot myletis 5d iki O, bet pastotumet visvien O diena.
Atsakyti
sveikos,
kaip manot, ar didele tikimybe pastoti, jeigu turejau lytiniu santykiu 9 ciklo diena (dazniausiai taikom nutraukta akta, bet maniskis pasisiukslino sikart...), o menesines truko 5 dienas, nors dar 6 ir 7 diena siek tiek tepliojo rusvomis isskyromis. Mano ciklas buna 30-31 diena, reguliarus. Susisiekiau su gine, tai pasiule postinor isgert... nors isgeriau po tik po 73 val...
nestumo testai uzpirkti... beliko laukti... as esu pries kontraceptikus ir visus tuos postinorus, tai zliumbiau, kad turejau jas gert... ka padarysi. verysad.gif
Atsakyti