..sveikutes,
mums irgi atsitiko toks negerumėlis, katik baigiau sirgti (13 d. ) ir su savuoju labai jau norejome pasimyluoti, tai va vakar , taip issiilge vienas kito, mylejomes labai aistringai, su prezervatyvu, viskas buvo gerai, jis iejo i mane su juo, taciau , jau baigdamas (baigia , kad ir su prezervatyvu ne manyje) atsitrauke, ir as "ji" paemiau i ranka, ir tik ciupt ciupt kad "jis" be prezervatyvo, ir tuo metu kaip tik baige.... prezervatyvas nusmuko, taciau abu nesusigaudem kada tai ivyko, kada jis nusmuko, bet as jauciu , kad jam iseinant jis nuslydo.... taciau del atsargumo nupirko, ir va po 10 valandu isgeriau postinor... jau jauciu lyg maustu pilvuka pradeda.... dar paskaicius sia tema, suskaiciavau savo ciklo vaisingiausias dienas, mano ciklas 34 dienos, vaisingiausios 14-20 diena... tai butu karkuz pagal si men vasario 21 d. -26 d. ... tai gal nera ko nerimauti?
ir kas svarbiausia, gal net be reikalo isgeriau, nes nzn kada jis ten nusmuko...
buvau viena karta gerusi postinor, pries kokius tris metus, viskas baigesi gerai, atsirado kraujavimas po savaites (mm) .
Nors esame susižadėję, vaikučių dar planuose nėra..
kaip manote mergaites, nes negaliu nervas ima, jauciu cia kai baimes pilnos kelnes blaiviai mastyt neina
-->
/4u.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='4u.gif' /> d_of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>
o kad pries tai jis nusmuko tai nieko:) jei as teisingai suprantu ka tu norejai pasakyti tai net ir Postinor nebutinai reikejo gerti,bet isgerei tai dabar tikrai turetum buti rami