Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(Egle987 @ 2013 01 12, 15:12)
Sveikos visos, ištiko bėda. Mylėjomės su vaikinu vidurnaktį iš sausio 7 į 8, deja, plyšo prezervatyvas jam baigiant. Sausio 8 ryte (apie 8:20~) išgėriau dvi Postinor-2 tabletes, netrukus po jų išgėrimo maudė pilvą, jaučiau silpnumą iki pat vakaro. Kitą dieną jau lyg viskas gerai buvo su savijauta. Paskutinių mmm pradžia buvo gruodžio 21 dieną, bijau, ar tik nebuvo mano vaisingos dienos tuo metu? Ir dar iki dabar (sausio 12) nesimato jokio kraujavimo, sukelto postinor. Kaip manote, ką reiktų daryti/manyti?

pasidaryt testą smile.gif o dienos greičiausiai buvo nevaisingos,jei jūsų ciklas yra reguliarus ir kas 28d
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 01 12, 16:04)
pasidaryt testą smile.gif o dienos greičiausiai buvo nevaisingos,jei jūsų ciklas yra reguliarus  ir kas 28d

Na į vakarą lyg atsirado toks truputį jausmas kaip prieš mėnesines, silpnas pilvo maudimas ir padidėjusi krūtinė, bet galbūt ir klystu. Spėju belieka tikėtis, kad viskas bus gerai...
Atsakyti
Sveikos,

Mylejausi is vasario 14 d. i 15 d. MM susirgau sausio 29 d. Ryte isgeriau postinor 2 (abi tabletes). 12 valandu nebuvo praeje. Kokia tikimybe, kad galiu buti nescia? Jei tomis dienomis pagal skaiciuokle, ovuliacijos diena..

Aciu! unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Besimylint nutiko beda, po 16 val išgėriau postinor. Nebuvo jokio šalutinio poveikio, MM prasidėjo laiku. Tačiau antrosios MM vėluoja keletą dienų. Ar galėjau pastoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte1 @ 2013 02 22, 22:45)
Sveikos.
Besimylint nutiko beda, po 16 val išgėriau postinor. Nebuvo jokio šalutinio poveikio, MM prasidėjo laiku. Tačiau antrosios MM vėluoja keletą dienų. Ar galėjau pastoti?  4u.gif

ne
Atsakyti
Ačiū Vitulka už atsakymą smile.gif
Ar nuo Postinor gali vėluoti antros MM? Kada galiu tikėtis jų sulaukti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eira* @ 2013 02 16, 14:09)
Sveikos,

Mylejausi is vasario 14 d. i 15 d. MM susirgau sausio 29 d. Ryte isgeriau postinor 2 (abi tabletes).  12 valandu nebuvo praeje. Kokia tikimybe, kad galiu buti nescia? Jei tomis dienomis pagal skaiciuokle, ovuliacijos diena..

Aciu! unsure.gif

Labas,atleiskit kad rasau cia,bet noriu pasieteirauti ar testas teigiamas?smile.gif Pas mane lygiai tokia pati situacija ir dienos sutampa?Atrasykit i A>Z
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute7: 26 vasario 2013 - 14:33
Kokį dešimt metų nevartojau, tai nežinau, ar skubios kontracepcijos tabletės irgi parduodamos tik su receptu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 10 17, 09:16)
neleidžia zigotai įsitvirtinti gimdoje...

Pastabėlė. Apvaisintai zigotai, t.y. jau realiai pradėtai naujai gyvybei, stabdant jai galimybę toliau vystytis. Nes neįvykus apvaisinimui, niekas gimdoje įsitvirtinėt nepuola. Tiesa, nebūtinai neleidžia, bet bando tam sutrukdyti. Gal kam tai ir nereikšminga "detalė", bet gal kam esminė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 14 birželio 2013 - 16:06
QUOTE(indica @ 2013 06 14, 11:58)
Kokį dešimt metų nevartojau, tai nežinau, ar skubios kontracepcijos tabletės irgi parduodamos tik su receptu? g.gif

ne, nes kol prieitumėt pas gydytoją iki to recepto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ir as pas jus atlekiau.. o mano istorija tokia: birzelio pabaigoje man paskyre gydytoja KT YAsmine, pradejus man jas erti, po 4 dienu prasidejo alergija vidine, pradejo darytis sunku kvepuoti, ir t.t tad apsilankius pas daktare liepe skubiai nutraukti, po keliu dienu susirgau..liepos 6 d akto metu plyso prezervatyvas, tad back up`ui isgeriau postinor, po apytiksliai 5 dienu susirgau,didiziausia durnyste, bet baigus sirgti, man vel nutiko tokia pat situacija su prezervatyvu, labai nenoriu neplanuoto nestumo, as pasirinkau kelia, vel isgerti tablete, tai buvo liepos 17, ir po to vel susirgau apytiksliai 4 - 5 dienu begyje.. Aisku viskas kaip ir butu buve na dar pateisinama, padariau zala organizmui, bet norejau but tikra, kad nebus netiketo nestumo, kuri vistiek pasirinkciau nutraukti..31d liepos man nutiko vel beda, tiesiog jau nebepasitikedama draugu, nes tvirtino esa tikrai nk nebuvo ir t.t isgeriau 3 karta P2 doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif laukiu, kas dabar bus, tureciau susirgti, jokiu pasaliniu simptomu nera, tik maudzia pilva kartais, po 10d pasidarysiu NT, su draugu tuo jau viskas over, tad man tikrai nereikia jokiu neplanuotu vaiku, nes siai dienai as turiu tik viena vaika o kitiems mano planuose nera vietos, ir nebus artimiausius 10 metu..
Tik nerekit, ir nebarkite, tiesiog tai buo toks mano ejimas, as net nezinau kaip sussekt vaizingas ir nevaisingas dienas, kadangi tas ciklas ishsiderines, bet tikiuosi viskas bus gerai.. noriu jusu nuomones
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2013 08 03, 13:26)
Sveikos merginos, ir as pas jus atlekiau.. o mano istorija tokia: birzelio pabaigoje man paskyre gydytoja KT YAsmine, pradejus man jas erti, po 4 dienu prasidejo alergija vidine, pradejo darytis sunku kvepuoti, ir t.t tad apsilankius pas daktare liepe skubiai nutraukti, po keliu dienu susirgau..liepos 6 d akto metu plyso prezervatyvas, tad back up`ui isgeriau postinor, po apytiksliai 5 dienu susirgau,didiziausia durnyste, bet baigus sirgti, man vel nutiko tokia pat situacija su prezervatyvu, labai nenoriu neplanuoto nestumo, as pasirinkau kelia, vel isgerti tablete, tai buvo liepos 17, ir po to  vel susirgau apytiksliai 4 - 5 dienu begyje.. Aisku viskas kaip ir butu buve na dar pateisinama, padariau zala organizmui, bet norejau but tikra, kad nebus netiketo nestumo, kuri vistiek pasirinkciau nutraukti..31d liepos man nutiko vel beda, tiesiog jau nebepasitikedama draugu, nes tvirtino esa tikrai nk nebuvo ir t.t isgeriau 3 karta P2 doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif laukiu, kas dabar bus, tureciau susirgti, jokiu pasaliniu simptomu nera, tik maudzia pilva kartais, po 10d pasidarysiu NT, su draugu tuo jau viskas over, tad man tikrai nereikia jokiu neplanuotu vaiku, nes siai dienai as turiu tik viena vaika o kitiems mano planuose nera vietos, ir nebus artimiausius 10 metu..
Tik nerekit, ir nebarkite, tiesiog tai buo toks mano ejimas, as net nezinau kaip sussekt vaizingas ir nevaisingas dienas, kadangi tas ciklas ishsiderines, bet tikiuosi viskas bus gerai.. noriu jusu nuomones

Atsiprašau, smalsumo genama paklausiu: kokie čia prezervatyvai TOKIE nekokybiški, kad plyšta taip dažnai doh.gif doh.gif
Atsakyti