Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(greeny1231 @ 2012 07 22, 17:00)
Nu taip iseina kad kiausidziu,nes taip zemiau ir skauda:) o prasidejo tai grynai kai menesines pasibaige:) smile.gif

žemai ir šone labiau turėtų skaudėt, nors ovuliacijai dar ankstoka
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 22, 17:37)
žemai ir šone labiau turėtų skaudėt, nors ovuliacijai dar ankstoka

Svarbiausia,kad niekada net neskaudedavo g.gif blink.gif
Atsakyti
sveiki. Vartoju KT, mylintis plyso sargis. Ar galima isgerti skubiosios kontracepcijos
Atsakyti
QUOTE(juokele @ 2012 07 25, 00:45)
sveiki. Vartoju KT, mylintis plyso sargis. Ar galima isgerti skubiosios kontracepcijos

kam? juk naudojat KT
Atsakyti
Gerbosios mamytė,
Aš bijau čia rašyti, kadangi žinau, kad, matyt, būsiu pasmerhta, bet nebežinau į ką kreiptis. Žinau, jog neigiamai vertinsite mano veiksmus. Bet aš čia prašau tik patarimo, visvien esate labiau patyrusios už mane, nenoriu moralų, tik patarimo. Esmė tame, kad mane panikuoju visuomet, kad galiu pastoti, nes esu per jauna. Prieš 3 savaites vienos savaitės bėgyje suvartojau 2 tabletes skubios kontraceptijos( ta prasme skirtingomis dienomis, 2skirtingos pakuotės)). Mėnesinės prasidėjo anksčiau. Vakar mylėjausi su vaikinu, naudojome prezervatyvą, kai vaikinas baigė, betraukiant varpą iš manęs pamatėme, jog betraukiant prezervatyvas liko manyje. ta prasme, prezervatyvo galas buvo išorėje, be vidus likęs manyje. Aš greitai nubėgau apsiprausti. Jau 12 valandų mane kankina dilema, reikia ar nereikia išgerti skubiosios kontraceptijos tabletę. Vienavertus, suprantu, kad tai atomonė bombą, kurios didelę dozę suvartojau prieš tris savaites, kitavertus, tai yra geriau negu abortas vėliau... Nežinau, ką daryti, prašau patarkite man.
Žinau, kad pasiielgiau neatsakingai, bet man dabar tikrai labai reikia Jūsų patarimo.

Labai dėkoju Jums iš anksto,
Laura
Atsakyti
Hmmm.... O tai jums saves negaila, tiek chemijos gert??? Juk tai ne saldainiai ir ne vitaminai kokie... Per savaite du kartus, jetau... Ir dar trecia karta norit... Jus bent domejotes, kokios gali buti pasekmes jusu sveikatai?..

Jusu baime supratntu, as irgi kazkada labai bijojau pastoti... Nors is jusu pasakojimo prasosi isvada, kad jus to bijot paniskai... Gal verta padirbet su savo baimem, nes iki gero neprives...g.gif

Del to, ar jums gerti trecia karta, sakyciau, kad ne, bet rinktis jums, aisku.. 4u.gif
Atsakyti
Jei tokios didelės baimės pastoti, tai pasiūlyčiau pradėti vartoti KT, žiedą ar kokią kitą priemonę, tada gal ir baimė sumažės ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Menesines pas mane
nereguliarios. Pasimylejau su waikinu ir
nusimowe prezerwatywas. Pasimylejom
07 02 isgeriau escapelle per mazdaug
7wal. Pradejau kraujuoti lygiai po
sawaites ir tesesi apie5dienas. Buwo gausus kraujawimas, o db nesulaukiu
menesiniu. Pasidariau jau 4testus wisi
neigiami. O db del tos baimes atrodo
kad ir sona skauda ir pilwa ir nugara.
Kaip manot ar yra sansu kad pastojau?
Atsakyti
QUOTE(Robytex @ 2012 08 25, 14:26)

Neturėtum schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Robytex @ 2012 08 25, 14:26)
Sveikos mergaites. Menesines pas mane
nereguliarios. Pasimylejau su waikinu ir
nusimowe prezerwatywas. Pasimylejom
07 02 isgeriau escapelle per mazdaug
7wal. Pradejau kraujuoti lygiai po
sawaites ir tesesi apie5dienas. Buwo gausus kraujawimas, o db nesulaukiu
menesiniu. Pasidariau jau 4testus wisi
neigiami. O db del tos baimes atrodo
kad ir sona skauda ir pilwa ir nugara.
Kaip manot ar yra sansu kad pastojau?

nėra
Atsakyti
Sveiki... 4u.gif atejau pasiguosti ir paprasyti patarimu... 4u.gif o atsitiko stai kas... blush2.gif turim jau 2 vaikuciui,jaunesniam tik 8.5 men.,daugiau ju neplanuojam,artimiausius 5 metus,bet... po gimdymo praejus porai menesiu pradejau gerti kontraceptines tabletes,po 3 savaiciu.idejo kontraceptini implanta,isbuvo jis pas mane 4 men.,issiemiau,nes labai jau jis man netiko. doh.gif norejau biski atsigauti,kad susireguliuotu menesines,nes kol ji turejau sirgdavau vos ne kas savaite po 2 savaites kaip minimum.tad nusprendem naudotis kuri laika prezervatyvais.bet spalio 1 d. jis mums plyso.baige i mane,begau i dusa ir valandos begyje isgeriau LEVONELLE tablete,cia tas pats kas POSTINOR.bet jau baimes pilnos kelnes pas mane... unsure.gif ar buvo vaisingos dienos,NEZINAU,nes kaip minejau implantas man viska isderino.ar didele tikimybe kad uzkibs?ir kada galima butu pasidaryti nestumo testa?kada jau gali rodyti nestuma?ir kas vartojote extrine kontraceptija,ar greitai turi prasideti menesines?
Atsakyti
kraujuot turėtumėt pradėt po kelių dienų, kai išgėrėt tabletą, gali maust pilvą. Paskaitykit vaisto anotaciją apie pašalinius požymius.
po 10 dienų galite pasidaryt testą smile.gif
Atsakyti