QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 06 14, 16:00)
Pastabėlė. Apvaisintai zigotai, t.y. jau realiai pradėtai naujai gyvybei, stabdant jai galimybę toliau vystytis. Nes neįvykus apvaisinimui, niekas gimdoje įsitvirtinėt nepuola. Tiesa, nebūtinai neleidžia, bet bando tam sutrukdyti. Gal kam tai ir nereikšminga "detalė", bet gal kam esminė.
Aš gyvenu ultra katalikiškoje šalyje (ne Lietuvoje), tad visos šios detalės katalikams gydytojams ir vaistininkams yra labai reikšmingos.
Kur aš gyvenu, Postinor parduodamas tik su receptu.Deja, moterims labai sunku surasti gydytoją, kuris išrašytų Postinor, beveik visi gydytojai yra "pro life".Tas pats ir su vaistininkas.Net jei turi Postinor receptą, tenka palakstyti po vaistines, kol surasi vaistininką, kuris teiksis parduoti Postinor.Na man neteko patirti tokios patirties, bet tenka apie tai skaityti straipsnius.Tad labai palengvėjo, kai čia perskaičiau, kad Postinor Lietuvoje parduodamas be recepto.Kai grįšiu į Lietuvą, tai būtinai nuspirksiu Postinor extra atvejui, kad neduok dieve netektų man patirti "pro life" gydytojų ir vaistininkų pasityčiojimų.