Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(Kaštanka @ 2011 01 13, 14:34)
man idomu ar yra pastojusiu su postinoru?

Mano pusseserė pastojo. nors gėrė dvi tabletes, kaip ir pridera. Aš gerdavau tik vieną.. ir nieko.. dabar jau gerčiau dvi ir žegnočiau turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 13, 15:07)
Mano pusseserė pastojo. nors gėrė dvi tabletes, kaip ir pridera. Aš gerdavau tik vieną.. ir nieko.. dabar jau gerčiau dvi ir žegnočiau turbūt  lotuliukas.gif

reiskias jei lemta,tai... doh.gif o sveikas kudikis?
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 01 13, 14:34)
man idomu ar yra pastojusiu su postinoru?

as anglijoj gyvenu, pirkau angliska postinora, levonelle vadinasi. bet isgeriau praejus tik 36 valandoms nes pasiunciau sugyventini, o jam nepardave ir uzsidare vaistine. teko eiti kita diena ryte paciai.

pazystu kas pastojo su postinoru. neramu dabar.

Yra, yra biggrin.gif . Išgėriau iškart dozę, po maždaug 12 h dozę pakartojau. Po antros žiauriai pykino, bet mėnesinių sulaukiau po... pusantrų metų biggrin.gif . Įsikabinęs gerai vaikelis buvo. Tiesa, jau buvom gerą pusmetį susituokę, bet vis tiek šokas, sugriuvę planai, baimė, etc. Nors šiandien atrodo, kad vaikas atėjo pačiu geriausiu metu, nes dabar juolab neplanuočiau atžalų...
Atsakyti
na jei butu pirmas tai ir as pasilikciau. bet kad as jau viena turiu, o su vyru santykiai... tokie,kad baisu planuot kazka. nu ka, lauksiu dabar.vistiek testa dar anksti daryt. tik krutine kazko skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 14 sausio 2011 - 01:32
Krūtinės skausmas gali būti ir pms požymis, neverta nerimaut dar.
Atsakyti
QUOTE(Sauluciuxs @ 2010 12 01, 23:00)
Jo.. va dabar perskaičius iškart prisimenu kolegės istoriją..ji ir išgėrė..tik ryte, o ne iš kart..o dabar ji jau turi dukrytę smile.gif

sveikos 4u.gif noreciau pasidalinti savo patirtimi wink.gif tai ivyko beveik pries tris metus,plyso prezervatyvas ir per 72 valandas isgeriau postinoro,gal po 12 valandu,tiksliai nepamenu ir ka jus manot? pastojau...buvo sokas,vaikelis butu buves tikrai ne laiku,todel su draugu nusprendem daryt aborta ...Poto beveik du metus geriau kontraceptines(mercilona),bet teko nustoti jas gerti del fibroadenomos krutyje,dabar naudojames prezervatyvais,poto yra buve pora sykiu,kad plyso prezervatyvas(paskutinis sykis va kaip tik uzvakar),vel teko gerti postinoro,bet jau nepasitikiu as jom 100 % kai man jau buvo taip ivyke.. g.gif gal kam nors yra buve panasi situacija ? kodel pastojau tada iki siol nesuprantu.. g.gif pastociau dabar tai manau jau dziaugsciausi smile.gif
Atsakyti
..sveikutes,
mums irgi atsitiko toks negerumėlis, katik baigiau sirgti (13 d. ) ir su savuoju labai jau norejome pasimyluoti, tai va vakar , taip issiilge vienas kito, mylejomes labai aistringai, su prezervatyvu, viskas buvo gerai, jis iejo i mane su juo, taciau , jau baigdamas (baigia , kad ir su prezervatyvu ne manyje) atsitrauke, ir as "ji" paemiau i ranka, ir tik ciupt ciupt kad "jis" be prezervatyvo, ir tuo metu kaip tik baige.... prezervatyvas nusmuko, taciau abu nesusigaudem kada tai ivyko, kada jis nusmuko, bet as jauciu , kad jam iseinant jis nuslydo.... taciau del atsargumo nupirko, ir va po 10 valandu isgeriau postinor... jau jauciu lyg maustu pilvuka pradeda.... dar paskaicius sia tema, suskaiciavau savo ciklo vaisingiausias dienas, mano ciklas 34 dienos, vaisingiausios 14-20 diena... tai butu karkuz pagal si men vasario 21 d. -26 d. ... tai gal nera ko nerimauti? blush2.gif g.gif
ir kas svarbiausia, gal net be reikalo isgeriau, nes nzn kada jis ten nusmuko...
buvau viena karta gerusi postinor, pries kokius tris metus, viskas baigesi gerai, atsirado kraujavimas po savaites (mm) .
Nors esame susižadėję, vaikučių dar planuose nėra..
kaip manote mergaites, nes negaliu nervas ima, jauciu cia kai baimes pilnos kelnes blaiviai mastyt neina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 02 16, 10:49)
..sveikutes,
mums irgi atsitiko toks negerumėlis, katik baigiau sirgti (13 d. ) ir su savuoju labai jau norejome pasimyluoti, tai va vakar , taip issiilge vienas kito, mylejomes labai aistringai, su prezervatyvu, viskas buvo gerai, jis iejo i mane su juo, taciau , jau baigdamas (baigia , kad ir su prezervatyvu ne manyje) atsitrauke, ir as "ji" paemiau i ranka, ir tik ciupt ciupt kad "jis" be prezervatyvo, ir tuo metu kaip tik baige.... prezervatyvas nusmuko, taciau abu nesusigaudem kada tai ivyko, kada jis nusmuko, bet as jauciu , kad jam iseinant jis nuslydo.... taciau del atsargumo nupirko, ir va po 10 valandu isgeriau postinor... jau jauciu lyg maustu pilvuka pradeda.... dar paskaicius sia tema, suskaiciavau savo ciklo vaisingiausias dienas, mano ciklas 34 dienos, vaisingiausios 14-20 diena... tai butu karkuz pagal si men vasario 21 d. -26 d. ... tai gal nera ko nerimauti?  blush2.gif  g.gif 
ir kas svarbiausia, gal net be reikalo isgeriau, nes nzn kada jis ten nusmuko...
buvau viena karta gerusi postinor, pries kokius tris metus, viskas baigesi gerai, atsirado kraujavimas po savaites (mm) .
Nors esame susižadėję, vaikučių dar planuose nėra..
kaip manote mergaites, nes negaliu nervas ima, jauciu cia kai baimes pilnos kelnes blaiviai mastyt neina  unsure.gif

Na as manau,kad tu nerimauti neturetum smile.gif kaip suprantu jis baige tavo rankose smile.gif o kad pries tai jis nusmuko tai nieko:) jei as teisingai suprantu ka tu norejai pasakyti tai net ir Postinor nebutinai reikejo gerti,bet isgerei tai dabar tikrai turetum buti rami smile.gif pastot nepastosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agane24 @ 2011 02 20, 20:52)
Na as manau,kad tu nerimauti neturetum smile.gif kaip suprantu jis baige tavo rankose smile.gif o kad pries tai jis nusmuko tai nieko:) jei as teisingai suprantu ka tu norejai pasakyti tai net ir Postinor nebutinai reikejo gerti,bet isgerei tai dabar tikrai turetum buti rami smile.gif pastot nepastosi smile.gif

taip gerai supranti, taip ir buvo, kad ant rankutes baige.. ir siaip jauciu isgastis cia daug ka padare... blush2.gif
poveikio postinoro jokio nepajauciau... lauksim dbr menesiniu issisiepe 4u.gif g.gif unsure.gif
vistiek nerimas yra kazkoks.... unsure.gif
aciu uz nuomone ir tirkai bandysiu but rami ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 02 20, 21:13)
taip gerai supranti, taip ir buvo, kad ant rankutes baige.. ir siaip jauciu isgastis cia daug ka padare...  blush2.gif
poveikio postinoro jokio nepajauciau... lauksim dbr menesiniu issisiepe 4u.gif  g.gif  unsure.gif 
vistiek nerimas yra kazkoks....  unsure.gif
aciu uz nuomone ir tirkai bandysiu but rami  ax.gif  blush2.gif

Nera uz ka 4u.gif suprantu 4u.gif kadangi as kazkada buvau pastojusi ir po postinor tai paciai neramu budavo,nes poto kart dar pora kart teko jas gerti smile.gif bet viskas gerai,va paskutini karta kai geriau tai po keliu dienu ligtai ir susirgau smile.gif bet kai kurios merginos buna ir nesulaukia meseniniu po keliu dienu,o tik po menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agane24 @ 2011 02 22, 23:59)
Nera uz ka  4u.gif  suprantu  4u.gif  kadangi as kazkada buvau pastojusi ir po postinor tai paciai neramu budavo,nes poto kart dar pora kart teko jas gerti  smile.gif  bet viskas gerai,va paskutini karta kai geriau tai po keliu dienu ligtai ir susirgau  smile.gif  bet kai kurios merginos buna ir nesulaukia meseniniu po keliu dienu,o tik po menesio  smile.gif

as sulaukiau po 12 dienu thumbup.gif 4u.gif viskas gerai jau rami kaip belgas... bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
as po nelaimingo atsitikimo sugeriau 2 postinor tabletes, o po to susirgau bakterine vaginoze, geriau antibiotikus, ir gydziausi ilgai, kiek skaiciau info tai nesusije, bet antra karta postinor gerti bijociau.
Atsakyti