Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(Kerli @ 2010 11 06, 16:42)
Sveikos,

Taip nutiko, kad prieš savaitę mylintis plyšo prezervatyvas, išgėriau postinor. Šiandien vėl plyšo ir teko vėl gerti. Išgėriau vieną tabletę. Kažkur po valandos nuo išgėrimo prasidėjo mm. Ar reikia gerti antrą tabletę?  unsure.gif

Kokie prezervatyvai buvo ir kaip mylejotes jei jie plysta lotuliukas.gif ???
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 09, 13:51)
Kokie prezervatyvai buvo ir kaip mylejotes jei jie plysta  lotuliukas.gif ???

jei prezervatyvai dažnai plyšta, tai gal reikėtų apie patikimesnę apsaugą pagalvoti, nes nuolatinis postinor gėrimas, tikrai nėra gerai
Atsakyti
Sveikutės. Pavartojau postinor praėjus 48val. Po 5 dienų prasidėjo kraujavimas, jis buvo savaitę. Tada pasikonsultavau su ginekologe, ji sakė, kad tikriausiai suveikė, mėnesinės prasidės po 28-30 dienų ir tai bus mano naujas mėnesinių laikas. Gyevnau baimėj, pasidariau 3 testus, visi neigiami. Ir ką jūs sau manot? Vakar buvo 29-ta diena ir štai, susirgau thumbup.gif Ech, kaip manot, padėjo man postinor? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerli @ 2010 11 06, 16:42)
Sveikos,

Taip nutiko, kad prieš savaitę mylintis plyšo prezervatyvas, išgėriau postinor. Šiandien vėl plyšo ir teko vėl gerti. Išgėriau vieną tabletę. Kažkur po valandos nuo išgėrimo prasidėjo mm. Ar reikia gerti antrą tabletę?  unsure.gif

Na niekaip nesuprantu kaip jus ten duodates jei tiek plysta g.gif doh.gif lotuliukas.gif
p.s. nebereikia. Kadangi kraujavimas prasidejo taip greitai, buvo Jusu menstruaciju laikas? Nes siaip arba prasideda iprastinis kraujavimas (bent mazdaug nuolatiniu metu) arba kraujavimas, sukeltas per didelio hormonu kiekio (taip pat ir mikro-persileidimas). Arba jokio kraujavimo, zinoma, ko vaisiu buciuotumet po 9 men.
Papildyta:
QUOTE(987654321 @ 2010 11 17, 15:02)
Sveikutės. Pavartojau postinor praėjus 48val. Po 5 dienų prasidėjo kraujavimas, jis buvo savaitę. Tada pasikonsultavau su ginekologe, ji sakė, kad tikriausiai suveikė, mėnesinės prasidės po 28-30 dienų ir tai bus mano naujas mėnesinių laikas. Gyevnau baimėj, pasidariau 3 testus, visi neigiami. Ir ką jūs sau manot? Vakar buvo 29-ta diena ir štai, susirgau  thumbup.gif  Ech, kaip manot, padėjo man postinor?  4u.gif

Zinau, kad mane pacia nervintu tokios kalbos, bet negi taip baisu yra pastoti, kad, lyg ir normalioj situacijoj, vis tiek ieskot priekabiu (ir postinor, ir ginekologe, ir menstruacijos)? Tikriausiai po kiekvienu lytiniu santykiu menstruaciju laukiate su baime. Pagalvokit ir apie savo sveikatele 4u.gif
Atsakyti
vakar isgeriau extrine tablete... prezervatyvas plyso tad iskart su draugu nuejome i vaistine.. tablete isgeriau mazdaug po valandos.. tikiuosi kad suveiks, o gal jos net ir nereikejo nes mes niekada nebaigiame viduje net ir su preservatyvu.. taciau niekam nepaslaptis kad pries baigaint kartais issikiria siektiek spermos lytinio akto metu.. tad tikimybe yra... Beda ta kad siuo metu as nelietuvoje ir nevelnio nesuprantu kas parasyta tame vaistu lapelyje, tad nezinau ir ko man dar laukti... skaiciau internete, bet visdelto noreciau kad papasakotumete kas buna po to... ? praejo apie 18 valandu kolkas nejauciu nieko...
Atsakyti
vakar isgeriau extrinę kontracepsijos tabletę... prezervatyvas plyšo tad iškart su draugu nuejome i vaistinę.. tabletę išgeriau maždaug po valandos.. tikiuosi kad suveiks, o gal jos net ir nereikejo nes mes niekada nebaigiame viduje net ir su preservatyvu.. tačiau niekam nepaslaptis kad pries baigaint kartais issikiria siektiek spermos lytinio akto metu.. tad tikimybe yra... Beda ta kad šiuo metu as nelietuvoje ir nevelnio nesuprantu kas parasyta tame vaistų lapelyje, tad nežinau ir ko man dar laukti... skaičiau internete, bet visdelto norečiau kad papasakotumete kas buna po to... ? praejo apie 40 valandu kolkas nejauciu nieko, ir jokiu pokyciu nematau. Kaip jautėtės jus? gal išgerti antra kol nevelu (ten ne postinor, pakuotėje buvo viena)
Atsakyti
Aš manau, kad jum pastot nebuvo šansų, ypač jei suplyšo eigoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva100 @ 2009 01 25, 02:39)
Lapkričio 22 turėjau nelabai saugių santykių, buvo prezervatyvas, bet po to jis smuktelėjo, taip ir nežinau pateko ten ko, ar ne. Baisiausia, kad buvo pačios vaisingiausios dienos, pagal kalendoriuką ovuliacija turėjo būt lapkr.21 dieną, dėl visa ko išgėriau Postinoro, bet po 13val, nes pas mus nėra naktinių vaistinių. Kartais jaučiu ovuliaciją ir spėju, kad tąkart ji buvo lapkr.24 dieną. Mėnesinių sulaukiau po poros savaičių, laiku ir įprastinių. Bet antrosios vėluoja, jau 3 savaites... baisu ir testą pirkt, nes vaikučiui dabar tikrai ne pats tinkamiausias metas  verysad.gif  Kažin, kokia tikimybė, kad pastojau  g.gif  Tiesa, paskutiniu metu nemažai stresų patiriu, mokslai ir asmeninės bėdos, prieš kelis mėnesius mėnesinės irgi vėlavo 2 savaites. Kažkada esu gėrus Postinor, tai mėnesinių laukt teko 2 mėnesius,bet iki tol nebuvo jokio kraujavimo. Ech, bet gal viskas gerai bus  verysad.gif  jau nusipirkau testą  verysad.gif

Jo.. va dabar perskaičius iškart prisimenu kolegės istoriją..ji ir išgėrė..tik ryte, o ne iš kart..o dabar ji jau turi dukrytę smile.gif
Atsakyti
Praėjus pusvalandžiui po nesaugių lytinių santykių išgėriau Postinor-2.
Keisčiausia yra tai, kad neprasidėjo iššauktos mėnesinės, o antrą dieną jaučiau lengvą pykinimą. Mėnesinės turėtų prasidėti po savaitės, ciklinių išskryrų, be jokių pakitimų - pasirodo. Kaip manote, apsauga bus veiksminga, ar ne? blink.gif
Atsakyti
Kažkada turėdavau to "postinoro", ir yra tekę jo vartot po "avarijų" su prezervatyvais. Bet jau kokia 10 metų nepirkau, o gal sakau reikėtų turėti "jeiguką" ax.gif taigi kokia dabar situacija- ar jo galima nusipirkti laisvai be receptų? Kažkas man kažkada porino aceit postinoro aplamai i Lietuvą nebeatveža.. kaip ten yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 10, 23:09)
Kažkada turėdavau to "postinoro", ir yra tekę jo vartot po "avarijų" su prezervatyvais. Bet jau kokia 10 metų nepirkau, o gal sakau reikėtų turėti "jeiguką"  ax.gif  taigi kokia dabar situacija- ar jo galima nusipirkti laisvai be receptų? Kažkas man kažkada porino aceit postinoro aplamai i Lietuvą nebeatveža..  kaip ten yra?  g.gif

siandien pirkau as be recepto ;-)
Atsakyti
man idomu ar yra pastojusiu su postinoru?

as anglijoj gyvenu, pirkau angliska postinora, levonelle vadinasi. bet isgeriau praejus tik 36 valandoms nes pasiunciau sugyventini, o jam nepardave ir uzsidare vaistine. teko eiti kita diena ryte paciai.

pazystu kas pastojo su postinoru. neramu dabar.
Atsakyti