Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(Vitulka @ 2012 10 04, 12:46)
kraujuot turėtumėt pradėt po kelių dienų, kai išgėrėt tabletą, gali maust pilvą. Paskaitykit vaisto anotaciją apie pašalinius požymius.
po 10 dienų galite pasidaryt testą  smile.gif

perskaiciau visa. smile.gif pilva tai skaudejo pora dienu labai,na ne visa laika,atsistojaint,einant i tualeta budavo ne kas,o visa kita laika buvo tik maudimas.siandiena skauda apacia kairio sono.bet cia kaip supratau vaisto pasalinis poveikis.bet kraujavimo jokio,net jokiu tepliojimo,nors po isgerimo jau trecia diena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 04, 12:46)
kraujuot turėtumėt pradėt po kelių dienų, kai išgėrėt tabletą, gali maust pilvą. Paskaitykit vaisto anotaciją apie pašalinius požymius.
po 10 dienų galite pasidaryt testą  smile.gif

Ar taisykle kad BUTINAI tureciau pradeti kraujuoti per kelias dienas po tabletes isgerimo??? g.gif tikrai esu pasimetus... verysad.gif
Atsakyti
nea, nebūtinai, čia buvo istorijų, kad nekraujavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliukeee23 @ 2012 10 05, 09:19)
Ar taisykle kad BUTINAI tureciau pradeti kraujuoti per kelias dienas po tabletes isgerimo??? g.gif  tikrai esu pasimetus...  verysad.gif

tikrai nebūtinai... man tą brudą teko gerti du kartus, abu kartus MMM atėjo normaliai, tada kai ir turėjo... visai nebūtinai turite pradėti kraujuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 10 08, 14:50)
tikrai nebūtinai... man tą brudą teko gerti du kartus, abu kartus MMM atėjo normaliai, tada kai ir turėjo... visai nebūtinai turite pradėti kraujuoti smile.gif

aciu uz atsakymus... smile.gif nes tikrai jau panikuoju,jokiu tepliojimu,jokio kraujavimo,nieko isskyrus kartais pamaudzia nugara ir pilva.o kada sekancios menesines turetu buti net neturiu zalio supratimo... doh.gif verysad.gif na bandysiu po 10 dienu darytis testa,ir darysiuos iki tol kol nesusirgsiu biggrin.gif aisku jei jie bus neigiami. biggrin.gif to ir tikiuosi.
Atsakyti
Sveikos, mielosios...

Tikrai zinau, kad apie Postinor prirasyta begale temu, BET niekur nerandu mane dominanciu atsakymu...

Labai tikiuosi Jusu visu pagalbos...

Spalio 9 plyso prezervatyvas.. (vaisingu dienu pradzia). Per 1 val. nuo to ivykio isgeriau Postinor 2. jokio pykinimo, nieko.

Kita diena pradejau jausti, kad lyg maudzia pilva, pagal tai, ka jauciau - labai panasu, kad vyko ovuliacija. Iskyros kaip per vaisingas dienas. NEJAUGI POSTINOR NETUREJO SUSTABDYTI ovuliacijos? ?Ir ar vietoj "vaisingu iskyru" neturejau sulaukti budingu nevaisingam ciklo laikotarpiui (balsvos, negausios)?

Pilvas pabuvo pora dienu toks kaip itemptas is vidaus (taip apraso ovuliacija, bet ja jausdavau tik kartasi ir tik keliskart paspazmuodavo, bet jokio tempimo jausmo nebudavo).

Labai prasau atsakyti zinanciu, ar po Postinor 2 isgerimo ciklas gali eiti kaip niekur nieko? Nes anotacijoje juk raso, kad turi visus tuos procesus stabdyti, o pagal mano svijauta - tikrai nepanasu, atrodo, kad organizmas net nereagupja i preparata ir juda naturaliu savo ritmu...
Kaip tycia pries visa ta ivyki buvo jau bveveik du menesiai kaipgeriau nakvisu ri agukerliu alieju - bijau, kad gal del jo organizmas tiek sustiprejo, kad neveikia Postinoras.. niekada neteko anksciau gerti, net paprastu KT nevartoju.

LABAI PRASAU, patarkite, ar be reikalo kraustausi is proto, ar is tiesu mano nuogastavimai gali pasitvirtinti ir Postinas neveikia?

ACIU VISOMS

Atsakyti
Galejai laisvai pastot. Ne visada postinoras su veikia. Yra daug straksinciu pavyzdziu ant Lietuvos.
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasitarti. smile.gif Prieš keletą savaičių su vaikinų nesaugiai pasimylėjome. Jis nejautė, kai baigė, todėl nupirko man tabletėlių Postinor. Išgėriau. Sekančias keletą dienų užeidavo pilvo skausmai, bet mėnesinės neprasidėjo. Na, o dabar jau savaitė, kai jos vėluoja pagal senajį ciklą.
Gal kuriai nors yra šitaip nutikę? smile.gif Nejaučiu , kad manyje vyktų kokios permainos ir pergyventi dėl to nenoriu, mąstau išlaukti visą mėnesį, jei nebus, tai gal tada testuką pirksiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Sandy129 @ 2012 10 17, 09:32)
Sveikos,
noriu pasitarti. smile.gif Prieš keletą savaičių su vaikinų nesaugiai pasimylėjome. Jis nejautė, kai baigė, todėl nupirko man tabletėlių Postinor. Išgėriau. Sekančias keletą dienų užeidavo pilvo skausmai, bet mėnesinės neprasidėjo. Na, o dabar jau savaitė, kai jos vėluoja pagal senajį ciklą.
Gal kuriai nors yra šitaip nutikę? smile.gif Nejaučiu , kad manyje vyktų kokios permainos ir pergyventi dėl to nenoriu, mąstau išlaukti visą mėnesį, jei nebus, tai gal tada testuką pirksiuosi.

jau galite daryti testą smile.gif po 10 dienų, po nesaugaus sekso, jau testas mato nėštumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagalbos-sauksmas @ 2012 10 13, 11:44)
Sveikos, mielosios...

Tikrai zinau, kad apie Postinor prirasyta begale temu, BET niekur nerandu mane dominanciu atsakymu...

Labai tikiuosi Jusu visu pagalbos...

sunku k1 pasakyt... ekstrinė kontracepcija ne tik stabdo ovuliaciją, bet ir apsunkina apvaisinimą, neleidžia zigotai įsitvirtinti gimdoje... net jei iš tikrųjų įvyko ovuliacija, nereiškia, jog pastosite, kita vertus, ten gi didelės hormonų dozės... sunku susivokti gal kas iš tikro organizme vyksta.... bandykit nusiraminti, palaukti bent 10d ir darykite testą... 4u.gif

QUOTE(Sandy129 @ 2012 10 17, 08:32)
Nejaučiu , kad manyje vyktų kokios permainos ir pergyventi dėl to nenoriu, mąstau išlaukti visą mėnesį, jei nebus, tai gal tada testuką pirksiuosi.

tai jau gal dabar testuką pirkit, o ne po mėnesio... vėluoti MM gali ir nuo ekstrinės KT, bet tai laukti daugiau nematau prasmės... Tačiau, jei sakot, kad praėjo pora sav. nuo nesaugaus akto, o mėnesinės vėluoja jau savaitę, tai reiškia, kad mylėjotės likus savaitei iki MMM... Tokiu atvėju dienos neturėjo būt vaisingos... bent jau teoriškai... o jei dar ir postinorą gėrėt, manau tiesiog hormonai išbalansavo organizmo foną..
Atsakyti
Jau antra karta teko 'suvartot' ekstrine siandien doh.gif Pirma karta geriau pries gerus septynis menesius, pasirode turbut visi galimi salutiniai poveikiai ir labai greitai, vos isgerus tablete- nuolatinis maudimas pilvo apacioje,galvos skausmai, isreguliuotas ciklas, tepliojimai kelioms dienoms praejus nuo isgerimo. Si karta isgerus nieko unsure.gif Jau 8 val praejo, as net laukiu kada cia pradesiu prasciau jaustis, o nicnieko nevyksta.. Bandau nusiramint galvodama, kad gal net nebuciau pastojus, nes tik 4 dienos praejo nuo paskutiniu menesiniu pabaigos. O ir sekla nebuvo issiliejus, bet vis tiek pergyvenam, kad tik kokia avarija su sekretu nebutu ivykus unsure.gif Oi kiek streso, tikiuosi, kad be reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos, ištiko bėda. Mylėjomės su vaikinu vidurnaktį iš sausio 7 į 8, deja, plyšo prezervatyvas jam baigiant. Sausio 8 ryte (apie 8:20~) išgėriau dvi Postinor-2 tabletes, netrukus po jų išgėrimo maudė pilvą, jaučiau silpnumą iki pat vakaro. Kitą dieną jau lyg viskas gerai buvo su savijauta. Paskutinių mmm pradžia buvo gruodžio 21 dieną, bijau, ar tik nebuvo mano vaisingos dienos tuo metu? Ir dar iki dabar (sausio 12) nesimato jokio kraujavimo, sukelto postinor. Kaip manote, ką reiktų daryti/manyti?
Atsakyti