Sveikos merginos, ir as pas jus atlekiau.. o mano istorija tokia: birzelio pabaigoje man paskyre gydytoja KT YAsmine, pradejus man jas erti, po 4 dienu prasidejo alergija vidine, pradejo darytis sunku kvepuoti, ir t.t tad apsilankius pas daktare liepe skubiai nutraukti, po keliu dienu susirgau..liepos 6 d akto metu plyso prezervatyvas, tad back up`ui isgeriau postinor, po apytiksliai 5 dienu susirgau,didiziausia durnyste, bet baigus sirgti, man vel nutiko tokia pat situacija su prezervatyvu, labai nenoriu neplanuoto nestumo, as pasirinkau kelia, vel isgerti tablete, tai buvo liepos 17, ir po to vel susirgau apytiksliai 4 - 5 dienu begyje.. Aisku viskas kaip ir butu buve na dar pateisinama, padariau zala organizmui, bet norejau but tikra, kad nebus netiketo nestumo, kuri vistiek pasirinkciau nutraukti..31d liepos man nutiko vel beda, tiesiog jau nebepasitikedama draugu, nes tvirtino esa tikrai nk nebuvo ir t.t isgeriau 3 karta P2
laukiu, kas dabar bus, tureciau susirgti, jokiu pasaliniu simptomu nera, tik maudzia pilva kartais, po 10d pasidarysiu NT, su draugu tuo jau viskas over, tad man tikrai nereikia jokiu neplanuotu vaiku, nes siai dienai as turiu tik viena vaika o kitiems mano planuose nera vietos, ir nebus artimiausius 10 metu..
Tik nerekit, ir nebarkite, tiesiog tai buo toks mano ejimas, as net nezinau kaip sussekt vaizingas ir nevaisingas dienas, kadangi tas ciklas ishsiderines, bet tikiuosi viskas bus gerai.. noriu jusu nuomones