QUOTE(Kerli @ 2010 11 06, 16:42)
Sveikos,
Taip nutiko, kad prieš savaitę mylintis plyšo prezervatyvas, išgėriau postinor. Šiandien vėl plyšo ir teko vėl gerti. Išgėriau vieną tabletę. Kažkur po valandos nuo išgėrimo prasidėjo mm. Ar reikia gerti antrą tabletę?
Na niekaip nesuprantu kaip jus ten duodates jei tiek plysta
p.s. nebereikia. Kadangi kraujavimas prasidejo taip greitai, buvo Jusu menstruaciju laikas? Nes siaip arba prasideda iprastinis kraujavimas (bent mazdaug nuolatiniu metu) arba kraujavimas, sukeltas per didelio hormonu kiekio (taip pat ir mikro-persileidimas). Arba jokio kraujavimo, zinoma, ko vaisiu buciuotumet po 9 men.
Papildyta:
QUOTE(987654321 @ 2010 11 17, 15:02)
Sveikutės. Pavartojau postinor praėjus 48val. Po 5 dienų prasidėjo kraujavimas, jis buvo savaitę. Tada pasikonsultavau su ginekologe, ji sakė, kad tikriausiai suveikė, mėnesinės prasidės po 28-30 dienų ir tai bus mano naujas mėnesinių laikas. Gyevnau baimėj, pasidariau 3 testus, visi neigiami. Ir ką jūs sau manot? Vakar buvo 29-ta diena ir štai, susirgau
Ech, kaip manot, padėjo man postinor?
Zinau, kad mane pacia nervintu tokios kalbos, bet negi taip baisu yra pastoti, kad, lyg ir normalioj situacijoj, vis tiek ieskot priekabiu (ir postinor, ir ginekologe, ir menstruacijos)? Tikriausiai po kiekvienu lytiniu santykiu menstruaciju laukiate su baime. Pagalvokit ir apie savo sveikatele